Araba nasil alinabilir

Arkadaslar zir cahil degilimendeks nedir biliyorum.arastirmadan da girmem.ne durumdasiniz kazandiriyor mu diye sordum kiziyorum ama
Dölar al dölar. Mart’ta ikinci piki bekliyorum ben dölar için. Yatırım tavsiyesi diil ama sonra başıma ekşime neden artmadı diye

Ya asla yukselmeden cikmam hisseden eger duserse
Gözden çıkaramayacağınız parayla girmeyin derim. Yükselmesi x birim zaman sürse sizin o arada kaçırdığınız fırsatların maliyeti, enflasyon etkisi, psikolojik boyutu var. İstiyorsanız girin tabii ama unutmayın bedava peynir fare kapanında olur.

belli, bir zamanda lazım olacak parayla yatırım yapılmaz.6 ayda hadi terse düşse zararına satacak mı altını doları ya da hisseleri?uzun vadedeyse altın derim ben .borsada takip etmek lazım alıp satacağımız hisseleri .hisse tavana yakınken bir haber geliyor hopp tabana gidiyor o saatte görmeli müdahale edebilmelisiniz.yani öyle hisse aldım paralar gelecek durumu yok

Dölar al dölar. Mart’ta ikinci piki bekliyorum ben dölar için. Yatırım tavsiyesi diil ama sonra başıma ekşime neden artmadı diye
Altimdayim bi miktar cikmam savas dolarnyukselince gram artiyor zaten e ons da jeopolitik durumdan yukselirse altin ucar.ytd

Terse dusersem bozmam beklerim

Ne alacaksan al kredi çek ve hemen al. Ciddi söylüyorum. Kredi çektikten sonra bir sekilde ödenir. Tabi düzenli geliriniz olduğunu varsayıyorum

Yok ya hu kizmiyorum.

Ben yukselene kadar cikmam yatirirsam.sadece hissede kararsizim

aldığın hisseler 4 5 ay 1 ileri 2 geri gitse zararı düşünebiliyor musunuz?yarın bir olay olsa dünyada ya da ükemizde hepsi 1 günde yüzde 10 düşer.1 ayda rahatlıkla yüzde 50 kaybedebilirsin.onu nasıl çıkaracaksın da kara geçeceksinn?öyle zararına satmam olmuyor.kol kesmek deniyor borsada adına mecbur satıyorsun daha fazla düşmeden.

araba size acil lazım eşinizin rahatsızlığından ötürü. Elinizdeki 50 bini koyamazsınız bu durumda!(terse düşerseniz çok uzun süre bekleyebilirsiniz çünkü)O vakit neyle girceksiniz? dipnot: 2017 de tek kuşak indirdiler, kimseler müdale edemedi. Paralarının %80 ni gitti. Uzun süre(yıl üstü bazda) içerde kaldılar. Parayı alamadıkları için başka yatırımda yapamadılar. İnsanlar kafayı yedi.böyle bi piyasa işte.Hakkınızda hayırlısı olsun

O para yuz gerdirme icin ayirdigim param.ama yukselirse hisselerim tabi bozdurup araba alirim.ama dusse de bekleyebilir.arac parasiyla girmicem

Arac icin pesinat paramla girmeyecegim.arti bi param var biriktirdigim onla girecegim.eger katlarsa araca harcarim kredi vs yerine.bi deneyecegim ya

Arac icin pesinat paramla girmeyecegim.arti bi param var biriktirdigim onla girecegim.eger katlarsa araca harcarim kredi vs yerine.bi deneyecegim ya
e hepsi birleşince araba etmiyor mu?yüz gerdirme parası nereden çıktı?kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…