- 7 Mayıs 2014
- 3.436
- 7.676
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşim ilk aldığı Citroën in tek kazasına 3500 masraf aldılar o yüzden dedimdediğim gibi renault marka için çalışıyorum ama bize ekonomik olarak bu marka araçlar içinde geliyorlar
301 'in satış fiyatı sıfırı bile gayet iyi parça olarak bilmiyorum :/
Bende ehlıyet alalı henüz bir yıl oldu ilk başta 99 model dizel punto aldık acemiliği onda attım şimdi 2015 pejo 208 kullanıyorum bayan için ideal bence
Kesinlikle 2.el al trafikte acemi olmak çok zor illa ki hasar görücek araban hele de istanbuldaysan. En basiti park ederken bile arabanın sağını solunu sürtersin o yüzden 2.el al zaten temiz araba kolaylıkla bulabilirsin. Benim tavsiyem polo ya da honda jazz olur ya da iyiyse durumun bmw 1.16 ya da mercedes a180,volkswagen beetle alabilirsin. Manevraları da daha kolay yaparsın park yeri de kolay bulursun. İyice işi kavradıkça araba modelini de yükseltirsin gönlüne göre :)arkadaşlar araba sürmeyi yeni öğreniyorum. ve araba almak niyetindeyim nasip olursa. sizce 2. el mi sıfır mı? gönlüm sıfırdan yana ama kendime güvenmiyorum. çok acemiyim o yüzden 2. el daha mantıklı gibi geliyor.
benim gibi acemilere tavsiye edebileceğiniz küçük kullanımı kolay araba önerileriniz var mıdırr?
bu tavsiye ettikleriniz türkiye şartlarında zaten yüksek model arabalar dalgamı geçiyorsunuz insanlarlaKesinlikle 2.el al trafikte acemi olmak çok zor illa ki hasar görücek araban hele de istanbuldaysan. En basiti park ederken bile arabanın sağını solunu sürtersin o yüzden 2.el al zaten temiz araba kolaylıkla bulabilirsin. Benim tavsiyem polo ya da honda jazz olur ya da iyiyse durumun bmw 1.16 ya da mercedes a180,volkswagen beetle alabilirsin. Manevraları da daha kolay yaparsın park yeri de kolay bulursun. İyice işi kavradıkça araba modelini de yükseltirsin gönlüne göre :)
Canım bence 40 bin bile çok fazla acemiliği kesinlikle manuel vites derim otomatik her zaman kullanılır 15 ve 20 bin arasında arabalara bak derim önemli olan araba parçalarinin pahalı olmaması birde kısmet işi sen dikkatli kullanıyorsun gelip adamın biri vuruyor ben dokuz sene toyota kullandım normal vites ikinci el hiç kaza yapmadım çok şükür şimdi sıfır otomatik honda aldık eşim kullanırken geldi yaşlı amca vurdu sadece can sıkıntısi oluyor değeri düşüyor diyetabi kesinlikle otomatik istiyorum. dediğiniz arabaya da bakayım
Hayır tabi ki estağfurullah ne haddime. Honda jazz ve polonun ikinci elleri 30 bin civarında. Hanımefendi acemi olduğu için otomatik vites ister diye düşündüm.bu tavsiye ettikleriniz türkiye şartlarında zaten yüksek model arabalar dalgamı geçiyorsunuz insanlarla
Üstelik türkiye şartlarında her araba pahalı sayılır dikkatinizi çekerim. Özellikle eli yüzü düzgün dizel otomatik arabaysa. Ben sadece nacizane fikrimi belirtmiştim bu kadar aksi olmaya gerek yokbu tavsiye ettikleriniz türkiye şartlarında zaten yüksek model arabalar dalgamı geçiyorsunuz insanlarla
kırmak istemedim bmw filan yazmışsınız da burdakilere asıl tepkim kadının biri eşini şikayet eder aaa ne çekiyorsun hemen boşan işe gir hayatını yaşa yazarlar.Kadının biri aldığı altın bir takıyı paylaşır hemen yazarlar aa çok demode bu ben 10 karatlık rus pırlantası severim derler .Türkiye burası yüzde 10 şanslı azınlık anca var doğru düzgün yaşayan ben aslında onlara sinirlenip bugun size patladım kusura bakmayın iyi gecelerHayır tabi ki estağfurullah ne haddime. Honda jazz ve polonun ikinci elleri 30 bin civarında. Hanımefendi acemi olduğu için otomatik vites ister diye düşündüm.
Siz de haklısınız önemli değil olur öyle yanlış anlaşılmalar. Size de iyi geceler :) umarım yarın daha iyi bir güne uyanırsınız :)kırmak istemedim bmw filan yazmışsınız da burdakilere asıl tepkim kadının biri eşini şikayet eder aaa ne çekiyorsun hemen boşan işe gir hayatını yaşa yazarlar.Kadının biri aldığı altın bir takıyı paylaşır hemen yazarlar aa çok demode bu ben 10 karatlık rus pırlantası severim derler .Türkiye burası yüzde 10 şanslı azınlık anca var doğru düzgün yaşayan ben aslında onlara sinirlenip bugun size patladım kusura bakmayın iyi geceler