araba tavsiyesi?

Nkrcklr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2016
381
141
103
arkadaşlar araba sürmeyi yeni öğreniyorum. ve araba almak niyetindeyim nasip olursa. sizce 2. el mi sıfır mı? gönlüm sıfırdan yana ama kendime güvenmiyorum. çok acemiyim o yüzden 2. el daha mantıklı gibi geliyor.

benim gibi acemilere tavsiye edebileceğiniz küçük kullanımı kolay araba önerileriniz var mıdırr?

Ikinci el al tabi bende öğrenmek istiyorum ama ucuz bi araba alıp çünkü şimdiki arabamız sıfır bi kaza yapsam 5-10 bin aşağı düşüyor değeri 100 binin üstünde aldık bende cesaret edemem yazık iyice öğrwndikten sonra istediğini al

Sifir mi ikici el mi derseniz acemiseniz ikinci el alin.

Hangi marka ve model derseniz o da bütcenize bagli. Hangi fiyat araliginda bir araba istiyorsunuz?

2 .el almanızı öneririm daha acemisiniz sonuçta . Hyundai i20- Hyundai i30 istediğim arabalar çok beğeniyorum onları

aynen bende öyle düşünüyorum maximum 40 bin lik alabilirim. sıfıra birşey olursa kötü hisseder insan :/

aynen bende öyle düşünüyorum maximum 40 bin lik alabilirim. sıfıra birşey olursa kötü hisseder insan :/

Acemiseniz buyuk ihtimal otomatik vites alirsiniz. Honda jazz in otomatigi cok iyi diyorlar hemde tam bayan arabasi. 40 bine temiz ikinci el otomatik bir honda jazz bulursunuz.

yeni öğreniyosan tabi ki ikinci el almanı tavsiye ederim.
markası çokta fark etmez herhangi küçük araba yeterli

Nissan micra!

Kesinlikle 2.el al, otomatik vites alabilirsin kullanımı daha rahat, renaultlar fazla yakmaz ve uygundur

Acemiseniz buyuk ihtimal otomatik vites alirsiniz. Honda jazz in otomatigi cok iyi diyorlar hemde tam bayan arabasi. 40 bine temiz ikinci el otomatik bir honda jazz bulursunuz.

tabi kesinlikle otomatik istiyorum. dediğiniz arabaya da bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…