Araftayım çıkamıyorum..

Ben anlamadım insan dua arayamaz mı? En sıkıntılı anınızda sizler hiç mi bir şey aramadınız? Bir çözüm bulmak için vs? Teyzem çok hastalanmıştı ve şu hastalığı geçirecek dua vs vs diye çok araştırdım. Hem dua güzel bir şey, bir de yapacak hiçbir şeyiniz olmayınca her yolu denersiniz, bu konu sahibinin yaptığı dalga geçilecek bir şey değil aksine tebrik edilecek bir şey. Direk kestirip atmıyor, bir ihtimal belki çözümü vardır diye çare arıyor.
Sizler de buraya gelip dertlerinizi yazıyorsunuz, çözüm arıyorsunuz, bu da saçma mı? İnternet olmadan Google olmadan nasıl bulacaktık bu siteyi?
Herkes gibi ben de bir şey araştırırken bulup üye oldum.
Bu gayet normal bir durum. Dalga geçilecek bir şey olduğunu sanmıyorum. Hiç beklemediğiniz bir yerde belki size umut olacak bir şeyler vardır.

offff bu "eş iyiyse dizini kır otur" olayı bana çok saçma geliyor
hadi konu sahibi hata yapmış
yahu hiç mi çabalamasın evlilik hayatını iyileştirmek için?
illa kabullenip otursun mu? hıııı bak mantıklı olan bu hadi kalbim dinle sözümü mü desin?
illa "değersiz davranılınca" mı aşık olur bir kadın?
"eşin melek olması" aşık olmak için yeterli mi?
bu kadar "sığ" bir şey mi aşk?
İlk başta aşık olmadığı halde evlenmişse, sorumlusu kendisi. Aşık değilse değildir, ne yapsam da aşık olsam diye çare aramak yersiz.
Aşk bu kadar önemli ise sırf eşi iyi olduğu için bu evliliği sürdürmesi yanlış.

Ben anlamadım insan dua arayamaz mı? En sıkıntılı anınızda sizler hiç mi bir şey aramadınız? Bir çözüm bulmak için vs? Teyzem çok hastalanmıştı ve şu hastalığı geçirecek dua vs vs diye çok araştırdım. Hem dua güzel bir şey, bir de yapacak hiçbir şeyiniz olmayınca her yolu denersiniz, bu konu sahibinin yaptığı dalga geçilecek bir şey değil aksine tebrik edilecek bir şey. Direk kestirip atmıyor, bir ihtimal belki çözümü vardır diye çare arıyor.
Sizler de buraya gelip dertlerinizi yazıyorsunuz, çözüm arıyorsunuz, bu da saçma mı? İnternet olmadan Google olmadan nasıl bulacaktık bu siteyi?
Herkes gibi ben de bir şey araştırırken bulup üye oldum.
Bu gayet normal bir durum. Dalga geçilecek bir şey olduğunu sanmıyorum. Hiç beklemediğiniz bir yerde belki size umut olacak bir şeyler vardır.
Tesekkur ederim duygularima tercuman oldunuz
bende anlamiyorum biri konu actiginda mutlaka yermek icin yorum yapanlari ki baska konularuda okurken denk geliyorum malesef
burasi yermek asagilamak icin acilmis bir platform degilki
arti ben bana cok asik esim biktim askindan napsamda kurtulsam dememisimki cozum ariyorum belki ayni durumu yasayip elinden su gelir hurcihan ben yaptim oldu diyen biri cikar belki ben olayin icindeyim diye disardan bakamiyorum kafam acilir yada ne biliyim iste bilmedigim icin burdayim..yada burdayiz bunu anlamak cokmu zor

Neden ya neden kıymet bilmeyenlere kıymet verilir neden!!!
Esimin telefonunu veriyim de sorun burda kocam bana asik degilmis desem magdur olup yuceltilcektim dimi... tekrar soyluyorum kiymet vermiyo degilim saygimi ilgimi kiymetimi gosteriyorum kii benimle evlenmis dimi
ben bu duygularimi iyi yonde nasil ilerletirim diyorum esimede yansittigim olumsuz bi yasanti yok

Sevgi yok bu açık.
Görünen o ki bu istasyondan başka tren geçmez benzeri bir mantıkla bu yola çıkmışsınız. Hisleriniz belliymiş ama ha iyi oldu ha iyi olacak diye diye bu zamana kadar gelmiş.
En korktuğum şeydir benim ya evlenirsem ve sevgi besleyemezsem düşüncesi.
Allah size eşinize karşı muhabbet versin. Ne denir ki başka

Merhaba,
Daha önce ilişkimle ilgili konu açmıştım sevgilimle ilgili o ciddi düşünüyor ama ben kararsızım diye..evlendim..
eşime aşık olmadım olamadım çok zorladım kendimide onuda....seviyormuyum?? dolu dolu seviyorumda diyemiyorum...ama ben asla sevmediğim birinin yanında 5 dakika durmadım....eee tamam... e niye evlendim bu adamla?? sorunum ne çıldırıcam...

Aşık oldum ben hemde çookk... ama sonu hüsranla bitti... o daldan bu dala atlayan bi tipte değilim ilişkim uzun sürdü acısıda bi okadar uzadı derken yaş oldu 37.... sonrası ya evli adamlar çıktı karşıma yada evin tek çocuğu olmam sebebiyle ailemin hastalıklarıyla kafam rahat etmedi bir türlü ...tam kendimi doğrulttum yeniden başlıycam derken eşim çıktı karşıma...demek ki tam doğrultamamışımki onun ilgisi sevgisi her anımda yanımda oluşu... terslesemde kovsamda gitmedi benden...ama hep söyledim aşık değilim sana diye..yine gitmedi....halada demedim ...kendime dedimki kibirli olma daha ne istiyosun bu zamana kadar aşık oldunda noldu elde var sıfır..nikahta keramet vardır...kaderinde var sanırım bak hiçte istemiyo değilsin diye diye evlendim
düğün heyecanı girdi araya... zaten aileler işin ciddiyeti.. sonradan gelen acaba duygularınıda bir karar verdin arkasında dur diye savuşturdum..

sıkıntılarıma gelince hergün düşünüyorum bu durumu ohhh evlendim hayatın rutinine katılsana artıkk...enerjim yok sabah mutlu kalkmıyorum....gece yattığım yeri beğenene kadar canım çıkıyo...hergün bi yerim ağrıyor...ya başım ağrır ya k...çım ağrır birgün sırtım tutulur öbürgün bacağım..eskiden ev işi yapmak için bile heyacanlanırdım yani en ufak bu bile mutlu ederdi beni ... süs püs hak getire artık.... sırf kendime saygımdan sorumluluklarımı aksatmıyorum o kadar..
bana sarıldığında bende ona sarılıyorum ama o diyorki ; seni içime soksam ...içim acıyo...biliyorum çünkü o duyguyu...ama ben yaşayamıyorum ..eşimemi acıyım kendimemi bilemiyorum..görünürde sıkıntı yok ama benim içimde kafamda fırtınalar kopuyo...
en mutlu olduğum gün bile olsa gece yatarken Allahım nolur yardım et diyorum aşık olayım google dan bakıyorum eşime aşık olmak için dua filan:KK43:( dışarı çıkıyorum gözüm dışarda filanda değil arayıştada değilim...eşim 1 veya 2 gece evde kalmadığında özlemiyorum tek hissettiğim olmadığı için huzursuzluk şimdi evli olmasam bi düşünüyüm diyorum hayır onuda istemiyorum ama oohh iyiki evliyimde demiyorum

napıcam ben...böyle böyle bir gün patlıycak artık ama nerde fikir verin nolur
Buluşunda bunuyonmu bacım daha ne istiyorsun adam seni seviyor değer veriyor .aşkmış sevgiymis bi süre sonra hepsi tepe taklak oluyor.hayatin rutininde. Ne adamlar var allah korkusu olmayan. Bence eşine evine yoğunlaş böyle şeyleri düşünme. Kader sizi karşılaştırmış. Ve insan evladı biri çıkmış karsina:KK51:

Neden ya neden kıymet bilmeyenlere kıymet verilir neden!!!
Buna ters cekim yasasi deniyor. Kactigin seye yakalanirsin. Neden korkarsan basina o gelir. Yapmam dedigin seyi yaparsin... bu liste uzar gider... evrenin ters cekim yasasi. Cok seversin kaybetmekten korkacak kadar ve bir gun terk edilirsin. Ya da hic sevmezsin ama karsindaki de pesini birakmaz. Hayat zitliklar dunyasi...

bu duayı da Google da arattınız sanırım :işsiz:
Bu hic hos degil. Belli ki bir sorunu var ve akil almak icin icini dokmus. Buradaki amac elimizden geldigince yardim etmek. Dalga gecmek degil. Insaniz onun yasadiklari hepimizin basina gelebilir. Herseyi birakip sadece bir yere takilmamaliyiz.
Dua etmenin neresi kotu onu da anlamis degilim. Hepimiz dua ederiz. Bunu soyleyince mi garip oluyor.

Bu hic hos degil. Belli ki bir sorunu var ve akil almak icin icini dokmus. Buradaki amac elimizden geldigince yardim etmek. Dalga gecmek degil. Insaniz onun yasadiklari hepimizin basina gelebilir. Herseyi birakip sadece bir yere takilmamaliyiz.
Dua etmenin neresi kotu onu da anlamis degilim. Hepimiz dua ederiz. Bunu soyleyince mi garip oluyor.
bu söylediğim şey konu sahibi ile konuştuğumuz konu üzerine söylenmiş bi şey. Evet aşık olma duası diye bi şey olmamasından mütevellit açıldı bizim aramızdaki polemik kendisiyle ve de kapttık. Dua ya laf söylemedim yanlış yere çekmeyiniz. Neyse iyi geceler

İlk başta aşık olmadığı halde evlenmişse, sorumlusu kendisi. Aşık değilse değildir, ne yapsam da aşık olsam diye çare aramak yersiz.
Aşk bu kadar önemli ise sırf eşi iyi olduğu için bu evliliği sürdürmesi yanlış.
Ben care aramiyim tamam aman siz mutlu olun yeterki hey allahim
ya ariyorum arkadasim varmi ariyorum
evet esim iyi bende kotu degilimki sadece asik degilim adami öldurmuyorum ya

Merhaba,
Daha önce ilişkimle ilgili konu açmıştım sevgilimle ilgili o ciddi düşünüyor ama ben kararsızım diye..evlendim..
eşime aşık olmadım olamadım çok zorladım kendimide onuda....seviyormuyum?? dolu dolu seviyorumda diyemiyorum...ama ben asla sevmediğim birinin yanında 5 dakika durmadım....eee tamam... e niye evlendim bu adamla?? sorunum ne çıldırıcam...

Aşık oldum ben hemde çookk... ama sonu hüsranla bitti... o daldan bu dala atlayan bi tipte değilim ilişkim uzun sürdü acısıda bi okadar uzadı derken yaş oldu 37.... sonrası ya evli adamlar çıktı karşıma yada evin tek çocuğu olmam sebebiyle ailemin hastalıklarıyla kafam rahat etmedi bir türlü ...tam kendimi doğrulttum yeniden başlıycam derken eşim çıktı karşıma...demek ki tam doğrultamamışımki onun ilgisi sevgisi her anımda yanımda oluşu... terslesemde kovsamda gitmedi benden...ama hep söyledim aşık değilim sana diye..yine gitmedi....halada demedim ...kendime dedimki kibirli olma daha ne istiyosun bu zamana kadar aşık oldunda noldu elde var sıfır..nikahta keramet vardır...kaderinde var sanırım bak hiçte istemiyo değilsin diye diye evlendim
düğün heyecanı girdi araya... zaten aileler işin ciddiyeti.. sonradan gelen acaba duygularınıda bir karar verdin arkasında dur diye savuşturdum..

sıkıntılarıma gelince hergün düşünüyorum bu durumu ohhh evlendim hayatın rutinine katılsana artıkk...enerjim yok sabah mutlu kalkmıyorum....gece yattığım yeri beğenene kadar canım çıkıyo...hergün bi yerim ağrıyor...ya başım ağrır ya k...çım ağrır birgün sırtım tutulur öbürgün bacağım..eskiden ev işi yapmak için bile heyacanlanırdım yani en ufak bu bile mutlu ederdi beni ... süs püs hak getire artık.... sırf kendime saygımdan sorumluluklarımı aksatmıyorum o kadar..
bana sarıldığında bende ona sarılıyorum ama o diyorki ; seni içime soksam ...içim acıyo...biliyorum çünkü o duyguyu...ama ben yaşayamıyorum ..eşimemi acıyım kendimemi bilemiyorum..görünürde sıkıntı yok ama benim içimde kafamda fırtınalar kopuyo...
en mutlu olduğum gün bile olsa gece yatarken Allahım nolur yardım et diyorum aşık olayım google dan bakıyorum eşime aşık olmak için dua filan:KK43:( dışarı çıkıyorum gözüm dışarda filanda değil arayıştada değilim...eşim 1 veya 2 gece evde kalmadığında özlemiyorum tek hissettiğim olmadığı için huzursuzluk şimdi evli olmasam bi düşünüyüm diyorum hayır onuda istemiyorum ama oohh iyiki evliyimde demiyorum

napıcam ben...böyle böyle bir gün patlıycak artık ama nerde fikir verin nolur
Bizim orda rahat mi battı derler hatta bazıları gelin arabası arkasına da yazdırıyor :olamaz:

Hurcihan bence kendinle ilgili soruları çözebilmek için profesyonel bir yardım almalısın. Eşini özlemiyorsun ama bir taraftan da alışkanlık olduğu için boşluğunu hissediyorsun. Duygularından da emin değilsin. Böyle de bir ömür geçmez. bu ikinizi de yıpratır. O yüzden önce kendini çözmen lazım. Bu kişiden boşanırsan mı daha mutlu olursun yoksa bu şekilde devam mı etmek istersin, önce bunu kendi içinde çözmen lazım. Bunun için de içini açacağın, gerçekleri fark ettirecek profesyonel birinden yardım alman lazım. Bu burada bizim söyleyeceklerimizle olmaz.
Herkes farklıdır. Kimi ille de sevmem lazım der, kimi de sevmesem de bana sıcak bir yuva veriyor o yeter der. o yüzden sen ne istiyorsun, önce onu çözmen lazım.

Ben care aramiyim tamam aman siz mutlu olun yeterki hey allahim
ya ariyorum arkadasim varmi ariyorum
evet esim iyi bende kotu degilimki sadece asik degilim adami öldurmuyorum ya
Offf ne yaparsanız yapın...

Esimin telefonunu veriyim de sorun burda kocam bana asik degilmis desem magdur olup yuceltilcektim dimi... tekrar soyluyorum kiymet vermiyo degilim saygimi ilgimi kiymetimi gosteriyorum kii benimle evlenmis dimi
ben bu duygularimi iyi yonde nasil ilerletirim diyorum esimede yansittigim olumsuz bi yasanti yok
Eşinize olumsuz bir durum yansıtmıyorsanız vicdanınız niye bu kadar rahatsız. Hala kendi mutluluğunuzun derdindesiniz, eşinizi düşündüğünüz falan yok kendinizi kandırmayın, vicdanınızı rahatlatmaya çalışıyorsunuz.
Aşk öyle ısmarlama ile olmaz.

Yazık adama ya:KK43: kendimi onun yerine koydum da. Gerçekleri söyle ve ayrıl onu kandırmaya hakkın yok.
Gercekleri bilerek evlendi ve ayrilmadi 1 2 defa soyledim onun benim yanimda olmasi ona yetiyor kandirmiyorum bunuda yazmistim ilk konu actigimda
bende onun gibi olmak istiyorum ve bunun icin ne yapabilirim diyorum

Back