Araba nasil alinabilir

Hanimlar borsada katlayabilir miyim peki
size kim dedi bunu sürekli soruyorsunuz?Benden söylemesi burdan birilerinden tüyo aldım sanıp gidip borsaya vs. yatırmayın paranızı.borsa bilmeyen için riskli bir yer.İllede girmek istiyorsanız ordan burdan duyduğunuzla girmeyin,ciddi bir danışmanla çalışın.

50 bin için ne danışmanı yav Danışman diye gider dolandırıcıya kaptırır parasını bu kafayla

Biz geçen sene Kasımda katılımevime girdik 2 araç için. Kura sistemi kurada çıkmazsa 6 ay sonra teslim. O 6 ayda bizim alacağımız araçlar 2 katına çıktı.

Kasımda 70 bine aldık mesela, aynı model 2 tane daha alacaktık en kötüsü 140 bin oldu. O yüzden şu dönemde sıkıntılı oraya girmek. Ya da yüksek miktarda girebilirsiniz

Eşim daha bu yaz araç aldı. 200.000 civarına aldık yanlış hatırlamıyorsam. Şu anda araç 600.000 TL bandında.
öyle maalesef şaştıkça şaşıyoruz.ben de ev alacaktım 2+1 yatırımlık.yazın 180 bindi tam para ayarladım ev şimdi 450 bin şaka gibi.bit kadar toki evi bu arada

Ülkede her geçen gün bir şey almak zorlaşıyor. Kuzenim 50 bin peşinatla yaklaşık 5 10 ay önce 112 bine araba aldı 2 buçuk bin ödüyor. Siz şimdi 50 binle 150 bine kadar dandik bi araba bakabilirmisinz. Arabada 3 5 aya 2 ye katlanuyor zTen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…