- 11 Eylül 2015
- 3.268
- 12.535
-
- Konu Sahibi tombilibaykus
Damismana para kaptirmam ben calisir ogrenirim50 bin için ne danışmanı yavDanışman diye gider dolandırıcıya kaptırır parasını bu kafayla
eşim kurdudur çekildi borsadan 7 8 aydır.ben de ilgileniyorum ana paramdan aşağıdayım şu an .savaş ihtimali var yabancılarda çekildi borsadan.ama illa gireceğim diyorsan buyur girrrYaptik bi kereya hu ogrenecegim.sadece mumkunlu mu siz katlayabiliyo musunuz onu merak ediyorum.mesai harcarim buna 1 ay calisir ogrenirim
Ya asla yukselmeden cikmam hisseden eger dusersebu soruyu sorduğunuza göre katlamazsınız, büyük ihtimalle bölersinizMantıken birileri kazanacaksa birileri kaybedecek.
Hıhı öğrenirsinDamismana para kaptirmam ben calisir ogrenirim
Belki tahtacı tanıdığı vardıreşim kurdudur çekildi borsadan 7 8 aydır.ben de ilgileniyorum ana paramdan aşağıdayım şu an .savaş ihtimali var yabancılarda çekildi borsadan.ama illa gireceğim diyorsan buyur girrr
Ana paradan.asagi dussem de cikmam zaten durur elbet cikar batmayacak garanti hisseler alirim.olmaz mi diyosunuzeşim kurdudur çekildi borsadan 7 8 aydır.ben de ilgileniyorum ana paramdan aşağıdayım şu an .savaş ihtimali var yabancılarda çekildi borsadan.ama illa gireceğim diyorsan buyur girrr
Hımmm siz daha önce girdiniz demkki borsaya.Ya asla yukselmeden cikmam hisseden eger duserse
Bi defa.bi hisse tuyosu almistik o zaman baya da kazandirdiHımmm siz daha önce girdiniz demkki borsaya.
endeks düşünce hepsi batar.endeks i biliyorsun değil mi?Ana paradan.asagi dussem de cikmam zaten durur elbet cikar batmayacak garanti hisseler alirim.olmaz mi diyosunuz
Ana paradan.asagi dussem de cikmam zaten durur elbet cikar batmayacak garanti hisseler alirim.olmaz mi diyosunuz
yeminle 5 kuruş kazanamıyoruz son aylarda.inandın mı şimdi?zamanlaman çok kötü borsaya girmek için.Arkadaslar zir cahil degilimendeks nedir biliyorum.arastirmadan da girmem.ne durumdasiniz kazandiriyor mu diye sordum kiziyorum ama
Size ve mahpeyker için açıklama yapayım. Bendeki araba 1.6 otomatik dizel. Sadece 1 yıllık masrafını anlatıcam. Ayda 1000 tl yakıt=12 bin tl. Vergi=1000 tl. Kasko= 2 bin tl. Sigorta= 1000 tl. 10 bin bakımı=1500 Toplamda 17 bin diyelim standartı. Bunlara ek olarak 3 yılda bir lastik değişimi 4500 tl/1 yıl= 1500 tl. 2 yılda bir tüvtürk= yıla vur 500 diyelim. Yıllık araba temizliği hadi 500 diyelim. Totalde 2500 tl de burası. Şimdi bunların dışında çarparsan çizersen kaza yaparsan pasta cila yaparsan vs vs bunlarda ekstrası. Kabaca topla= 20 bin sadece yıllık masrafı(kazasız). Hadi düşük model aldınız yakıta dikkat ettiniz bunu 12 bine indirelim. Yani siz çektiğiniz kredi ödemesine 12 bin /12 ay= 1000 tl masraf ekleyin direk. Yani masraflı bi olay. Eşiniz için taksi tutardım. Bu borca girmezdimBu bir dert degerli editör konumu banlamayin lütfen!!!en az dogalgaz faturasi 1300 tela konusu kadar dert bu da.herkesin kv siyle yolusmasi gerekmiyor dertlenmesi icin
Hanimlar,biz tasinacagiz vs para biriktiriyoruz.ben ufaktan arac almak icin para biriktiriyorum.masraflari vs cikinca bize kalan para 7 bin civari oluyor.arac almak istiyorum.arac kredilerine baktim pesinatim yetmiyor genelde.senetle almayi dusundum fazla faiz koyuyirlar.50 kadar birikmisim var.ben biriktirdikce fiyat yukseliyor zaten biriktirerek almak imkansiZ.
Bana onerebileceginiz bir yol var mi?nasil alabiliriz?ozelden de yazabilirsiniz bu bazi sistemler var ya onlarla alan varsa guvenemedim cunku.
Kredi ceksem 4 bin lira falan odemek istemiyorum o kadar para.50 ile borsaya girsem 5 6 aya katlar miborsadan anlauan varsa ozelden de yazabilir.
Arac sart malesef bir ameliyat gecirdi esim de peknyuruyemiyor hastaneye vs gitmek gerekecek ilerleyen donemde.
Araba nasil alinabilir?otomatik ler cok pahali bi de ben duz vites kullanamiyorum.fakirligin gozü ciksin ya...2018 da 50 bine a1 almistim ben.satmak zorunda kalmasaydik keske
Taksi bulmak mesele istanbulda bizim ha deyince gidebilmemiz lazim baskanyerlerden kisacagiz gerekirse araba ihtiyac malesef keske olmasaydi.araca alisan icin arabasizlik da zor her anlamda istanbulda aracsiz zor tasinacagimiz bolgede.Size ve mahpeyker için açıklama yapayım. Bendeki araba 1.6 otomatik dizel. Sadece 1 yıllık masrafını anlatıcam. Ayda 1000 tl yakıt=12 bin tl. Vergi=1000 tl. Kasko= 2 bin tl. Sigorta= 1000 tl. 10 bin bakımı=1500 Toplamda 17 bin diyelim standartı. Bunlara ek olarak 3 yılda bir lastik değişimi 4500 tl/1 yıl= 1500 tl. 2 yılda bir tüvtürk= yıla vur 500 diyelim. Yıllık araba temizliği hadi 500 diyelim. Totalde 2500 tl de burası. Şimdi bunların dışında çarparsan çizersen kaza yaparsan pasta cila yaparsan vs vs bunlarda ekstrası. Kabaca topla= 20 bin sadece yıllık masrafı(kazasız). Hadi düşük model aldınız yakıta dikkat ettiniz bunu 12 bine indirelim. Yani siz çektiğiniz kredi ödemesine 12 bin /12 ay= 1000 tl masraf ekleyin direk. Yani masraflı bi olay. Eşiniz için taksi tutardım. Bu borca girmezdim
Alışan için çok zor malesefTaksi bulmak mesele istanbulda bizim ha deyince gidebilmemiz lazim baskanyerlerden kisacagiz gerekirse araba ihtiyac malesef keske olmasaydi.araca alisan icin arabasizlik da zor her anlamda istanbulda aracsiz zor tasinacagimiz bolgede.
Sahin mahin alinacak bi sekilde
Size ve mahpeyker için açıklama yapayım. Bendeki araba 1.6 otomatik dizel. Sadece 1 yıllık masrafını anlatıcam. Ayda 1000 tl yakıt=12 bin tl. Vergi=1000 tl. Kasko= 2 bin tl. Sigorta= 1000 tl. 10 bin bakımı=1500 Toplamda 17 bin diyelim standartı. Bunlara ek olarak 3 yılda bir lastik değişimi 4500 tl/1 yıl= 1500 tl. 2 yılda bir tüvtürk= yıla vur 500 diyelim. Yıllık araba temizliği hadi 500 diyelim. Totalde 2500 tl de burası. Şimdi bunların dışında çarparsan çizersen kaza yaparsan pasta cila yaparsan vs vs bunlarda ekstrası. Kabaca topla= 20 bin sadece yıllık masrafı(kazasız). Hadi düşük model aldınız yakıta dikkat ettiniz bunu 12 bine indirelim. Yani siz çektiğiniz kredi ödemesine 12 bin /12 ay= 1000 tl masraf ekleyin direk. Yani masraflı bi olay. Eşiniz için taksi tutardım. Bu borca girmezdim