- 15 Nisan 2010
- 589
- 31
- 318
- 59
- Konu Sahibi benimminikelam
benimde 18 yıllık ehliyetim fakat araba kullanamıyorum.Geçen gün eşim arabayı verdi nafile kaldıramadım bile 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şuan bu dediğin tanım bana çok uyuyor.
resmen direksiyona yapışıp kalıyorum..babamda dalga geçiyo,kaçırmazlar korkma diye..
ama püf noktalarını öğrenmeye ihtiyacım var,
mesela ben hep aracın ön tarafına bakıyorum,babamda 1-2 metre uzak mesafaye bak diyor.
aracın hemen önüne baktığın için olmuor yani..
aslında bilen arkadaşlar işin inceliklerinide yazsa,biz acemilere çok yardımcı olmuş olcaklar![]()
canım
kendi aracının burnuna bakmıcaksın..
ben mesela önümdekinin de önündekini takip ederim..
takip mesafesi de çok önemli..
aslında sadece sadece önündekilerle değil,sağın ve solunla da ilgili oluyo olman gerekiyo..
sen ne kadar dikkatli kullanıyo olursan ol,trafikte canavarlaşan bazı erkek sürücüler var
dikkatin sadece kendinde değil,etrafında da olucak..
kızlar bugün 3.günümdü direksiyon dersinde..halen hatalarım var halen varmoralim bozuldu çok bugün.dönüşlerde halen kötüyüm son düzeltip yola geçme evresinde.birde 2.vitese takmayı unutuyorum..bikaç kez stop ettirdim..ama dur kalklı bir yolda başarılı oldum..
ne bileyim ya![]()
Ümraniye Dudullu tarafında olan varmı? Bende özel ders almaya karar verdim. Eşime söyledim Hafta sonu Gebze tarafına gidecektik dönüşte sen kullanırsın dedi otobanda. Ya zaten mevcut bi tırsaklık söz konusuyken ben birden bire nasıl otobana çıkayım... Olmıcak bu iş böyle ama kararlıyım yani. Araba kapının önünde dururken ben leş gibi sigara içen adamlarla midem ağzımda minibüslere sürünüyorum... Ya olacak ya olacak çok pis azim yaptım, inşallah çabuk sönmem :) Söylediğim lafı idrak edemeyen insanlar trafikte canavar gibi, az aklı selim herkesin yapabileceği bişey ama sadece biraz cesaret ve pratik diye düşünüyorum. Ben araba konusundan ziyade trafik korkusu yaşıyorum, aslında girsem mantığını çözsem gerisi gelecek ama hadi bakalım... Hepimize bol şans![]()
Yolda giderken bazı kadınlar öyle bir bakıyorkı abıww bir yere
girmezsek ıyı dıyorum.
Kızlar araba kullanmak zor değil pratıkle halledılır ama bak yıne dıyorum
yolda gıderken kendınızı kollamak durumundasınızda
bunu 50 mt ötemde dolmuşunu yolumu kesip ,kapısnı açıp
arabayı geri vitese ,ve bıldım duaları okumaya başladığımda daha ıyı anladım
Adamla aynı anda kırmızıda kalkıyorsun ,adam kendince strat verıyor yarışa ya
neler neler
bence bu işin içindeyken ve bu duruma ısınmışken iyice öğrenin pes etmeden...keşke ehliyet aldığım dönem bende iyice öğrenmiş olsaydım..ama o ara arabamızda yoktu bişeye yaramazdı..