uff herkese merhaba ,
bu araba işi bizde yılan hikayesine döndü ama şu bir gerçek ki arada birkaç tane çıksa da bütttün erkekler eşlerine aynı tepkileri vermişler :) sizlerin yazdıklarınızı okurken sanki kendimi okudum

ehliyetimi 2000 yılında aldım ben de ama araba yoktuki süreyim sonra araba oldu cesaret olmadı şimdi ikisi de var da korkuyorum çok nasıl olacak bilmiyorum. arabayı çarpmaktan korkuyorum eşim de az değil hani çok korkutuyor birini ezersen hapse girersin yok kendin ölürsen ben ve kızın ne yaparız sana otomatik alalım ve daha şu an aklıma gelmeyen neler neler ne kavgalar ettik anlatamam eylülde bi niyetlendim ders aldım falan ama yok kabullenemiyor bir türlü yanımda olunca bildiğimi unutuyorum sanki aşırı derecede bağırıyor kendi bacağına vuruyor sürekli olmaz öyle dursana vitesi küçült bağırttırma arabayı vb artık kaldıramıyorum arabasına bişey olacak diye ödü kopuyor oysa arabayı evlendikten sonra birlikte aldık :) neyse işte yarın gene yola çıkıcam öğrenmem lazım biliyorum ama bu korku beni bitirdi yarın eryamandan çıkıp otobandan yaşamkente gidicem inşallah arka cama bende yazı asıcam süper fikir bence aman kimse bana ilişmesin de hiç sorun değil yazı beni kasmaz

biraz daha ders almalımıyım yoksa yarın çıkmalımıyım eryaman içinde geziyorum da bilmiyorum hadi fikir verin nolur