Tabiki wolkswagen..Fakat o fiyat araliginda golf de polo da alsaniz km si yuksek olur ama wolkswagen olsun tastan olsun:)
Dikkatli kullanırsan her acemi kaza yapacak diye bişey yok. 1-2 hafta sürüş dersi al, ya da bir bilen ile trafiğe çık, park ederken de kasma, 50 mt uzak olsun ama rahat park alanı olsun, niye kaza yapasın ki? Allah korusun tabi.
Her gün trafikte olacaksan, 2 aya zaten ustası olursun.
Keyifli sürüşler şimdiden. :)
Peugeot citroen parçası pahalı. arkadaş acemi daha zararlı olur. bence en iyisi yerli üretimmerhaba ben otomotiv sektöründeyim yardımcı olayım size.
sıfır araç almayın acemisiniz biyerler vurulur vs araba değer kaybeder.
ayrıca vw almayın pahalı :)
renault araçlarla daha çok iç içe olduğumdan çok marka için yardımcı olamam fakat;
peugeot 301 , hyundai accent, i20 ,i30
renault fluence ıcon veya touch paket. cıtroen c4
bunlar sizi fazla zorlamaz fiyat olarak.
evet en pahalısı wolkswagen şu an araştırıyorum km si düşükler 50-60 arası çok pahalılar :/
dediğim gibi renault marka için çalışıyorum ama bize ekonomik olarak bu marka araçlar içinde geliyorlarPeugeot citroen parçası pahalı. arkadaş acemi daha zararlı olur. bence en iyisi yerli üretim
merhaba ben otomotiv sektöründeyim yardımcı olayım size.
sıfır araç almayın acemisiniz biyerler vurulur vs araba değer kaybeder.
ayrıca vw almayın pahalı :)
renault araçlarla daha çok iç içe olduğumdan çok marka için yardımcı olamam fakat;
peugeot 301 , hyundai accent, i20 ,i30
renault fluence ıcon veya touch paket. cıtroen c4
bunlar sizi fazla zorlamaz fiyat olarak.
Ben olsam 0 alırdım aracı
direkt 2. Ele para vermektense
0 alırsın, eğer hasar görürse elden çıkartırsın, değer kaybeder ama o kayıp kadar zararın olur sadece.
Yani bence 0 ı alıp, küçük hasara uğrayınca satmak daha kârlı ve mantıklı, direkt 2. El alıp alışıp da yeni araba almaktan
Volkswagen Golf kullanıyorum ben çok isteyerek aldım otomatik de ....bence kesinlikle deneme sürüşü yapmalısınız. ...
Otomatik viteste VW üzerine yoktur. DSG sistem kullanır, geçişlerde hiç sorun yaşamazsınız, seridir, ayrıca kavramalarda geriye doğru kaçırmada yapmaz. Ok.ilk aracınız olacak vs. Ama arabada sağlam olmalı sonuçta, vereceğiniz paradan çok kendi güvenliğinizi düşünün.
1.6 motor ancak yeterli gelir.
Satarkende fiyatı eriyen bir araba almayın.
Vw satarken EURO Endex satacağınız için zararda etmezsiniz.
Ben VW Polo otomatik ile başlamıştım ve sıfırdı. (İzmir deyim) 3 yıl kullandım, takasa vererek yine otomatik vites Passat a geçtim.
Büyük modelleride bizler gayet iyi kullanabiliyoruz sonuçta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?