- Konu Sahibi Omurboyubirkan
-
Maşallah sende baya anlıyosun arabadan canım :) nisaan micra istiyorum ama onunda piyasası yokmuş galiba nişanlım al ama satamayız bi kaç yıl binersin hemen değiştiremeyiz diyo. Bana benzini az giden bişey lazım araba araştırmakda ne zormuş begencende fiyatı sana uycakta benzindi dizeldi vitesti ohoooo almasam mı napsam
evet biraz araştırırım eşimde özel şöförlük yapıyor ondan dolayıda bizde biliyoruz. bundan önceki puntomu 3 günde sattım ve gittim yine sıfır punto aldım 1,3 dizel çok az yakıyor o yüzden piyasasıda çok . tavsiye ederim parçası ve servisleride ucuzdur. beygirde yüksek olunca rahat ediyorsun. vergiside çok az. ayrıca çok eski model alma ki kasko yaptır. ne olur ne olmaz ....
Vites kutusunu dagitirsan oda az tutmaz yani benden demesi ha dene yanil yapmadanda ogrenemezsin oda ayri ben manuel kullaniyorum gayet memnunum park ederken biraz sıkıntı oluyor ama
Puntoda çok güzel araba onuda çok begendim ama micrada beni çeken bişey var 😃 tam 4 yıl önce yazlıkta görmüştüm o an arabaya aşık oldum resmen ya minnacık falan tam bayan arabası çok hoşuma gitti açıkcası 2005 model düşünüyorum açıkcası çok mu eski olur acaba tipi gayet güzel duruyodu fotograflarda ama gidip görmeden bilemiycem yine :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bu arada sakın galeriden alma sıfır almıycaksan. ilk arabamda tecrübesizdim pert aracı sattılar bize o yüzden şimdi çok ddik didik ederim. kesinlikle sahibinden al ve plakayı şaseyi sorgulat kazalı olmasın yoksa elinde patlar...kaskoyu yapabilmen için aracın çok yaşlı olmaması gerek 5 yaştı sanırım sınır. tabi beğendiğinizi alın yinede ama ileriyide düşünerek alın. nissanın piyasası yok birde ilk öğreniyorsunuz kaza falan olursa ( allah korusun) parçası falan pahalı.. o yüzden ya kasko yapıcaksın yada ona göre araç alıcaksın. şimdi çıkıyorum işten allah gönlüne göre versin ne diyim :)
Kaç model aldınız micrayı? Ben şimdi 2005 model manuel bi micra begendim fiyatıda çok uygun 16 milyar memnun musunuz arabadan?
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bi kaç tane sorum olucak öncelikle viteste çok karasızım manuel vitesli araba almakmı mantıklı yoksa otomatik mi? Otomatikte arıza çıkıyo diyolar otımatik vites arabası olanlar yazarsa sevirinirim. Bide otomatik vites arabalar daha pahalı aynı arabayı daha ucuza manuel almak daha mantıklı ama trafikte rahat edebilir miyim? İstanbulda oturuyorum bi kaç kere manuel vitesli araba kullandım stop ettirme derdim yok ama vites değiştirirken yerlerini karıştırıyorum falan. Ne kadar zamanda kendinize güvenerek araba kullandınız ilk tek basıma araba kullanırken nelere dikkat etmek lazım yardımcı olursanız çok sevinirim :)
İnanilmaz hos bir aracti direksiyon manevrasi super birde kucuk olunca park sorunu olmuyor esim acemiyim diye 2004 model aldi ancak artik bagaja sigamaz oldum puset vs.bagaj kucuk kaldi esim arabayi satiliga cikardi 1 gunde gitti....simdi note bakiyor carsamba gunu arabam gelecek....bu arada micra alacaksaniz tekna modelini almayin yani kapidan dugmeli kilit....ben birkez kapiyi acik unutmusum aku bitmis kapilar acilmiyor heleki sofor kapisi duvar kenarindaysa eyvah eyvah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?