Araba nasil alinabilir

150 bin vermiyorlar ki ya cok yeni olmasi gerekmiyor eski de alirim ama ona arac kredisi veemezler.ihtiyac kredisi 50 bin cekilebiliyor fazla cekerseniz vade 24 e dusuyor.vadeleri dusurmusler ya eskiden bole degildi.vade dusunce taksit fazla oluyor

aynen öyle biz de 2 araba var.benimki mahalleden çıkmaz okula gidiş geliş market eczane o kadar.ama aylık benzin masrafı 750 civarı kasko mtv yıkatması bakımı lastikler muaneyesi derken çok zorlanıyorum son 1 yılda özellikle.hele sadece benzinliyse benimki gibi yandınızzz.taksiye binmek daha ucuz kısa mesafelerde araçtan

Aaa sorayim.tesekkur ederim

Bende sadece hastaneye gidecegim ve okula o kadar.hatta okula yakin tutarsak evi sadece dr.

150 bin vermiyorlar ki ya cok yeni olmasi gerekmiyor eski de alirim ama ona arac kredisi veemezler.ihtiyac kredisi 50 bin cekilebiliyor fazla cekerseniz vade 24 e dusuyor.vadeleri dusurmusler ya eskiden bole degildi.vade dusunce taksit fazla oluyor
200 binlik araç çok yeni olmaz ki zaten otomatikte.benim aracım 2012 hy....dai i20 troy 225 bin verdiler vermedim.bekleyin biraz o zaman piyasaya sıfır araç gelirse ucuzlar 2. ellerde

200 binlik araç çok yeni olmaz ki zaten otomatikte.benim aracım 2012 hy....dai i20 troy 225 bin verdiler vermedim.bekleyin biraz o zaman piyasaya sıfır araç gelirse ucuzlar 2. ellerde
Sifir arac hyundai 160 a getirecek diye haber cikmisti o arac gelse duser piyasa cidden.ama ben artik bu ulkede guzel ve hayrimiza bir sey olacagindan umudu kestim cidden hic guvenemiyorum o haberlere.6 aya lazim.malesef 6 ay bekleyebilirim

Araba kredileri ile ilgili bir düzenleme olacak bugün haberlerde geçti hatta.Sanırım verdikleri miktar yükselecek ve taksit sayısı artacak.Takip edin bence.Ama her araç krediye uygun oluyor mu? Onunda şartları var mı acaba?şu yeni çıkan sadece araba alıp satan siteler var,onlar bazen kampanya yapıyormuş onlarıda bir takip edin derim.Siz marka,model ,yıl belirleyip bütün sitelerden takip edin hatta.

Rica ederim baya ayrıcalığı var ama ben kısıtlı bilgiye sahibim engelli raporuydu sanırım ismi netten de bakarsanız bulursunuz belki. Geçmiş olsun.
Kronik hastalık ya da sakatlık olması lazım onun için. Engel oranına göre de ötv indirim oranı değişiyor. Engel oranını da heyet belirliyor. Ben konu sahibinin eşinde ameliyat kaynaklı geçici bir durum var gibi algıladım ama bilemiyorum,,

Yüzdesine göre değişiyor evet eşim raporlu bize full cıkiyor 90 üzeri çünkü ama onu alacak para bile yok bu arada 5 yıl arabayı satamıyorsunuz yoksa ötv yi ödemek zorunda kalirsınız

Yüzdesine göre değişiyor evet eşim raporlu bize full cıkiyor 90 üzeri çünkü ama onu alacak para bile yok bu arada 5 yıl arabayı satamıyorsunuz yoksa ötv yi ödemek zorunda kalirsınız
Benim ablam da %80 ona da full çıkıyor sanırım. Ama üzerine çok düştüğüm bir konu değil emin de değilim. Bikaç ay önce baktık 130 bin civarına clio alabiliyordu. Şu an durum nedir bilmiyorum.

Ama rapor alma süreci o kadar kolay değil onu biliyorum. Icık cıcık inceliyolla

Maalesef esimin düzelebilir bi hastalığı yok (gece körü uyku apnesi) ama senelik veriyorlar uğrastıriyorlar boşa neyseki bu sene 2 senelik verdiler bide her gittiğinde oran artıyor gene de inatla süresiz vermiyorlar

Ablamınki süresiz. Kronik böbrek yetmezliği. Aman iyi olsaydı da ötv indirimi eksik kalsaydı yav.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…