Aralık 2010 Anneleri Listesi

bugun doktorumuzada soyledik ogrenmek istemedigimizi :CüvCüv:
ikili testi bilmiyorum canim ya bugun doktorum 21hazirana randevu verdi, ense kalinligi olculecek, o zamana 13.5haftalik oluyoruz daha once gelirsen belli olmaz dedi...
sonrada 3lu testi yapacaz

bu arada ben esim hepatit b tasiyicisi ve ben asi olmustum asim tutmamis ve 7senedir evliyiz bisey olmadi ama hamilelikte vucut direnci zayifladigi için cok dikkatli olmamiz gerekiyomus! toksoplazmaya bide hepatit eklendi!!!

Tarihini ekledim, aman güzelim dikkat et kendine ne gerekiyorsa. Bende aşı vurulmuştum önceden ama ne kadar koruyor bilemiyorum:uhm: Hamilelikte hepimiz dikkat etmeliyiz, Allah esirgesin hepimizi inşallah:Saruboceq:

canim diger ana topikte yazmistim ama sanirim görmemissin bilgilerimi tekrardan yazayim dedim bende listeye katilmak isterim :)
ikinci hamileligim 58 ile hamile kaldim,yasim 27, tahminim bu defa kiz gibi, bebegimi ulstrason da 11 mayis ta gördum, son adet tarihim 15 mart, tahmini dogum tarihi 20 aralik
insallah bilgiler tamamdir, ikili test icin kan biraktim ama ultrason zamanim belli degil onu sonra belli olursa yazarim buraya
simdiden tesekkurler

slm canım ... bebişimizin cinsiyeti erkek .. hayırlısı ile inş.. erkek yazısının yanındaki soru işaretini kaldırabilirsin ... bi de doğum tarihini 4 aralık yapabilir misin ?
bi deeeeeeeee...... ismini de "AZİZ KAAN" yazarsan çok sevinirim ......sevgiler......

slm canım ... bebişimizin cinsiyeti erkek .. hayırlısı ile inş.. erkek yazısının yanındaki soru işaretini kaldırabilirsin ... bi de doğum tarihini 4 aralık yapabilir misin ?
bi deeeeeeeee...... ismini de "AZİZ KAAN" yazarsan çok sevinirim ......sevgiler......

canım ne güzel hemen öğrenmişsin cinsiyetini maşallah
darısı başımıza inşallah merakla beklioruz biz de:nazar:

Bende ikili test için kan bıraktım birkaç gün sonra yazarım sonucunu bu sefer bende erkek hissediyorum.

canım eline sağlık.benimde ikili test tarihim 8 haziran.eklersen çok sevinirim.

Ekledim şeker, hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah:Saruboceq:

liste kaçıncı sayfada acaba arkaaşlar

Liste ilk sayfada canım:lepi:

canim diger ana topikte yazmistim ama sanirim görmemissin bilgilerimi tekrardan yazayim dedim bende listeye katilmak isterim :)
ikinci hamileligim 58 ile hamile kaldim,yasim 27, tahminim bu defa kiz gibi, bebegimi ulstrason da 11 mayis ta gördum, son adet tarihim 15 mart, tahmini dogum tarihi 20 aralik
insallah bilgiler tamamdir, ikili test icin kan biraktim ama ultrason zamanim belli degil onu sonra belli olursa yazarim buraya
simdiden tesekkurler

Orada sohbet hızlı ilerlediği için göremiyorum, zaten listeyi yayınladığımda da buranın linkini veriyorum. ıyi ettin buraya yazmakla, ekledim listeye hoşgeldinhihoyyyt

bi deeeeeeeee...... ismini de "AZıZ KAAN" yazarsan çok sevinirim ......sevgiler......
hihoyyythihoyyyt Ay ne şanslısınız hemen öğrendin, bende meraktan çatlıyorumdelikafadulden ekledim hemen listeye, adıyla yaşasın inşallaahh, adı gibi Aziz olsun:Saruboceq:

herkese günaydın kızlar 2'li testimi yaptırdım sonuçlarını bekliyorum. haziran 4 te randevum var belki cinsiyetini öğrenebilirim :emir_bebek:

Selam canım, hadi hayırlısı umarım öğrenirsin:lepi: Yazdım listeye.

Bende ikili test için kan bıraktım birkaç gün sonra yazarım sonucunu bu sefer bende erkek hissediyorum.

Safa83, adın listede sefa olarak yazılmış hem onu düzeltiyorum hemde güncelliyorum. Hayırlı haberlerle gel inşallah!

esrasu saol canim benim , zahmet oluyo sanada ama cok guzel bir liste olmus :) ellerine saglik
<ikili test tarihim de daha bugun belli oldu, 9 haziran

Son düzenleme:
peki canim merak ettigim bir konu daha var bu sag traftaki tickerfaktory nin tickerlerini sen mi yapiyosun yoksa olanlarinki otomatikman mi giriyo ? ben lilypie in kini yaptim bilmiyorum o olurmu acaba, yoksa bende mi tickerfaktory den yapmaliyim

peki canim merak ettigim bir konu daha var bu sag traftaki tickerfaktory nin tickerlerini sen mi yapiyosun yoksa olanlarinki otomatikman mi giriyo ? ben lilypie in kini yaptim bilmiyorum o olurmu acaba, yoksa bende mi tickerfaktory den yapmaliyim

onları ben yapıyorum güzelim otomatik değil ama 50 den fazla grafik ekleyemediğim için bazılarına ekleyememiştim.

Ama baktım 4 kişiyi silmişim, onların yerine yapamadıklarıma da yaptım. :ecrin_bebek:

X