Araba nasil alinabilir

Fakirlik? 7 bin ?

İzmir için konuşuyorum diğerlerini bilemem ama burada satılık ev yok. Daha piyasa bu kadar coşmamışken, eylül kasım arası ev arıyordum. İnanın istediğim gibi olmasını geçtim içinde oturulabilecek bir eve razı gelme aşamasına kadar gelmiştim. Son anda bulduk, lokasyonu, özellikleri istediğim gibi ama büyüklüğü istemediğim gibi oldu. Doların fırladığı meşhur salı gününden bir gün önce imzayı attık. Ertesi gün firma aynı evin fiyatına 125 bin lira ekledi. Şu an sattıkları fiyatla benim aldığım fiyat arasında 450 bin fark var. Ben 52 dairelik siteden 8. Daireyi aldım şu an 41’i satılmış durumda. Alıyorlar yani o fiyatlardan da.

Araba piyasasıyla çok ilgilenmiyorum ama orda da böyledir bence. Durgunluk falan hikaye.

O kus serisinden bi arabayi esim bikac ay onceye kadar is arabasi olarak kullaniyordu. 3 4 bin liraya almisti. Neyse baska araba alinca onu satmaya calisti 7 8 bine kimse almadi. 1 2 ay durdu. 15bine satildi
Suan onlar bile 50bini gecmis.

Masrafları çıkınca elimde 7 bin kalıyorsa kredi çeker araba alırım ben
Ama siz ne kredi, ne düz vites, ne şu, ne bu derken seçenek kalmadı

Bana göre alınmış olan alınmış bir şekilde ödeniyordur. Evet ülkemiz şartlarında borç sahibi olmadan mal sahibi olunmuyor

haklısın evi olanlar da zengin sayılacak.almak mümkün değil memur falansan bu fiyatlara.tam ev peşinatını denkleştiriyorsun hopp fiyatlar 2 ye katlıyor gene alamıyorsunn.

O benim ozel param.niye birlestireyim.kendime ayiridigm param.yatirilip bekleyebilir.ha yukselir kar ederim o zaman birlestiririm.simdi araba almaya yetmez anca bircu azaltir kredi cekilirse.
iyi de eş hastaymış araba lazımmış acilen.yüz gerdirme parası neden katılmıyor anlamadım ben.yüz gerdirme bedava yapacak akrabam var gene de gidip olmam bir de.ne gerek var.

Bende ayni seyi yapiyorum.ilanlar hala duruyor.evlerde evler yuksek de olsa yabancilara gidiyor.araclarda ayni durum yok.

iyi de eş hastaymış araba lazımmış acilen.yüz gerdirme parası neden katılmıyor anlamadım ben.yüz gerdirme bedava yapacak akrabam var gene de gidip olmam bir de.ne gerek var.
O sizsiniz bu benim.yuz geeme olmaz baskaca bir sey olur.benim.kendime ayirdigim 3 kurus cok fayda saglamaz arac parasina ama beni mutlu eder.benim mutlu olmam etrafimi mutlu eder.kendimi,onceliklerimi geri plana atmam

O sizsiniz bu benim.yuz geeme olmaz baskaca bir sey olur.benim.kendime ayirdigim 3 kurus cok fayda saglamaz arac parasina ama beni mutlu eder.benim mutlu olmam etrafimi mutlu eder.kendimi,onceliklerimi geri plana atmam
tmm öyle diyelim haklısınız diyelim ama krediye hayır diyorsunuz otomatik araç istiyorsunuz.onun minimum bedeli 200.000 şu an.ondan aşağısı sanayiden çıkmaz maalesef.ona göre hesabınızı kitabınızı yapacaksınız

Araba çok şart ya kesinlikle… arabaya yatırım gözüyle bakmıyorum el ayak kendisi cünkü
Evim yok arabam var tercihim evden yana olmadı geçen yıllarda zaten kaç misliydi evde ben araba aldığım zaman..
Aslında peşinatınız varmış bu iyi ancak arabalar çok katlandı, kredi faizlerini bilmiyorum sanırım yüksek, yalnız erteledikçe de fiyatlar daha da artıyor bankaların tümüyle konuşun hepsinden fiyat alın kredi açısından.
Borsa gibi riskli yatırımları tavsiye etmem bu sefer elde olanı kaybetmeyin

48 aya cikmis kredi bankayla gorusecegim.vade uzun olunca taksit zorlama gibi 200 e bi sey buluruz sanki.tesekkurler

İyi de sürekli yükselen fiyatlara yetismenin yolu kredi çekip bir an önce ne alınacaksa almak zaten Biz de yılbaşından hemen önce ev aldık Eğer gözümüzü kapatip krediye girmeseydik birikimle olacak iş değildi Evi alalı ancak iki ay olmasına rağmen şuan evin fiyatı 150 bin TL civarı arttı Yaza daha da artacak muhtemelen Araba işi de aynı Birikimler artan fiyatlara yetişmiyor Bu arada ben de birikimlerimi eskiden beri ya altın ya döviz olarak yaparım yoksa elindeki para kuş olmuştu şimdiye

O kus serisinden bi arabayi esim bikac ay onceye kadar is arabasi olarak kullaniyordu. 3 4 bin liraya almisti. Neyse baska araba alinca onu satmaya calisti 7 8 bine kimse almadi. 1 2 ay durdu. 15bine satildi
Suan onlar bile 50bini gecmis.
piyasa öyle işte
ya onların her türlü alıcısı çıkıyor ve parçaları kolay bulunuyor. ustası kolay bulunuyor vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…