Aralık 2010 Anneleri Listesi

merhaba arkadaşlar.. hepinize rahat hamilelikler diliyorum.. bende varım bu arada.
sat: 22 mart
ilk kilo-son kilo: 55- 62
bebişin adı: ayşe duru
bebişimin boyu 27.44 cm kilosuda 583 gram oldu.. herşey yolunda :)

Kızlar merhaba :)
Ne kadar çok aralık annesi varmış, çok şaşırdım vallahi ohaoldumsmile
Bu arada beni de listenize eklerseniz sevinirim.
SAT: 28 Şubat
TAHMİNİ DOĞUM: 5 Aralık
YAŞIM: 26
İLK KİLOM: 78
ŞU ANKİ KİLOM: 84
İSİM: Eymen olacak inşallah :)
Her şey normal çok şükür, bebişim gayet sağlıklı

canım benim şeker yüklemesi yapıldı herşey gayet iyi çıktı adınıda ömer aras koyacağımız kesinleşti

bizde kontrole gittik bebeğimiz 35 cm ve 1150gr olmuş maşallah... ismide ömer yiğit olacak inşallah... bende 61 kilo olmuşum(

sonunda bende yazabilirim artık.3 lu tarama kotu(((amniyosentez ve ayrıntılı ultrasın iyi:))30,8 cm 600 gr.bende 66,6 kilo

benim bilgileride girermiyiz bayadır girmediğimden silinmiş doğal olarak..
sat:14 mart
tahmini doğum:20 aralık
ilk kilo 62 son kilo 70
cinsiyet erkek
3 lü test olumlu ayrıntılı usg normal
hamilelik şekeri çıktı((

canım ben de güncelleyeyim dedim bilgilerimizi.60 ile hamile kalmıştım 65 oldum.bebişim 25.haftamızdayız.32 cm 895 gr.oğlumuzun adına karar veremedik daha.şeker yüklememiz 2 ekimde.şu ana kadaryapılan testlerimiz normal..

küçük prens benim bilgilerimide güncellermisin şeker sonucum 101 50 gr.da ,
şu anki kilo 78 kızımın adıda defne su

merhabalar hanımlar
17 eylülde doktora gittim 6,5 ayımızı doldurduk artık. kilosu 863 gr, boyuda 37 cm olmuş benim ufaklığın. ama yüzünü göstermedi bu sefer.
şeker yüklemeside 1 gün sonra yapıldı sonuçları 9 ekimde alıcam bekliyorum bakalım umarım kötü çıkmaz.
bu arada bende 64 kilo olmuşum
hepinize selamlar

merhabaaaa,

bende listeye eklenmek istiyorum. daha yeni olduğum için özel mesaj da gönderemiyormuşum (
sanırım buraya yazmam gerekiyor;
SAT: 9 mart
Tahmini D.T: 14 Aralık
İsim : henüz belli değil :)
Güncel not: içim kıpır kıpır

teşekkürleerr :))

merhaba bende yeni üye oldum.
beim yaşımda 30
sat 9 mart
tahmini d.t 14 aralık
isim henüz belli değil
benide eklerseniz sevinirim.
birde alttaki haftayı gösteren şey nasıl yapılıyo bilgilendirirseniz sevinirim.

Merhaba Özlemeceeee,

seninle hamilelikte devreyiz anlaşılan. ne güzel. :) bebeğinin cinsiyeti belli değil mi , onu yazmamışsın galiba. Bende Eskişehir de okudum. Eskişehir e ve sana sselamlar...

Hanımlar buradayım aslında, çok birikti hepinizin bilgileri ama ekleyemiyorum listemize, çünkü site yönetimi edit i kaldır!! Geri gelmesi falan konuşuluyor, bakalım bi kesinleşsin ekleyeceğim herkes inşallah..boshayallersmile

minik meleğimin kilosu 1,286 boyu 38,5 cm. olmuş. bu gün 50 gr.lık şeker yüklemesi yaptık sınırda çıkığı için bir dahaki perşembe 100 gr.lık olnaında yaptırıcaz. benim kilomda 85 e çıkmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…