Araftayım çıkamıyorum..

İlk aşkın veya gençlikteki aşkın heyecanını kim yaşıyor ki ? Eski ilişkinizdeki duygularınızı kıstas olarak almayın. Onlar o zaman sizin için yeni duygulardı ama bitti gitti. Bir de her ilişki kendine özgüdür, herkesle aynı duygular yinelenmez. Kimisi heyecan kimisi güven veya huzur üzerine kuruludur. Eşinizi hiç sevmiyor veya dokunmasından rahatsız oluyorsanız ayrılın ama sadece aşk konusuna kafanızı taktıysanız başka düşüncelere odaklanın derim.

Burada sizin gibi bir uye vardi karsi taraf cok asik ve israrci diye evlenip evlenince adama kotu ilgisiz davranmis her defasinda belli etmis sevmeden evlendigini bir muddet sonra ne olduysa asik oldu ama adam istemedi ayrilmak istedi sonrada cok seviyorum diye aglandi bosandimi bilmem o asamadaydi nick ide kalmamis aklimda
Sizin durumunuzu bilmiyorum ama asik olup evlenenlerin bile alisma oturtma suresi var evliligi hakkinizda hayirlisi

Ask heyecani ariyorsun ama herkes asik olup da evlenmiyor.

Asik olup da evlensen bile o ask omur boyi surmuyor yerini baska duygular aliyor zamanla.

O yuzden fazla kurcalama derim.
Kocan iyi bir adammis kiymetini bil.

Ama yok ben ask mesk baska seyler istiyorum illa diyorsan bosan o zaman ne diyelim baska.

Eşine üzüldüm... sevmiyordun sevemediysen neden evlendin bazen bende eşim beni sevmiyor diye düşünüp her hareketine mana bulurum da sonra geçer anlarım sevdiğini göstermez çünkü eşiniz için gerçekten zor durum ve sizin onu sevmediğinizi anlıyordur emin olun ikinize de hayatı zindan ediyorsunuz
Dedigim gibi ona yansittigim bisey yok severimde operimde sarilirimda benim icim sikintili

Ketçap mayonez de olsun mu paket mi olsun ¿
Googleden aşık olmak için bakılan dua nedir ya
Yaşınızı yazmasaydınız soracaktım

Ask heyecani ariyorsun ama herkes asik olup da evlenmiyor.

Asik olup da evlensen bile o ask omur boyi surmuyor yerini baska duygular aliyor zamanla.

O yuzden fazla kurcalama derim.
Kocan iyi bir adammis kiymetini bil.

Ama yok ben ask mesk baska seyler istiyorum illa diyorsan bosan o zaman ne diyelim baska.

Kiymetini gosteriyorum duygum nasil yogunlasir diye ugrasiyorum

Burada sizin gibi bir uye vardi karsi taraf cok asik ve israrci diye evlenip evlenince adama kotu ilgisiz davranmis her defasinda belli etmis sevmeden evlendigini bir muddet sonra ne olduysa asik oldu ama adam istemedi ayrilmak istedi sonrada cok seviyorum diye aglandi bosandimi bilmem o asamadaydi nick ide kalmamis aklimda
Sizin durumunuzu bilmiyorum ama asik olup evlenenlerin bile alisma oturtma suresi var evliligi hakkinizda hayirlisi
Evet bende alisma suresidir diye umuyorum tesekkur ederim

Siz degerlendirdiniz sanirim? soyleyecek cesaretiniz olsun
bana gore umut olur arastirma seviyesi
sizinki asagilama dalga gecme seviyesiydi degilmi
yok aşağılamadım estağfurullah. Google da yazıyordur belki cevabı :))

Hayır sizi anlamaya çalışıyorum da duayla olmaZ o iş onu demek istiyorum.

Ya pardon ketcap mayonez paketmi olsun diye yazdinizmi yazdiniz dalga gecmek degilmi bu
ayrica dua etmemin yasimla ne ilgisi var
Dua ayrı bişey benim yorum yaptığım sözünüz ayrı bişey neyse tartışmaya çalışıyorsunuz size uymak istemiyorum sağlıcakla kalın .

Back