araba tavsiyesi?

hundai getz dizel
ve türevleri

o da çok küçük geldi. birde çok hafifmiş çok sallanıyomulş diye duydum ama hiç denemedim.
Disaridan kucuk ancak bagaj koltuk olarak ici genis.sallanma yapmiyor ancak bursa gibi lodosu olan bir sehirdeyseniz degil micra baska agir araclar bile sallaniyor.tam bir bayan arabasi.bu arada honda jazz artik uretilmedigi icin satarken sorun yasayabilirsiniz

ilk arabam opel corsaydi otomatik benzinli..
benzin cok yakiyodu ama otomatik buyuk rahatlik.
sifir aldigima hep pisman oldum..
simdi sattim onu aklimda 2.el fiat 500 var..

Benim ilk arabam ford fiestaydı...çok memnundum..

benim de ilk aracım fiestaydı. yani öğrendiğim için donanımı fazla incelemedim. rahat rahat kullandım.
ama şimdi son model aracım, 4 senedir trafikte (İstanbul!) olmama rağmen kullanırken stres oluyorum.

sıfır alırsan daha çok stres olursun.

kesinlikle ikinci el ama sağlam bişey alın.
ford, opel, vw, nissan gibi markaları tavsiye ederim.

bir de ; dizel 1,4 1,6 motor almanızı tavsiye ederim sık kullanacaksanız.

ben hiç küçük bayan arabası tarzı bişey kullanamadım eşimle ortak kullandığımız için baya büyük bildiğin erkek arabasıyla başladım

Micralarin otomatigi var mi bilmiyorum ama varsa tam bayan arabasi. Ufak tefek kibar.

Bende oyleyim o yuzden otomatik aldim. Bence sende otimatik al inanilmazzzzz kolay ve rahat. Sehurlerarasi trafik sehir ici trafik cikiyorum hepsine.
0 daha iyi mutlaka sorunsuz olur ama cok icim yanar surtersem falan 2.el al tabi. Ama acemiligi atmaya cok iyi bi araba alma.

aynen ben öyle düşünüyorum. otomatik istiyorum bende debriyajla uğraşılmaz otomatiği zor sürüyorum

Micra alma cok yakiyor diye cok sikayet ediyor herkes. Honda jazz dayanikli ve guzel bir araba bence dusunebilirsiniz ama piyasaya dusen temiz jazz bulmak zor bulumca kacirmayin.

Fiestalar guzel ama otomatik ise tercih etmeyin geri kacirma yapiyor cunki.

Woswogenler tabi ki cok iyibi tercih bence. Das auto bendeki golf asigim ona polo golf guzeldir.

Toyota corolla heckback leri yarisleri falanda guzel arastirin bi.

Hyundai i20 lerde guzel ama motor gucu dusuk olana bakmayin kullanan bir akrabam yokus cikmiyor diordu.

Genel tavsiye 1.6 motora bakin.

Fiat 500L var bende 1 yıldır. Çok rahat ferah çok memnunum tavsiye ederim. 2. El galerilerden km az garantisi devam eden arabalara da bakabilirsin.
Km düşükler için bütceni biraz arttırman gerekebilir

çok teşekkür ederim çok güzel tavsiyeler vermişsiniz. wosvogene herkes çok iyi diyor gerçekten. otomatik istiyorum fiesta dan uzak durayım o zaman. diğerlerinden iyi bi tane çıkarsa kaçırılmamalı galiba.

Fiat 500L var bende 1 yıldır. Çok rahat ferah çok memnunum tavsiye ederim. 2. El galerilerden km az garantisi devam eden arabalara da bakabilirsin.
Km düşükler için bütceni biraz arttırman gerekebilir

evet nette biraz baktım km azaldıkça fiyat sıfır araba fiyatına yaklaşıyor.

C4, fiesta, corsa ve megane 3 hatcback tavsiye edebileceğim arabalar.
Hem teneke değillerdir, sürüşleri kolay, yer tutuşu iyi arabalardır hem de verdiğiniz paranın tam performansını alabilirsiniz.
Diğer meselede ise tabiki 2.el diyorum.
8 yıldır nerdeyse hergün yoğum trafikte araba kullanıyorum, buna rağmen hala sıfır alsam içim acır.
Evimizdeki sıfır arabayı kullanırken resmen acemi gibi davranıyorum, park ederken bile korkuyorum ama 2.el ve fiyatı düşük arabamızda ise tam bir taksiciyim.

Tabiki wolkswagen..Fakat o fiyat araliginda golf de polo da alsaniz km si yuksek olur ama wolkswagen olsun tastan olsun:)

Dikkatli kullanırsan her acemi kaza yapacak diye bişey yok. 1-2 hafta sürüş dersi al, ya da bir bilen ile trafiğe çık, park ederken de kasma, 50 mt uzak olsun ama rahat park alanı olsun, niye kaza yapasın ki? Allah korusun tabi.
Her gün trafikte olacaksan, 2 aya zaten ustası olursun.

Keyifli sürüşler şimdiden. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…