Aralık 2010 Anneleri Listesi

KK Nick:ftm006
SAT:9 mart
Tahmini D.T.:19 aralık *
lk Kilo-Son Kilo:58-66 kilo
Bebişin Adı: Ayşe İrem
Güncel notları:gayet sağlıklı

küçükprenscim bizde bazı değişiklikler var müsait olunca düzeltirmisin

babamızla beraber bebeğimize yeni isim bulduk ilk önce, o benim istediğim ismi yine kabul etmedi,busefer çekiliş yaptık bikaç isimden bu olmasına karar verdik MASAL,inşallah son kararımız olur artık bakalım buarada ben 60kg olmuş bulunmaktayım ve bebişimde 1100gr.herşey yolunda şuan şeker falanda çıkmadı,umarım hepimiz sağ salim atlatırız

beni de ekleyin beni de beni de........
yaş-24
sat-10 mart
muhtemel d.t.-15 aralık
cinsiyet-erkek
isim-rüzgar onat

küçükprens cnm benim bilgiler de baya geri kalmış oğluşumun adı mehmet tuğra olacak kısmetse
şeker testimiz yüksek çıktı doğuma kadar diyetteyim. onun dışında bebeğim gayet sağlıklı. bi ara eklersen sevinirim

Son düzenleme:
Küçüğüm canım prensim : ) benim bilgilerinde güncellenmesi gerekiyor.

Kızımızın ismi - Eliz Lal- 60 buçuk kiloyum.Şeker sonuçlarımız gayet normal.Kuzum da sağlıklıi herşey yolunda.1050 gram.

Son düzenleme:
yaa ben de yeni üye oldum kavrayamadım nasıl yapacağımı. Beni de eklermisiniz lütfennn.. yaş 23 sat 25 mart tah.d.t 30 aralık cinsiyet erkek isim hazar not herşey yolunda. şimdiden teşekkürler

beni de ekleyin beni de ekleyin, işte bilgilerim:
s.a.t.: 8 Mart
Tah. d.t.:13 Aralık
İsim: Erkan Murat
İlk Kilo - Son Kilo: 68-79
Not: Tosunu Turp Gibi, Anasında Siyatikli

Son düzenleme:
kucukprens cim

sanırım hala listeyi günceleyemiyorsun. bu edit olayını ben pek anlamıyorum ama bizim diğer topiklerimizde edit var burada yok :çok üzgünüm:

ben de kendimi artık aralık anneleri listesinde görmek istiyorum yaa :çok üzgünüm:

bu arada kızlar 2010 Eylül anneleri face te grup kurmuşlar, bizde o tip bir şey yapsak mı acaba nasıl olur:uhm:

Son düzenleme:
kucukprens cim

sanırım hala listeyi günceleyemiyorsun. bu edit olayını ben pek anlamıyorum ama bizim diğer topiklerimizde edit var burada yok :çok üzgünüm:

ben de kendimi artık aralık anneleri listesinde görmek istiyorum yaa :çok üzgünüm:

bu arada kızlar 2010 Eylül anneleri face te grup kurmuşlar, bizde o tip bir şey yapsak mı acaba nasıl olur:uhm:[/QU

bende denedim ama yapamadım bi türlü yapabilecek arkadaşlar bizide eklese ne iyi olurduzemuszemus ayy face işi çok güzel olur aslında bayıldım bu fikrekaydirigubbakcemile2

bencede face de grup kurma fikri süperr. becerebilecek bi arkadaş var mı acabaa

arkadaşlar artık edit 30dk geçerli daha sonra yazdıklarınızı editleyemiyorsunuz,o yüzden küçükprens te bu sayfayı güncelleyemiyor,listemiz yalan oldu sanırsam

bende face e katılırım böyle birşey düzenlenirse 2010 aralık anneleri diye :)))

kızlar sanırımm ben becerebildim şu facebook grup işinii alkisalkisalkis
facebook ta üyeliği olan arkadaşlar ekleyebilir 2010 aralık anneleri grubumuzun ismi

X