araba tavsiyesi?

Acemiseniz buyuk ihtimal otomatik vites alirsiniz. Honda jazz in otomatigi cok iyi diyorlar hemde tam bayan arabasi. 40 bine temiz ikinci el otomatik bir honda jazz bulursunuz.
Honda jazz bnm ilk arabamdi. Otomatik vitesi harika. Bn kendisiyle hic problem yasamadim. Yillardir araba kullanio gibiydim ikk bindgmde dahi oyle bi guven vermisti. Minicik zaten (ici frrah) ve manevrasi iyi oldgu icin paralel park bile cok kolaydi. Bence de bu arabayi dusunebilirsin. Eger hiz tutkunu deilsen, ki en wzindan ilk etapta olma, gayet tatmin edici bi secenek bence de.

Bir de ilk arabami carparim surterim diye cok odaklanma bnce. Bn sifir aldim arabayi ehliyetiminalir almaz oncesnde bi deneyimim de yoktu ve benden kaynakli tek bi surtme cizik vs yoktu. Yalniz ilk etapta park sensorunu oneririm. Smdiden hayirli olsun.

o da çok küçük geldi. birde çok hafifmiş çok sallanıyomulş diye duydum ama hiç denemedim.

Evet çok küçük.
Uzun boyluysanız size göre değil.
Ben uzun boyluyum mesela sığamam diye almadım

canım 15-20 lik arabalarda sorun çıkarır biraz iyi birşey olursa kullanırım hemen değişmem. bugünde toyotalat ilgimi çekti yaris yada auris 44 bine buldum bi kaç tane 30-40 bin km de 2012 model fena değil gibi

Benimki otomatik dizel, Toyota auris. Otomatik şanzıman konusunda Toyota çok çok iyi, 5 yıl oldu tık demedi, maşallah

aa süper yorumunu yeni gördüm. ya auris ve yaris e baktım bugün çok hoşuma gitti. fiyatları da uçuk değil. ama dizel çok yok piyasa da. toyotalar çok hoşuma gidiyor

Hayır tabi ki estağfurullah ne haddime. Honda jazz ve polonun ikinci elleri 30 bin civarında. Hanımefendi acemi olduğu için otomatik vites ister diye düşündüm.

zaten durumunuz varsa demişsiniz ben hiç yalnış anlamadım otomatik istiyorum toyotolar hoşuma gitmeye başladı bugün baktım biraz yaris yada auris hangisi iyidir

zaten durumunuz varsa demişsiniz ben hiç yalnış anlamadım otomatik istiyorum toyotolar hoşuma gitmeye başladı bugün baktım biraz yaris yada auris hangisi iyidir
Ben yine de honda jazzda ısrarcıyım :) daha memnun olmayan duymadım. Üstelik honda jazzın 2.el piyasası baya iyi. Yani olur da satmaya kalkarsanız hiç zorlanmazsınız çok tutuluyo çünkü araba. Şanzıman konusunda da sorun yaşamazsınız. Arabanın diyebileceğim tek sıkıntısı sanki içine motor koymamışlar hız konusunda başarısız ama siz zaten çok da hız yapmayın Allah korusun. Benim boyum da 1.80 ama honda jazzı kullandığımda sığmakta zorlanmadım :) yalnız toyota ve jazz aşırı derecede sağlam arabalar değiller malesef. Hayatımda gördüğüm en dayanıklı arabalar volvolar ki zatem volvo sağlamlığıyla ün yapmış bi araba. V40 küçük bir araba ama malesef fiyatı fazla. Dediğim gibi en avantajlı araba jazz. Poloya gelince volkswagen grubunda dsg şanzıman kullanılıyor. Belli bi km'den sonra şanzımanın sıkıntı çıkardığını duydum bir de 2.el alıcaksınız siz illa ki km'si biraz fazla olucak. Polo bu bakımdan piyango bi araba sayılır. Muhtemelen garantisi geçtiği için herhangi bir arıza durumunda size malesef masraf çıkarır

honda jazz ı sevemedim ya. yorumlarda herkes vw demiş. ama vw lerde baya pahalı km si düşük almak isteyince. toyota daha uygun gibi. hele hem dizel hem km si düşük olsun dersem 60 bini buluyor vw.

honda jazz ı sevemedim ya. yorumlarda herkes vw demiş. ama vw lerde baya pahalı km si düşük almak isteyince. toyota daha uygun gibi. hele hem dizel hem km si düşük olsun dersem 60 bini buluyor vw.
Evet malesef biraz pahalı vw. Kesinlikle dizel otomatik al ne alıcaksan benzin hep sıkıntı. İnşallah gönlüne göre olur :)

konuya yeni dahil oldum nissan micra diyen arkadaşlar olmuş bildiğim kadarı ile 2.elde hasar kayıtsız nissan micra bulmak biraz zor ben de çok araştırmıştım.adrenalin seven arkadaşlar varsa yakın tarihte drift antreamanı olucak bilgi veririm.

Yok micra istemiyorum. Vw polo yada toyota auris yada yaris bakıcam

Focus a baktinizmi otomatik ben cok rahat kullanıyorum birde kendinizi carparim surterim diye odaklamayin bnce esim usta oldugu halde bn birkere cizmedim hep eşim cizdi

Reactions: BBD

Bende bu aralar araba almayi dusunuyorum. Bu yuzden bayagi arastirma yaptim. Otomatikde honda jazz dan memnuniyet cok. Sizden de duydugum iyi oldu. Bakalim insallah alirsam bende sorun yasamam

Reactions: BBD
Bende bu aralar araba almayi dusunuyorum. Bu yuzden bayagi arastirma yaptim. Otomatikde honda jazz dan memnuniyet cok. Sizden de duydugum iyi oldu. Bakalim insallah alirsam bende sorun yasamam
Tek eksi yonu yavas hizlanmasi. Bazn bastignz halde arabanin gitmemesi can sikici olabilio ama dedgm gbi surat onemli deilse vites gecislerini hissetmeniz mumkn deil ole yumusak:) kaymak gbi:)

Focus a baktinizmi otomatik ben cok rahat kullanıyorum birde kendinizi carparim surterim diye odaklamayin bnce esim usta oldugu halde bn birkere cizmedim hep eşim cizdi

Focus a hiç bakmadım birde ona bakayım. Çok kararsız kaldım

Ben de araba arıyorum hiç bir araba bilgim de yok..küçük ve hatchback 5 kapılı olcak.bagaj kısmına çocuk arabası da sığsın istiyorum.2.el olacak .opel astra mı .vw golf mu bilemedim. yada baska bir tavsiyeniz var mı?
boyum da kısa olduğu için koltuk yükseltme ayarı olur mu ,bilginiz var mı?
bu nedenle direksiyon ile ön hizasının fazla derin olmasını istemiyorum. toyota yarislerin çok uzun mesela...

Koltuk yükseltme ayarı tabiki var. Boyun kaçtı?

Ben seat leon aldım. Gayet güzel araba tavsiye ederim bayana uygun büyükte değil küçükte değil. Ama golf daha iyi tabi. Golf ün fiyatları yüksek gelmişti bana. Opel astra da küçük bi araba değil. Bence opel alana kadar golf yada leon al. Ben toyota yarisi çok beenmiştim ama çevremdekiler toyota alana kadar polo yada leon al dediler. Ben polo yu sevmediğim için leon aldım.

verdiğin bilgi için teşekkürler.
boyum 150 cm civarı.
önceleri manuel kullandım hep.otomatik vites hiç bilmiyorum.bir de benzin mi dizel mi.hem şehir içi hem uzun yol için bakıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…