Ben yine de honda jazzda ısrarcıyım :) daha memnun olmayan duymadım. Üstelik honda jazzın 2.el piyasası baya iyi. Yani olur da satmaya kalkarsanız hiç zorlanmazsınız çok tutuluyo çünkü araba. Şanzıman konusunda da sorun yaşamazsınız. Arabanın diyebileceğim tek sıkıntısı sanki içine motor koymamışlar

hız konusunda başarısız ama siz zaten çok da hız yapmayın Allah korusun. Benim boyum da 1.80 ama honda jazzı kullandığımda sığmakta zorlanmadım :) yalnız toyota ve jazz aşırı derecede sağlam arabalar değiller malesef. Hayatımda gördüğüm en dayanıklı arabalar volvolar ki zatem volvo sağlamlığıyla ün yapmış bi araba. V40 küçük bir araba ama malesef fiyatı fazla. Dediğim gibi en avantajlı araba jazz. Poloya gelince volkswagen grubunda dsg şanzıman kullanılıyor. Belli bi km'den sonra şanzımanın sıkıntı çıkardığını duydum bir de 2.el alıcaksınız siz illa ki km'si biraz fazla olucak. Polo bu bakımdan piyango bi araba sayılır. Muhtemelen garantisi geçtiği için herhangi bir arıza durumunda size malesef masraf çıkarır