Aralık 2010 Anneleri Listesi

Küçükprens'cim listeye benide eklersen sevinirim.
Bugün itibariyle hamileliğimin 22. haftasına girdim.
En geç doğum tarihi 21 aralık bebişimin cinsiyette belli oldu oğluşum olacak.
Başka bir bilgi lazımsa söyle canım:))

Canım listeye bakarak tüm bilgilerini verirsen hemen ekleyeyim:lepi:

selam küçükprens sonuçlarımızı dr gösterdik.kan alıp yapılan testler iyi çıktı ama detaylı usg pek detaylı olamamış doktorum kalbi hakkında bilgi yok dedi.yeniden çektirmeye gerek varmı bilmiyorum ama usg yapan dr dinletmişti bile sorun yoktu
30/31 Ağustos'da şeker taraması var.

Gözün aydın tatlım, minik bir prenses daha geliyor deseneopuyorumnanaktan

slm kızlr.
küçükprens cnm unutmuş olabilirsin diye yazıyorum hala güncellememişsin de bilgileri neyse önemli değil kendinize ii bakın güzel anneler ......

canımcım. detaylı usg de herşey güzel
bebiş 400 gr.
eklerrsen sevinirim.

Güncelledim tatlım:lepi:

Canım ben detaylı usg normal diyorum yine de yaptırırsan onu da yazarsın. Detaylı usg yapan doktoruna telefon açıp sorsana bi eksik diyor kendi doktorum diyebilmiyorumkismile

slm kızlr.
küçükprens cnm unutmuş olabilirsin diye yazıyorum hala güncellememişsin de bilgileri neyse önemli değil kendinize ii bakın güzel anneler ......

Takvimini değiştirmişim kız olarak ama yazılarını yazmayı unutmuşumkaydirigubbakcemile3

prensimmm listede ben yokum çok mutsuz oldum. Ekler misin lütfen.
KK Rumuz: Pelin87 :)
SAT:22 Mart
Kilo:62 ile hamile kalmıştım 66 olmuşum off offf
Tahmini Doğum: 29 Aralık
Bebişim: Erkek
İsim: Poyraz
Güncel Notetaylı usg ye giricem. Şimdilik her şey yolunda

küçük prens kızımın adı defne olacak kesinleştirdik sonunda güncellermisin tatlım..

Adıyla yaşasın inşallah:lepi:

Ekledim listemize hoşgeldinvereliniortak

ya küçükprens aslında sorardımda raporun aşağısına not düşmüşler kendi doktorum göstermiş onuda.ama ben ne anlarım drların terimlerinden.neyse ben duydum çeken dr iyi dedi problem olmaz inşallah.ilgin için sağoıl

kucukprens detaylımız temiz. şeker yüklememiz bi dahaki ay. bebişimiz 465 gr olmuş. bense artık 51.5 olmuşum maalesef. bi sonraki randevumuz 20eylülde. güncellersen seviniriz teyzesi... şimdiden teşekkür ederiz

Son düzenleme:

Doktorun iyi dediyse problem olmaz tabi canım benim, sende sağolŞeniz

kucukprens detaylımız temiz. şeker yüklememiz bi dahaki ay. bebişimiz 465 gr olmuş. bense artık 51.5 olmuşum maalesef. bi sonraki randevumuz 20eylülde. güncellersen seviniriz teyzesi... şimdiden teşekkür ederiz

Oyy oyy maşallah maşallah yarım kilo olmuş asel hanım!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…