- 9 Mart 2015
- 7.403
- 10.650
- Konu Sahibi tombilibaykus
Arabayı bedavaya alamadığın gibi o para kazanma işinide bedavaya anlatan olmaz. Orda ciddi emek ve bilgi var. Bilmeyende battım diyor. Bilmeden girip batma,elindekindende olma.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim eşimin de tedavisiz sadece ilaç içerek bastırdığı ilaçların da nasıl etkisi olduğunu kontrol etmek için 2 senede bir biyopsi olması gerektiği kronik rahatsızlığı var. Ona da yıllık verip uzatmıyorlar. Biz de anlamıyprozMaalesef esimin düzelebilir bi hastalığı yok (gece körü uyku apnesi) ama senelik veriyorlar uğrastıriyorlar boşa neyseki bu sene 2 senelik verdiler bide her gittiğinde oran artıyor gene de inatla süresiz vermiyorlar
Zaten 3-5 ayda parayı katlayacak bir formül olsa kim çalışır? Herkes borsa öğrenir kazanır. Kimse kaybetmiyorken nasıl kazanılacaksabelli, bir zamanda lazım olacak parayla yatırım yapılmaz.6 ayda hadi terse düşse zararına satacak mı altını doları ya da hisseleri?uzun vadedeyse altın derim ben .borsada takip etmek lazım alıp satacağımız hisseleri .hisse tavana yakınken bir haber geliyor hopp tabana gidiyor o saatte görmeli müdahale edebilmelisiniz.yani öyle hisse aldım paralar gelecek durumu yok
Bencede krediyle olcak iş degil benim yakinim 40 bin tl kredi cekip borsaya girdi şuan elinde 20bin falan kaldi üstüne 65 bin tl faizle kredi sözde borsadanda anliyordu. Ben altina ve € yatirdim paralarimi hatta maaş gelir gelmez € yapip ihtiyac oldukca bozduruyorum malesef tl hergün deger kaybediyor sizin gibi niyetimiz araba almak ama biz biriktirdikce fiyati cikiyorValla kredi cok cekmek istemiyorum.tl borclanmak mantikli elbette de borc istemiyorum
O benim ozel param.niye birlestireyim.kendime ayiridigm param.yatirilip bekleyebilir.ha yukselir kar ederim o zaman birlestiririm.simdi araba almaya yetmez anca bircu azaltir kredi cekilirse.e hepsi birleşince araba etmiyor mu?yüz gerdirme parası nereden çıktı?kafam karıştı
Tesekkur ederim ben de gordum biraz once cok da sevindim.bakalimŞimdi bi storyde karsima çıktı işine yarar mı bilmem
Şimdi bi storyde karsima çıktı işine yarar mı bilmem
Ev fiyatlarinda aynisi olmustu.yukselte yukselte ellerinde kaldi araclar aslinda akillari varsa yapmazlar.ikinci el piyasasi durgun aslindaOlay Türkiye'de geçmeseydi işine yarardı. Genelde böyle indirimler veya kolaylıklar sunulduğu zaman fiyatlar artıyor piyasada. Krediler düşünce ev fiyatlarının artması gibi. Zaten kolaylık sunulmuş, ben de fırsattan istifade 1 liralık malımı 3 liraya satarım diye düşünüyor insanlar.
Ev fiyatlarinda aynisi olmustu.yukselte yukselte ellerinde kaldi araclar aslinda akillari varsa yapmazlar.ikinci el piyasasi durgun aslinda
aynen öyle biz de 2 araba var.benimki mahalleden çıkmaz okula gidiş geliş market eczane o kadar.ama aylık benzin masrafı 750 civarı kasko mtv yıkatması bakımı lastikler muaneyesi derken çok zorlanıyorum son 1 yılda özellikle.hele sadece benzinliyse benimki gibi yandınızzz.taksiye binmek daha ucuz kısa mesafelerde araçtan
Mantikli evet bakalim.evleri yabancilar vatandaslik icin vs aldilar ama fiyati daha da arttirirlarsa kendi ayaklarina sıkarlar mecbur dusurecekler.benzin zaten uctu insanlar araclarini elden cikarma derdinde ellerinde kalir daha da arttirilarsaŞu anda durgunluk var ikinci el piyasasında, haklısınız. Ama bu ne kadar sürer bilinmez. Ben bütçenize en uygun krediyi çekmeniz gerektiğini düşünüyorum. Çünkü enflasyonist bir ekonomide yaşıyoruz. Eğer en azından birinizin işi veya geliri garantiyse Türk lirası ile borçlanmak çok mantıklı.
KıştNasıl dert olduysa konuna bile yazmışsın bu kafayla alamazsın hdhdhdh
Fiyat piyasada belirlenir. Ev ve araba fiyatları bence de çok yüksek. Ama satılıyor mu satılıyor. Ben piyasayı takip etmek için sahibindende beğenmediğim evleri favoriliyorum. 1.5 milyon civarı evler ilanda 1 ay kalmadan gidiyor. Araba piyasasını takip etmiyorum ama insanlar araçlarını elden çıkarma derdinde olsa sizin araç alamama sorununuz olur muydu? 0 araçların fiyatı belli. Sattığında yerine yenisi koyamayacaksa çok çok sıkışanlar dışında kimse satmaz.Mantikli evet bakalim.evleri yabancilar vatandaslik icin vs aldilar ama fiyati daha da arttirirlarsa kendi ayaklarina sıkarlar mecbur dusurecekler.benzin zaten uctu insanlar araclarini elden cikarma derdinde ellerinde kalir daha da arttirilarsa
doğru yatırımla 2 ye katlarsınız fakat teknik analizle vs çok riskli işler çünkü piyasa tamamen spekülasyonla gidiyor teknik bilmenin anlamı kalmadı bence.bana kalırsa yıl sonunda usd yine 18 i görür en risksiz usd alın unutun .kasım aralık gibi durumu tekrar değerlendirin. tabii bu benim fikrim yatırım tavsiyesi değildir batarsanız karışmam :))Yaptik bi kereya hu ogrenecegim.sadece mumkunlu mu siz katlayabiliyo musunuz onu merak ediyorum.mesai harcarim buna 1 ay calisir ogrenirim