Araftayım çıkamıyorum..

eminim eşim buraya konu açsa haketmişsin derdiniz sizin hiçbir konuya yapıcı yorum yada eleştri yaptığınızı görmedim:)
saçma sapan konular açılıyorsa ben napabilirim. yapıcı yorumlarımı görmek istememişsiniz.

ayrıca başka konulara yaptığım yorumların sizin konunuzla ne alakası var. sırf evde kaldım derdine sevmediğiniz biri ile evlenmişsiniz. şimdi de kendinizi acındırmaya çalışıyosunuz. hiç acımadım. ne yaşatırsanız onu yaşarsınız. burada zor durumda olan kişi eşiniz.

bu arada söylediğinize çok içerlediğim için birşey daha yazayım eşimde 40 yaşında o da evde kalmış ve biz iki evde kalık evlendik:)
bence evde kalmışsınız anlamına değil de o yaşa kadar biri çıkmamış kısmet buymuş deyip kıymet bilmek adına yazılmıştır o yorum

Merhaba,
Daha önce ilişkimle ilgili konu açmıştım sevgilimle ilgili o ciddi düşünüyor ama ben kararsızım diye..evlendim..
eşime aşık olmadım olamadım çok zorladım kendimide onuda....seviyormuyum?? dolu dolu seviyorumda diyemiyorum...ama ben asla sevmediğim birinin yanında 5 dakika durmadım....eee tamam... e niye evlendim bu adamla?? sorunum ne çıldırıcam...

Aşık oldum ben hemde çookk... ama sonu hüsranla bitti... o daldan bu dala atlayan bi tipte değilim ilişkim uzun sürdü acısıda bi okadar uzadı derken yaş oldu 37.... sonrası ya evli adamlar çıktı karşıma yada evin tek çocuğu olmam sebebiyle ailemin hastalıklarıyla kafam rahat etmedi bir türlü ...tam kendimi doğrulttum yeniden başlıycam derken eşim çıktı karşıma...demek ki tam doğrultamamışımki onun ilgisi sevgisi her anımda yanımda oluşu... terslesemde kovsamda gitmedi benden...ama hep söyledim aşık değilim sana diye..yine gitmedi....halada demedim ...kendime dedimki kibirli olma daha ne istiyosun bu zamana kadar aşık oldunda noldu elde var sıfır..nikahta keramet vardır...kaderinde var sanırım bak hiçte istemiyo değilsin diye diye evlendim
düğün heyecanı girdi araya... zaten aileler işin ciddiyeti.. sonradan gelen acaba duygularınıda bir karar verdin arkasında dur diye savuşturdum..

sıkıntılarıma gelince hergün düşünüyorum bu durumu ohhh evlendim hayatın rutinine katılsana artıkk...enerjim yok sabah mutlu kalkmıyorum....gece yattığım yeri beğenene kadar canım çıkıyo...hergün bi yerim ağrıyor...ya başım ağrır ya k...çım ağrır birgün sırtım tutulur öbürgün bacağım..eskiden ev işi yapmak için bile heyacanlanırdım yani en ufak bu bile mutlu ederdi beni ... süs püs hak getire artık.... sırf kendime saygımdan sorumluluklarımı aksatmıyorum o kadar..
bana sarıldığında bende ona sarılıyorum ama o diyorki ; seni içime soksam ...içim acıyo...biliyorum çünkü o duyguyu...ama ben yaşayamıyorum ..eşimemi acıyım kendimemi bilemiyorum..görünürde sıkıntı yok ama benim içimde kafamda fırtınalar kopuyo...
en mutlu olduğum gün bile olsa gece yatarken Allahım nolur yardım et diyorum aşık olayım google dan bakıyorum eşime aşık olmak için dua filan:KK43:( dışarı çıkıyorum gözüm dışarda filanda değil arayıştada değilim...eşim 1 veya 2 gece evde kalmadığında özlemiyorum tek hissettiğim olmadığı için huzursuzluk şimdi evli olmasam bi düşünüyüm diyorum hayır onuda istemiyorum ama oohh iyiki evliyimde demiyorum

napıcam ben...böyle böyle bir gün patlıycak artık ama nerde fikir verin nolur

hemen hemen hiçbir yoruma katılmıyorum
1)bence, baştan açık açık "aşık değilim, sadece yuva kurmak istiyorum" dediğiniz için vebal almış falan değilsiniz. bile bile lades diyen eşiniz.
2)zaten belli bir süre sonra aşk bitiyor, sevgi varmış yeter diyenlere de katılmıyorum. önemli olan sonradan aşkın bitmesi değil (ki ben bittiğine de katılmıyorum), her insanın hayatında aşka ihtiyaç duyması.
bir de şöyle bir tehlike var: insan kime, ne zaman ve nasıl aşık olacağını seçemez, duygularına söz geçiremez. bir gün biriyle karşılaşıp aşık olursunuz, hayatınız tam bir kabusa döner. bu sizin elinizde olan bir şey değil (fiiliyat tabi ki elinizde olur ama duygular değil), elinizde olması için kendinizi dört duvar arasına kapatmanız lazım ki öyle de yaşanmaz
3) sorununuza çözüm aramanız, her yolu deniyor olmanız da bence çok güzel

acaba olaya yanlış açıdan bakıyor olabilir misiniz?
"nasıl aşık olurum", "nasıl aşık olunur" değil de
"neden eşime aşık olamıyorum", "eşimin nesi farklı olsaydı ona aşık olabilirdim" şeklinde mi düşünseniz acaba?
aşk tuhaf bir şey
bazen küçücük bir şey bile engel olabilir o kişiye aşık olmanıza
mesela ben, çok komik ama, futboldan hoşlanmayan bir adama aşık olduğumu hayal dahi edemiyorum, çok saçma belki ama gerçek
belki sizi de etkileyen böyle minik şeyler vardır. gelip kafasını kucağınıza koymasından hoşlanmıyorsunuzdur, dişleri sinirinizi bozuyordur, gülüşü kötüdür, kokusu kötüdür, aşırı romantiktir, ellerinizi öpüyordur vs
böyle minik noktaları tespit edip üstüne gidebilseniz (açık açık da söyleyebilirsiniz) belki durum daha olumlu hale gelir sizin için

bir de tabi ki dua etmekten vazgeçmeyin, dua her şeyin ilacıdır.

saçma sapan konular açılıyorsa ben napabilirim. yapıcı yorumlarımı görmek istememişsiniz.

ayrıca başka konulara yaptığım yorumların sizin konunuzla ne alakası var. sırf evde kaldım derdine sevmediğiniz biri ile evlenmişsiniz. şimdi de kendinizi acındırmaya çalışıyosunuz. hiç acımadım. ne yaşatırsanız onu yaşarsınız. burada zor durumda olan kişi eşiniz.

söylediğinize çok içerledim birşey daha var eşimde 40 yaşında ve biz iki kalık evlendik:)

hemen hemen hiçbir yoruma katılmıyorum
1)bence, baştan açık açık "aşık değilim, sadece yuva kurmak istiyorum" dediğiniz için vebal almış falan değilsiniz. bile bile lades diyen eşiniz.
2)zaten belli bir süre sonra aşk bitiyor, sevgi varmış yeter diyenlere de katılmıyorum. önemli olan sonradan aşkın bitmesi değil (ki ben bittiğine de katılmıyorum), her insanın hayatında aşka ihtiyaç duyması.
bir de şöyle bir tehlike var: insan kime, ne zaman ve nasıl aşık olacağını seçemez, duygularına söz geçiremez. bir gün biriyle karşılaşıp aşık olursunuz, hayatınız tam bir kabusa döner. bu sizin elinizde olan bir şey değil (fiiliyat tabi ki elinizde olur ama duygular değil), elinizde olması için kendinizi dört duvar arasına kapatmanız lazım ki öyle de yaşanmaz
3) sorununuza çözüm aramanız, her yolu deniyor olmanız da bence çok güzel

acaba olaya yanlış açıdan bakıyor olabilir misiniz?
"nasıl aşık olurum", "nasıl aşık olunur" değil de
"neden eşime aşık olamıyorum", "eşimin nesi farklı olsaydı ona aşık olabilirdim" şeklinde mi düşünseniz acaba?
aşk tuhaf bir şey
bazen küçücük bir şey bile engel olabilir o kişiye aşık olmanıza
mesela ben, çok komik ama, futboldan hoşlanmayan bir adama aşık olduğumu hayal dahi edemiyorum, çok saçma belki ama gerçek
belki sizi de etkileyen böyle minik şeyler vardır. gelip kafasını kucağınıza koymasından hoşlanmıyorsunuzdur, dişleri sinirinizi bozuyordur, gülüşü kötüdür, kokusu kötüdür, aşırı romantiktir, ellerinizi öpüyordur vs
böyle minik noktaları tespit edip üstüne gidebilseniz (açık açık da söyleyebilirsiniz) belki durum daha olumlu hale gelir sizin için

bir de tabi ki dua etmekten vazgeçmeyin, dua her şeyin ilacıdır.

ohh kafamı açacak bir yorum daha teşekkür ederim:)
bunlarıda konuşuyoruz ben şeffaf bi insanım sizinde dediğiniz gibi ben futbol bile seyrederdim eşim izlemez yani hayalimdeki erkek değildi ama ben açık açık söyledim ve birşeyleri düzeltebileceğine inandığım için evlendim ama baktımki yapısı buymuş yani ben onun omzuna değil o benim omzuma yatar:) bunlarda bana batıyo haliyle..ha öyle yapma böyle yap deyince yapıyo benim gönlüm oluyo buda b.k yeme otur diye düşünmeme sebep oluyo..

ohh kafamı açacak bir yorum daha teşekkür ederim:)
bunlarıda konuşuyoruz ben şeffaf bi insanım sizinde dediğiniz gibi ben futbol bile seyrederdim eşim izlemez yani hayalimdeki erkek değildi ama ben açık açık söyledim ve birşeyleri düzeltebileceğine inandığım için evlendim ama baktımki yapısı buymuş yani ben onun omzuna değil o benim omzuma yatar:) bunlarda bana batıyo haliyle..ha öyle yapma böyle yap deyince yapıyo benim gönlüm oluyo buda b.k yeme otur diye düşünmeme sebep oluyo..

bence kesinlikle b.k yeme otur değil
nasıl ki hayatımızdaki her şey çaba istiyor, aşk da öyle bence
çabadan kastım sustum, yuttum, fedakarlık ettim değil
üzerine düşünmek, ayakta tutmak için kafa yormak vs
bu yazdıklarınızın size batması bana çok normal geliyor, bana da batardı Hoppa

offff bu "eş iyiyse dizini kır otur" olayı bana çok saçma geliyor
hadi konu sahibi hata yapmış
yahu hiç mi çabalamasın evlilik hayatını iyileştirmek için?
illa kabullenip otursun mu? hıııı bak mantıklı olan bu hadi kalbim dinle sözümü mü desin?
illa "değersiz davranılınca" mı aşık olur bir kadın?
"eşin melek olması" aşık olmak için yeterli mi?
bu kadar "sığ" bir şey mi aşk?

Ama eşler birbirini dengelemez mi zaten? İlk evlendiğim zamanlar benim eşim de hani hep evde oturalım modundaydı. Yorgundu ve sadece hep dinlenmek istiyordu. Ama ben yorgun değildim, gezmek istiyordum, kanım kaynıyordu. Ama hiç şikayet etmedim, yarın sabah kahvaltıya şuraya gidelim, gece sinemaya gidiyoruz derdim. Biraz zorlasa da kendini Yapardık ve yaparken de çılgınlar gibi eğlendirmeye çalışırdım. Bir kaç ayımız böyle geçti sonra o da alıştı ve artık benden daha aktif :) bazen fedakarlık yapmak gerekiyor çünkü insanlar 40 yıllık huylarını bir anda değiştiremezler. Yavaş yavaş değişime sizin hazırlamanız gerekiyor. Emin olun biraz yorucu olur belki ama olur. Olmayacak hiçbir şey yok inanın. İstemiyorum, sevmiyorum demek en basit yöntem.
Ama çaba harcamak biraz zordur. Zor da aşılmayacak bir şey değil. Benden büyüksünüz ama evlilik olarak ben sizden daha uzun yıllar evliyim. Bu yüzden yaş değil de yaşanmışlık tecrübesi olarak alırsanız memnun olurum.
teşekkür ederim tabiki tecrübesi olan insanların görüşlerini önemsiyorum ..evet zorlıyorum fikir veriyorum bakın yılbaşı gelir özel günler olur hep fikirler benden çıkar o yapana kadar o gün gelir çatar ortada program yok ben yaparım hazırlanırım yanımda isteksiz durunca benimde modum düşüyor..ben artık en ufak bişeyde demorolize oluyorum belkide hatam bu istiyorumki birgün bana sürpriz yapsın beni şaşırtsın çok da dillendirdim umarım yapacak sabredicem..

hahaha evet k.validem ve görümcemde yana sıkıntım yok çok şükür
ama şimdi şaşıracaksınız tartıştığımızda alkol alır kavga şiddetlenince o da şiddetlenir fiziki olarakda hoş olmayan durumlar yaşadım 30.000 tl borcuda var ama bunlar aşık olmama yol açmadı

hahaha evet k.validem ve görümcemde yana sıkıntım yok çok şükür
ama şimdi şaşıracaksınız tartıştığımızda alkol alır kavga şiddetlenince o da şiddetlenir fiziki olarakda hoş olmayan durumlar yaşadım 30.000 tl borcuda var ama bunlar aşık olmama yol açmadı

Ben neden buna katılmıyorum ya...
Bence aşık oldugunuz zaman eşinizin borcu varmış yokmuş vs.. bu gibi seylerin aşkı bitirecegini yada asık olmayı etkileyecegini düşünmüyorum ben...

Estagfurullah baskasinin mutsuzlugundan niye mutlu olayim ki. Bende esinden bosanmis bir bayanim.
size de gelmiş geçmiş olsun... ben yanlış anladım sanırım yorumunuzu... çünkü onuda düşündüğüm için alındım saınırm yani o beni peşinden koştursa yüz vermese gibi söylemek istediniz

Ben neden buna katılmıyorum ya...
Bence aşık oldugunuz zaman eşinizin borcu varmış yokmuş vs.. bu gibi seylerin aşkı bitirecegini yada asık olmayı etkileyecegini düşünmüyorum ben...
sadece borç demedim bakın herşey dört dörtlük olsa derdim o olmaz ödenir gider ben bunlara rağmen eşime aşık olmak istiyorum diyorum daha nasıl açıklayabilirmki

Adama yazik olmus kendinize yapmissiniz bari ona yapmasaydiniz.

Bence bu düşünceleri kafanızdan çıkarın aşk bilmem ne suyunu çıkarmayalim..sevmiş evlenmişsiniz işte kimse sizi zorlamamış..mutlu olmaya kafa yorun akşam ne pişirsem de kocam yeseye falan..
bunlara kafa yorup yapıyorum zaten hatta konuyu açmadan önce dışarı çıkıp eşime kazak filn aldım giyecek bişeyim yok diyor diye o akşam gelince mutlu olacak bende kendi kendime nasıl olabilirim diye sizlere soruyorum teşekkür ederim

offff bu "eş iyiyse dizini kır otur" olayı bana çok saçma geliyor
hadi konu sahibi hata yapmış
yahu hiç mi çabalamasın evlilik hayatını iyileştirmek için?
illa kabullenip otursun mu? hıııı bak mantıklı olan bu hadi kalbim dinle sözümü mü desin?
illa "değersiz davranılınca" mı aşık olur bir kadın?
"eşin melek olması" aşık olmak için yeterli mi?
bu kadar "sığ" bir şey mi aşk?

Değil tabi ki, aşkın bir formülü bir kimyası yok. İyi insan diye aşık olunur diye bşr şey de yok.

Konu sahibesi maalesef aşık değilseniz değilsinizdir, zorlamayla olmuyor bu işler.

Eşine üzüldüm... sevmiyordun sevemediysen neden evlendin bazen bende eşim beni sevmiyor diye düşünüp her hareketine mana bulurum da sonra geçer anlarım sevdiğini göstermez çünkü eşiniz için gerçekten zor durum ve sizin onu sevmediğinizi anlıyordur emin olun ikinize de hayatı zindan ediyorsunuz

Back