Merhaba,
Daha önce ilişkimle ilgili konu açmıştım sevgilimle ilgili o ciddi düşünüyor ama ben kararsızım diye..evlendim..
eşime aşık olmadım olamadım çok zorladım kendimide onuda....seviyormuyum?? dolu dolu seviyorumda diyemiyorum...ama ben asla sevmediğim birinin yanında 5 dakika durmadım....eee tamam... e niye evlendim bu adamla?? sorunum ne çıldırıcam...
Aşık oldum ben hemde çookk... ama sonu hüsranla bitti... o daldan bu dala atlayan bi tipte değilim ilişkim uzun sürdü acısıda bi okadar uzadı derken yaş oldu 37.... sonrası ya evli adamlar çıktı karşıma yada evin tek çocuğu olmam sebebiyle ailemin hastalıklarıyla kafam rahat etmedi bir türlü ...tam kendimi doğrulttum yeniden başlıycam derken eşim çıktı karşıma...demek ki tam doğrultamamışımki onun ilgisi sevgisi her anımda yanımda oluşu... terslesemde kovsamda gitmedi benden...ama hep söyledim aşık değilim sana diye..yine gitmedi....halada demedim ...kendime dedimki kibirli olma daha ne istiyosun bu zamana kadar aşık oldunda noldu elde var sıfır..nikahta keramet vardır...kaderinde var sanırım bak hiçte istemiyo değilsin diye diye evlendim
düğün heyecanı girdi araya... zaten aileler işin ciddiyeti.. sonradan gelen acaba duygularınıda bir karar verdin arkasında dur diye savuşturdum..
sıkıntılarıma gelince hergün düşünüyorum bu durumu ohhh evlendim hayatın rutinine katılsana artıkk...enerjim yok sabah mutlu kalkmıyorum....gece yattığım yeri beğenene kadar canım çıkıyo...hergün bi yerim ağrıyor...ya başım ağrır ya k...çım ağrır birgün sırtım tutulur öbürgün bacağım..eskiden ev işi yapmak için bile heyacanlanırdım yani en ufak bu bile mutlu ederdi beni ... süs püs hak getire artık.... sırf kendime saygımdan sorumluluklarımı aksatmıyorum o kadar..
bana sarıldığında bende ona sarılıyorum ama o diyorki ; seni içime soksam ...içim acıyo...biliyorum çünkü o duyguyu...ama ben yaşayamıyorum ..eşimemi acıyım kendimemi bilemiyorum..görünürde sıkıntı yok ama benim içimde kafamda fırtınalar kopuyo...
en mutlu olduğum gün bile olsa gece yatarken Allahım nolur yardım et diyorum aşık olayım google dan bakıyorum eşime aşık olmak için dua filan
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
( dışarı çıkıyorum gözüm dışarda filanda değil arayıştada değilim...eşim 1 veya 2 gece evde kalmadığında özlemiyorum tek hissettiğim olmadığı için huzursuzluk şimdi evli olmasam bi düşünüyüm diyorum hayır onuda istemiyorum ama oohh iyiki evliyimde demiyorum
napıcam ben...böyle böyle bir gün patlıycak artık ama nerde fikir verin nolur