- Konu Sahibi kucukprens
slm ben ilk listede vardim, yeni listeye de ekler misiniz lutfen? kalp atislarini gorduk biz de gecen hafta. diger bilgilerim ilk listede var zaten.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm ben ilk listede vardim, yeni listeye de ekler misiniz lutfen? kalp atislarini gorduk biz de gecen hafta. diger bilgilerim ilk listede var zaten.
çok teşekkür ederim ersasu...bugün doktora gittim kalp atışlarını duydum kızımda hissettiğim duygular gibiydi çok güzeldi ilk heyecan gibi..
Yabangul yaş 23 sat 17 mart dt 22 aralık kg 64 kalp atışı duyuldu :))
slm ersasu listeye eklediğin için tşk ederim eline sağlık çok güzel olmuş.inşallah listeden eksilen olmaz sağlıkla kucağımıza almak nasip olur. bu arada bilgilerimde eksikler var. onlarıda eklersen sewinirim
SAT 11 mart yaş 27 kilo 60
merhaba beni de ekleyebilir misiniz. sat: 17 mart. beklenen doğum tarihi: 22 aralık kilo: 61 kese görüldü henüz kalp atışlarını duyamadık. teşekkür ederim...
pardon canım yaşımı yazmayı unutmuşum 29...teşekkürler ilgilendiğin için...
selam kızlar beni de ekler misiniz?sat 22 mart yaş 29 kg 60 tahmini doğum günü 27 aralık
bende varım benide eklermisiniz yaş :25 sat: 16 mart tah. dogum tarih: 21 aralık ilk kg :63 kalp atışını gördük :)
ERSASU cum canım benim bilgilerde değişiklik yapcaz biraz..doktordan geldim az öncede benim yumurtlama gec olduğundan bebeiş 7+5 görünüyo muhtemel doğum tarihi de 25 aralık..
ersasu canım kalp atışını gördük ekleyebilir misin canım benimmmm
ersasu
sanirim listede bende yokum eklermisin
yas:26 kg:53 sat:14 mart tahmini dogum:19 aralik
kese ve kalp atislarini gorduk cok sukur