- 10 Şubat 2017
- 1.393
- 1.160
- 38
-
- Konu Sahibi tombilibaykus
O lafın orijinali öyle miydi yaBizim burda bi laf var ne sevmeye geliyor ne dövmeye diye
5 6 aya dedim ben ikiye katlasam da olur50'yi 5'e 6'ya katliyabiliyorsan Ya broker ya dealer olurdun zaten.
Finanscilar su dedigini duysa orta yerinden catlardi :)
Benim icin suan araba hayal.
Umarim sen uygun birseyler bulursun. :)
Ahahah yok değil. Orjinali diğeri de o buraya yazılmıyorO lafın orijinali öyle miydi ya
Bende çok farklı bi versiyonu var
Konuya gelince sizin şartlarınızla araba almanız pek mümkün değil
Biriktirerek olmuyor
Kredi ödemek istemiyorsunuz
Sistem dediğiniz şeylere ben de güvenemem
Borsada o kadar kolay katlama bilgisi olan niye hayrına versin
Bu kriterlerle olmuyor yani
Ben olsam kredi çekerdim
200 binlik araci nasil alacagim ki 50 binle .yuzde 50 sini kredi veriyirlar hatta 30 une arac icin.Borsada parayı 5-6 aya katlayabilecek tüyosu olan bedava vermez
50 bin peşinatla 200 binlik bir araç alabilirsiniz aslında ama onu da ödemek istemiyorsunuz.
Bizim burda bi laf var ne sevmeye geliyor ne dövmeye diye, sizinki de o hesap. Param yok ama araba istiyom kredi ödemek istemiyom. Varsa öyle bi yol ben de alim hemen bi araba.
Yüzde 30u peşinat değil miydi200 binlik araci nasil alacagim ki 50 binle .yuzde 50 sini kredi veriyirlar hatta 30 une arac icin.
Valla ben %25 ile aldım. Şartlar değiştiyse ya da sıfır ve ikinci el farklı oranlanıyorsa bilemeyeceğim.200 binlik araci nasil alacagim ki 50 binle .yuzde 50 sini kredi veriyirlar hatta 30 une arac icin.
Kredi de ole.uzun vade vermiyorlar.36 ay 24 ay.48 cok.nadir yaniYüzde 30u peşinat değil miydi
O kadar yüksek mi olmuş peşinatın oranı
Ne zaman hangi banka kac tl kac vadeValla ben %25 ile aldım. Şartlar değiştiyse ya da sıfır ve ikinci el farklı oranlanıyorsa bilemeyeceğim.
Vadeyi düşürdüklerini biliyordum da oranı yüzde 50ye çektiklerini bilmşyordumKredi de ole.uzun vade vermiyorlar.36 ay 24 ay.48 cok.nadir yani
Düz vites araba kullanmayı öğrenebilirsen eğer ucuz yollu eski bir arabayı daha uygun fiyatlara alabilirsin.Bu bir dert degerli editör konumu banlamayin lütfen!!!en az dogalgaz faturasi 1300 tela konusu kadar dert bu da.herkesin kv siyle yolusmasi gerekmiyor dertlenmesi icin
Hanimlar,biz tasinacagiz vs para biriktiriyoruz.ben ufaktan arac almak icin para biriktiriyorum.masraflari vs cikinca bize kalan para 7 bin civari oluyor.arac almak istiyorum.arac kredilerine baktim pesinatim yetmiyor genelde.senetle almayi dusundum fazla faiz koyuyirlar.50 kadar birikmisim var.ben biriktirdikce fiyat yukseliyor zaten biriktirerek almak imkansiZ.
Bana onerebileceginiz bir yol var mi?nasil alabiliriz?ozelden de yazabilirsiniz bu bazi sistemler var ya onlarla alan varsa guvenemedim cunku.
Kredi ceksem 4 bin lira falan odemek istemiyorum o kadar para.50 ile borsaya girsem 5 6 aya katlar miborsadan anlauan varsa ozelden de yazabilir.
Arac sart malesef bir ameliyat gecirdi esim de peknyuruyemiyor hastaneye vs gitmek gerekecek ilerleyen donemde.
Araba nasil alinabilir?otomatik ler cok pahali bi de ben duz vites kullanamiyorum.fakirligin gozü ciksin ya...2018 da 50 bine a1 almistim ben.satmak zorunda kalmasaydik keske
2016 garanti 48 ay 60 binNe zaman hangi banka kac tl kac vade
Bu sorularin cevaplarini istiyorum
şimdi elinizde sadece nakit 50 bin var değil mi?kaç yılllık bir araç düşünüyorsunuz?otomatik olacak bir de extra pahalı.bu aralar borsa çok çalkantılı mümkün değil paranızın katlaması onu söyleyeyimm.kredi çekerseniz binilebilecek bir araç için 50 bine ek 150 bin çekmelisiniz en az.ödeyebilecekseniz alın tabi kiBu bir dert degerli editör konumu banlamayin lütfen!!!en az dogalgaz faturasi 1300 tela konusu kadar dert bu da.herkesin kv siyle yolusmasi gerekmiyor dertlenmesi icin
Hanimlar,biz tasinacagiz vs para biriktiriyoruz.ben ufaktan arac almak icin para biriktiriyorum.masraflari vs cikinca bize kalan para 7 bin civari oluyor.arac almak istiyorum.arac kredilerine baktim pesinatim yetmiyor genelde.senetle almayi dusundum fazla faiz koyuyirlar.50 kadar birikmisim var.ben biriktirdikce fiyat yukseliyor zaten biriktirerek almak imkansiZ.
Bana onerebileceginiz bir yol var mi?nasil alabiliriz?ozelden de yazabilirsiniz bu bazi sistemler var ya onlarla alan varsa guvenemedim cunku.
Kredi ceksem 4 bin lira falan odemek istemiyorum o kadar para.50 ile borsaya girsem 5 6 aya katlar miborsadan anlauan varsa ozelden de yazabilir.
Arac sart malesef bir ameliyat gecirdi esim de peknyuruyemiyor hastaneye vs gitmek gerekecek ilerleyen donemde.
Araba nasil alinabilir?otomatik ler cok pahali bi de ben duz vites kullanamiyorum.fakirligin gozü ciksin ya...2018 da 50 bine a1 almistim ben.satmak zorunda kalmasaydik keske
Ohoooo ben o zaman 40 bine golf aldiydim hey yavrum hey2016 garanti 48 ay 60 bin
Çok geçti üstünden yav şartlar değişmiştir, bilemenko orasını.