Ikinci el al tabi bende öğrenmek istiyorum ama ucuz bi araba alıp çünkü şimdiki arabamız sıfır bi kaza yapsam 5-10 bin aşağı düşüyor değeri 100 binin üstünde aldık bende cesaret edemem yazık iyice öğrwndikten sonra istediğini alarkadaşlar araba sürmeyi yeni öğreniyorum. ve araba almak niyetindeyim nasip olursa. sizce 2. el mi sıfır mı? gönlüm sıfırdan yana ama kendime güvenmiyorum. çok acemiyim o yüzden 2. el daha mantıklı gibi geliyor.
benim gibi acemilere tavsiye edebileceğiniz küçük kullanımı kolay araba önerileriniz var mıdırr?
Ikinci el al tabi bende öğrenmek istiyorum ama ucuz bi araba alıp çünkü şimdiki arabamız sıfır bi kaza yapsam 5-10 bin aşağı düşüyor değeri 100 binin üstünde aldık bende cesaret edemem yazık iyice öğrwndikten sonra istediğini al
aynen bende öyle düşünüyorum maximum 40 bin lik alabilirim. sıfıra birşey olursa kötü hisseder insan :/
Bende 15-20 binlik bişe düşünüyorum kolay değil kazanmakaynen bende öyle düşünüyorum maximum 40 bin lik alabilirim. sıfıra birşey olursa kötü hisseder insan :/
Nissan micra!arkadaşlar araba sürmeyi yeni öğreniyorum. ve araba almak niyetindeyim nasip olursa. sizce 2. el mi sıfır mı? gönlüm sıfırdan yana ama kendime güvenmiyorum. çok acemiyim o yüzden 2. el daha mantıklı gibi geliyor.
benim gibi acemilere tavsiye edebileceğiniz küçük kullanımı kolay araba önerileriniz var mıdırr?
Nissan micra!
Sifir mi ikici el mi derseniz acemiseniz ikinci el alin.
Hangi marka ve model derseniz o da bütcenize bagli. Hangi fiyat araliginda bir araba istiyorsunuz?
2 .el almanızı öneririm daha acemisiniz sonuçta . Hyundai i20- Hyundai i30 istediğim arabalar çok beğeniyorum onları
Acemiseniz buyuk ihtimal otomatik vites alirsiniz. Honda jazz in otomatigi cok iyi diyorlar hemde tam bayan arabasi. 40 bine temiz ikinci el otomatik bir honda jazz bulursunuz.
Bende 15-20 binlik bişe düşünüyorum kolay değil kazanmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?