- 26 Eylül 2007
- 1.814
- 7
- 156
- Konu Sahibi benimminikelam
-
Araba kullanmak için kendine güven lazım, cesaret lazım..
Çok zor bir iş değil inan..
araba bu sen ne dersen onu yapar,ben araba aldım sakaryadan aldım istanbulda oturuyorum..Hiç trafiğe çıkmışlığım da yoktu..Sakaryadan istanbula tek başıma geldim..Yani hani deli cesareti derler ya işte o bazen çok işe yaıyor
selam kızlar benim ehliyetim daha yeni sayılır martta aldım ama tek başıma buzamana kadar araba kullanmadım sağolsun eşim çok panik sınavdan sonra ben trafikte egitim almama ragmen hocayla istanbulda gitmedigimz yer sokak cadde kalmamasına ragmen eşim hemen öle trafige çıkılmaz zor araba kullanmak birsine çarparsın şöle böle diye diye hevesimi kırdı cesaretim bitmişti yapamıcam kullanamıcam demeye başlamıştım bu konu sayesinde kendime geldim sagolunbugün tekrar derslere başladım 1.ders ilk 10dk biraz zor geçti yanlış yaptımmı kendimi kasa kasa bi hal oldum ama sonra düzeldim bikaç gün daha devam edicem hocayla ders bitiminde busefer eşim olmadan çıkıcam trafige çok pis hırs yaptım
bu akşam tekrar çıkıcam..
nası saat sayıyorum iş bitsede eve gitsem diye..
aradan 1 gün bile geçse korku sarıyo insanı,acaba sürebilcemmi hata yapcammı diye..
bu işi becermemiz lazım kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
:)evt ya ben de öleyim..bikaç gün sürmesem tekrar oturunca süremicem gibi geliyo....ya mesela dün el frenini indirmeyi unutmuşum iş çıkışı....stop ediyo araba insanın aklına gelmez mi hiç ...koşullamışım kendimi benden kaynaklanan bi hata olur die...bi arkadaşa soruyorum arkada bişey mi var çıkamıyorum die...demesin mi el frenini indirdiniz mi die...ya hala böyle bi hata yapmama inanamadım...ve bu hatalar iş çıkışı oluyo hep giderken sorun olmuyo hiç...çok yoruluyorum acaba o mu etkiliyo
kesinlikle ondan cnm..
yorgun olman etkliyor.
sende de var mı merak ettim,geçen gidiyorum sanırım biraz yavaşım diye kornaya bastı arkadaki adam ben bi panik bi korku,hemen önünden çekildim,bu korku ne zaman geçer merak ediyorum.
her çalınan kornayı üstüme alınıyorum,babamda delleniyor,sen yoluna bak sana değil o korna diye(
kesinlikle ondan cnm..
yorgun olman etkliyor.
sende de var mı merak ettim,geçen gidiyorum sanırım biraz yavaşım diye kornaya bastı arkadaki adam ben bi panik bi korku,hemen önünden çekildim,bu korku ne zaman geçer merak ediyorum.
her çalınan kornayı üstüme alınıyorum,babamda delleniyor,sen yoluna bak sana değil o korna diye(
cnm ben hep seridim de gidiyorum yol boş olsada..onun için pek üstüme alınmıyorum çalınan kornaları...ama bazen sollamadan önce de basıyolar kornaya haber verme açısından...heralde deneyim kazandıkça atacağız korkuları ...ama şu bi gerçek ki trafikte dikkat çok önemli...een ufak bi dikkatsizlik kötü sonuçlar doğurabilir..1 aydır süren kısa deneyimlerime dayanarak söylüyorum bunudikkatli olunacak ve hız yapılmayacak...hiç 4 vitese atmadım mesela..en fazla da 60 yapıyorum...
Vitesler bişi degil parketmete kolay ama yokuş yada meyilli bir yolda dur kalk yapmak çok korkutuyor benii:18::18::18::18:
bu bende de oluyor kendimi soldan gitmeye hiç yakıştıramıyorum meseladiyorum daha sen oraya layık değilsin:) ama bazı yollar var sağdan gitsen otobüsler işgal etmiş sola alsan bu seferde arada çalan kornalar bana mı oluyorum...
bu arada kızlar siz maşallah başlamışsınız epey..kendiniz gidiyorsunuz geliyorsunuz..ben daha yalnız yapmaya cesaret edemiyorum..hocayla hep akşamları okulumun yolunda yoğun yerlerde çalışıyoruz..
dün öğlen eşim yanımdayken işten eve kadar getirdim arabayı ..ama yine yanımda birileri oldu hep..bu hafta hocayla böyle çalışayım..haftaya da eşim yanımda işe gideyim dönüşte eşim olmayacak ama...zaten sorun sabah gitmekte trafik fena yoğun..okulumun çıkışı 3 20 geçe o saat biraz daha sakin dönmeyi gözze alabiliyorum...sabah geçiş kısmı korkutucu..
canım bana da o kolay geliyor...yokuşta dur kalk yapmak ..kavrama noktasını yakalayınca verion gazı...yarım debriyaj yap sonra bas gaza...park olmuyo nedense burnu kurtarayım derken arkayı unutuyorum arkayı derken burnu...offf offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?