- 10 Şubat 2017
- 1.393
- 1.160
- 38
-
- Konu Sahibi tombilibaykus
5 6 ay daha beklerim bakalim.kismet artikdeğerlerinin çok üstünde şu an 2. el araçlar maalesef.evler bile öyle.arz yok sıfır araç .o yüzden 2. eller gözde.bekleyeceksin başka yolu yok.
hiç borsa da işlem yaptınız mı diye sorayım öncelikleHanimlar borsada katlayabilir miyim peki
Katlarsın katlarsın gir sen borsayaHanimlar borsada katlayabilir miyim peki
Borsa bitmiş borsa diyorsunHanimlar borsada katlayabilir miyim peki
bir de hiç anlamadan girecek tam intiharrrBorsa bitmiş borsa diyorsun
Hanimlar borsada katlayabilir miyim peki
Biz 2016'da 93.000 TL'lik aracı 25.000 TL peşinatla almıştık.200 binlik araci nasil alacagim ki 50 binle .yuzde 50 sini kredi veriyirlar hatta 30 une arac icin.
Borsa bitmiş borsa diyorsun
Hayır bide burdan tavsiye istiyorbir de hiç anlamadan girecek tam intiharrr
50 bin için ne danışmanı yavsize kim dedi bunu sürekli soruyorsunuz?Benden söylemesi burdan birilerinden tüyo aldım sanıp gidip borsaya vs. yatırmayın paranızı.borsa bilmeyen için riskli bir yer.İllede girmek istiyorsanız ordan burdan duyduğunuzla girmeyin,ciddi bir danışmanla çalışın.
vayy be bir zamanlar yepyeni araç 93 bindi ha?heyyy gibi günler heyyyyBiz 2016'da 93.000 TL'lik aracı 25.000 TL peşinatla almıştık.
Biz geçen sene Kasımda katılımevime girdik 2 araç için. Kura sistemi kurada çıkmazsa 6 ay sonra teslim. O 6 ayda bizim alacağımız araçlar 2 katına çıktı.Bu bir dert degerli editör konumu banlamayin lütfen!!!en az dogalgaz faturasi 1300 tela konusu kadar dert bu da.herkesin kv siyle yolusmasi gerekmiyor dertlenmesi icin
Hanimlar,biz tasinacagiz vs para biriktiriyoruz.ben ufaktan arac almak icin para biriktiriyorum.masraflari vs cikinca bize kalan para 7 bin civari oluyor.arac almak istiyorum.arac kredilerine baktim pesinatim yetmiyor genelde.senetle almayi dusundum fazla faiz koyuyirlar.50 kadar birikmisim var.ben biriktirdikce fiyat yukseliyor zaten biriktirerek almak imkansiZ.
Bana onerebileceginiz bir yol var mi?nasil alabiliriz?ozelden de yazabilirsiniz bu bazi sistemler var ya onlarla alan varsa guvenemedim cunku.
Kredi ceksem 4 bin lira falan odemek istemiyorum o kadar para.50 ile borsaya girsem 5 6 aya katlar miborsadan anlauan varsa ozelden de yazabilir.
Arac sart malesef bir ameliyat gecirdi esim de peknyuruyemiyor hastaneye vs gitmek gerekecek ilerleyen donemde.
Araba nasil alinabilir?otomatik ler cok pahali bi de ben duz vites kullanamiyorum.fakirligin gozü ciksin ya...2018 da 50 bine a1 almistim ben.satmak zorunda kalmasaydik keske
Burdan özelden tavsiye istiyor50 bin için ne danışmanı yavDanışman diye gider dolandırıcıya kaptırır parasını bu kafayla
Evet Ceyceyim. 0 araçtı. Şu anda ikinci el olarak 400-450.000 TL arası. Her şey ateş pahasıvayy be bir zamanlar yepyeni araç 93 bindi ha?heyyy gibi günler heyyyy
2017 sonunda sıfır honda civic i 100 000 e almıştık.şimdi 100 000 e külüstürün külüstürü bir araç alınırEvet Ceyceyim. 0 araçtı. Şu anda ikinci el olarak 400-450.000 TL arası. Her şey ateş pahası
bu soruyu sorduğunuza göre katlamazsınız, büyük ihtimalle bölersinizHanimlar borsada katlayabilir miyim peki
Eşim daha bu yaz araç aldı. 200.000 civarına aldık yanlış hatırlamıyorsam. Şu anda araç 600.000 TL bandında.2017 sonunda sıfır honda civic i 100 000 e almıştık.şimdi 100 000 e külüstürün külüstürü bir araç alınır
öyle maalesef şaştıkça şaşıyoruz.ben de ev alacaktım 2+1 yatırımlık.yazın 180 bindi tam para ayarladım ev şimdi 450 bin şaka gibi.bit kadar toki evi bu aradaEşim daha bu yaz araç aldı. 200.000 civarına aldık yanlış hatırlamıyorsam. Şu anda araç 600.000 TL bandında.
Yaptik bi kerehiç borsa da işlem yaptınız mı diye sorayım öncelikle
Ülkede her geçen gün bir şey almak zorlaşıyor. Kuzenim 50 bin peşinatla yaklaşık 5 10 ay önce 112 bine araba aldı 2 buçuk bin ödüyor. Siz şimdi 50 binle 150 bine kadar dandik bi araba bakabilirmisinz. Arabada 3 5 aya 2 ye katlanuyor zTenBu bir dert degerli editör konumu banlamayin lütfen!!!en az dogalgaz faturasi 1300 tela konusu kadar dert bu da.herkesin kv siyle yolusmasi gerekmiyor dertlenmesi icin
Hanimlar,biz tasinacagiz vs para biriktiriyoruz.ben ufaktan arac almak icin para biriktiriyorum.masraflari vs cikinca bize kalan para 7 bin civari oluyor.arac almak istiyorum.arac kredilerine baktim pesinatim yetmiyor genelde.senetle almayi dusundum fazla faiz koyuyirlar.50 kadar birikmisim var.ben biriktirdikce fiyat yukseliyor zaten biriktirerek almak imkansiZ.
Bana onerebileceginiz bir yol var mi?nasil alabiliriz?ozelden de yazabilirsiniz bu bazi sistemler var ya onlarla alan varsa guvenemedim cunku.
Kredi ceksem 4 bin lira falan odemek istemiyorum o kadar para.50 ile borsaya girsem 5 6 aya katlar miborsadan anlauan varsa ozelden de yazabilir.
Arac sart malesef bir ameliyat gecirdi esim de peknyuruyemiyor hastaneye vs gitmek gerekecek ilerleyen donemde.
Araba nasil alinabilir?otomatik ler cok pahali bi de ben duz vites kullanamiyorum.fakirligin gozü ciksin ya...2018 da 50 bine a1 almistim ben.satmak zorunda kalmasaydik keske