Dedigim gibi ona yansittigim bisey yok severimde operimde sarilirimda benim icim sikintiliEşine üzüldüm... sevmiyordun sevemediysen neden evlendin bazen bende eşim beni sevmiyor diye düşünüp her hareketine mana bulurum da sonra geçer anlarım sevdiğini göstermez çünkü eşiniz için gerçekten zor durum ve sizin onu sevmediğinizi anlıyordur emin olun ikinize de hayatı zindan ediyorsunuz
Siz degerlendirdiniz sanirim? soyleyecek cesaretiniz olsunEşine aşık olma duası, Google ???? Bu hangi seviye?
Ask heyecani ariyorsun ama herkes asik olup da evlenmiyor.
Asik olup da evlensen bile o ask omur boyi surmuyor yerini baska duygular aliyor zamanla.
O yuzden fazla kurcalama derim.
Kocan iyi bir adammis kiymetini bil.
Ama yok ben ask mesk baska seyler istiyorum illa diyorsan bosan o zaman ne diyelim baska.
Derdiniz nedirKetçap mayonez de olsun mu paket mi olsun ¿
Googleden aşık olmak için bakılan dua nedir ya
Yaşınızı yazmasaydınız soracaktım
Benim ne derdim olacak yahuDerdiniz nedir
Evet bende alisma suresidir diye umuyorum tesekkur ederimBurada sizin gibi bir uye vardi karsi taraf cok asik ve israrci diye evlenip evlenince adama kotu ilgisiz davranmis her defasinda belli etmis sevmeden evlendigini bir muddet sonra ne olduysa asik oldu ama adam istemedi ayrilmak istedi sonrada cok seviyorum diye aglandi bosandimi bilmem o asamadaydi nick ide kalmamis aklimda
Sizin durumunuzu bilmiyorum ama asik olup evlenenlerin bile alisma oturtma suresi var evliligi hakkinizda hayirlisi
Dalga gecerek elestirmeniz hos degilBenim ne derdim olacak yahu
Eleştiriye açık bi konu görüyorum sadece
Dalga geçtiğim yok sinirinizi çıkarmanız gereken adres ben değilim .Dalga gecerek elestirmeniz hos degil
Ya pardon ketcap mayonez paketmi olsun diye yazdinizmi yazdiniz dalga gecmek degilmi buDalga geçtiğim yok sinirinizi çıkarmanız gereken adres ben değilim .
yok aşağılamadım estağfurullah. Google da yazıyordur belki cevabı :))Siz degerlendirdiniz sanirim? soyleyecek cesaretiniz olsun
bana gore umut olur arastirma seviyesi
sizinki asagilama dalga gecme seviyesiydi degilmi
Dua ayrı bişey benim yorum yaptığım sözünüz ayrı bişey neyse tartışmaya çalışıyorsunuz size uymak istemiyorum sağlıcakla kalın .Ya pardon ketcap mayonez paketmi olsun diye yazdinizmi yazdiniz dalga gecmek degilmi bu
ayrica dua etmemin yasimla ne ilgisi var
Sikintisiz dertsiz buraya bile ugramaya ihtiyac duymayacaginiz bir hayat dilerim size umarim anlamissinizdir:)yok aşağılamadım estağfurullah. Google da yazıyordur belki cevabı :))
Hayır sizi anlamaya çalışıyorum da duayla olmaZ o iş onu demek istiyorum.
bu duayı da Google da arattınız sanırımSikintisiz dertsiz buraya bile ugramaya ihtiyac duymayacaginiz bir hayat dilerim size umarim anlamissinizdir:)
Evet google dan baktim inanin googla bakmadan duramam nasil nefed aliniyo diyede bakiyorum dusundugunuz gibiyim cocuklarida boyle egitiyosaniz vay halimizebu duayı da Google da arattınız sanırım
Nası aşık olurum duası öğretmediğime emin olabilirsiniz :)Evet google dan baktim inanin googla bakmadan duramam nasil nefed aliniyo diyede bakiyorum dusundugunuz gibiyim cocuklarida boyle egitiyosaniz vay halimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?