- Konu Sahibi benimminikelam
-
aynı durum bizde de mevcut :) diyor ki bana öğren araba al senin olsun..ama içinden öyle düşünmediğine eminiim.bugün yine çalıştık kabasakal taraflarından mavi bulvara kadar getirdim arabayı..trafiğe bile karıştım..ama heyecan yaptım eşimde sağolsun iyice körükledi..müdahale etmeye kalkıştı direksiyona felan çıldırttı beni..sonra baktık göstergelerde değişik ışıklar yanıyor..anlamına baktık motor ve egzoz arıza yapmış anlamı bu..nasıl canı sıkıldı..yani senin durum..hem bana diyor öğren sen al daha şimdiden bu tip bir duruma da gelemiyor...
bende söylendim artık bana araba alalım madem böyle olacak diye..bişey demiyor...neyse bir başlıyayım yarın kursa bunaldım eşimle çalışmaktan..
kızlar bu konuda çok konu açıldı bunu bilerek kusura bakmazsanız dertleşmek istiyorum
5 yıl önce ehliyetimi aldım..ama hiç kullanma hevesinde olmadım mecbur bir işmiş gibi aldım o zamanlar..
bu sıralarda içimde çok heves var illa öğrenmek istiyorum işime arabayla gidebilmek istiyorum..adana da oturuyorum ve buranın trafiği çok fena..öncelikle çok korkuyorum..
eşim iki haftadır akşamları sakin sokaklarda çalıştırıyor beni..ama halen hatalarım var hızımı kontrol edemiyorum seri değilim vs
sürücü kurslarından 10 saatlik ders alıyım diyorum sen bu halde sürücü kursuna başlarsan ondan da fayda alamazsın diyor..durumumu çok vahim görüyor..,
ne yapmalıyım nasıl öğrendiniz siz bayanlar ne yaptınız?
bide ehliyeti turkiyede almistim ama unuttum direksiyon sinavindan once kaç saat ders almak sartti???ve 1 ders kac saat ve ne kadar fiyat olarak???bir tanidigim icin soruyorum...
Kurs icin nasil ikna ettin pekii.bu mevzu acilonca kavga kiyamrt kouoo.adam direk 180derce donuoo.hoca lafini duyunca patlioo.napcam sen nasil ikna ettinn.konussamda bosss
kızlar bende arabayı süper kullanıyorum hiç hata yok heycan yok ama benimde ehliyetim yok.eşim kursa ocak ayında yazdırcak ama.söylenti var ortalada lise diploması olmayan hazirandan sonra ehliyet alamayacak die.eşime söylüyorum şimdi gideyim almazlar diplomam yok die ama inanma sen kurslar yalan söylüyo dio.bi bilgisi olan varsa paylaşsın arkadaşlarım.mahallede araba kullanmaktan sıkıldım trafikte çarşıda kullanmak istiyorum.
eşimle bu konuda hiç sorun yaşamadık..başlarda ben öğretirim ne gereği var kursun diyordu..şimdi benden öne o git diyor:) bayan hocalarda var eğer eşin buna takılıyorsa..isteğe bağlı bayandan da ders alabiliyorsun..
sen biran önce al ehliyetini bence:) bunu bende çok duydum..hani olmaz olmaz dememek gerek şansa bırakma sonra kalıverirsin..hem biliyormuşsunda neyi bekliyorsun...
darısı başıma inşallah.bende o kadar isiyorum ki artık.evim merkeze cok uzak bir yerde.yani her yere eşimle gidiyorum.ekmek bitse market uzak yani.iki tanede arabamız var.benim ehliyetimde var.ama sürme sorunu var.ben aslında cok hevesliyim.bekarken kapının önünden biniyordum otobüse sorunum yoktu.evlendim hamile kaldım ögrenemedim.sonra bebekle nasıl ögrencem derken ikinci hamileliğim oldu.hiç fırsat bulamadım su araba derslerine.şimdide bebegim 2 aylık onu nereye bırakıp ögrencem.benimki yine önümüzdeki yaza kaldı...
mrb arkadaşlar benimde dersler bitti yarın direksiyona başlayacağım ve çok heyecanlıyım((
yaa kızlar ne kursu yawww ,alın yanınıza birini bismillah dıyın cıkın
geçmiş olsun allah acilen şifa versin.
engeller hep olacak ama yılmak yok:)
dün bende adana yı bilenler bilir menderes taraflarında kullandım şehir trafiğine gelene kadar eşimle:) direksiyonu bana verdi yokuş aşağı inerken bizimki bir panikle frene bas dedi.bende sen dedim hiç ağzını açma ne yaparsam yapayım lüften ağzını açma dedim:) nasıl olduysa tuttu kendini.ama onun konuşmaması bile bana moral oldu çok rahat kullandım..tabi o civarda dur kalk bir trafik yoktu..yani ben şu dur kalklı trafiğe girmek istiyorum bakalım..benimde yarın başlıyor kursum..
dileğim 12 saat kursun ardından okuluma gidip gelebilecek duruma gelmiş olmak..okula artık arabayla gidiyim geleyim istiyorum çok hemde çok.
yaa kızlar ne kursu yawww ,alın yanınıza birini bismillah dıyın cıkın
tamam canım seni alıyım yanıma hemen:)
mrb arkadaşlar benimde dersler bitti yarın direksiyona başlayacağım ve çok heyecanlıyım((
yaaa bende varım bendeeeeeeeee araba kullanmak zorundayım ve nefret ediyorum hatta iğreniyorum taaaaa nerden bi araba gelirken ben acaip panik oluyorum kızlar yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?