Araba kullananan bayanlar yardım!

Lpg patlar diye korkarım zaten :) fordlara baktım şimdi 20 civarı bulursam kibar bişey oda olabilir:) micraların fiyatı uygun hemde kibarr ufak tefek diye istiyorum acıkcası tam bayan arabası :)

istanbul trafiğinde özellikle tam otomatik arabayla çok rahat edersin..yarı otomatikte yokuşlarda kaydırma oluyor malesef hemde düz vites gibi..toyotanın tam otomatik arabaları çok rahat..
ben 4 ders özel ders aldım istanbul trafiğinde..ondan sonra trafiğe çıkmaya başladım sürekli beşiktaş-üsküdar arası gidip geldim köprü trafiğinde dur kalk daha iyi öğreniyosun valla..
aynalara hakim olucaksın ve direksiyona..dikkatli kullanıcaksın başka bir esprisi yok bence..

Bencede otomatikle çok rahat ederim ama fiyatları pahalı rahat etmek için değer mi 5 milyar fazla vermek acaba? A en çok korktugun şey yokuşta arabayı kaydırmak zaten bide vitesleri güzel değiştiremiyorum

Lpg patlar diye korkarım zaten :) fordlara baktım şimdi 20 civarı bulursam kibar bişey oda olabilir:) micraların fiyatı uygun hemde kibarr ufak tefek diye istiyorum acıkcası tam bayan arabası :)

Benim ilk arabam ford ka oldu o yüzden yeri ayrıdır. Geçen ay eşimin yeğeni için aldık yine bir Ka daha. 8000 liraya. O yüzden diyorum ilk araba için 20000 çok değil mi? En fazla 13-15 lik bişey bence daha mantıklı. Kaza yapmazsın umarım da oraya buraya sürteceksin kesin ,ç,n yanmasın sonrasında.

15 e almak istiyorum bende ama otomatik alırsam 20 den aşşağ bulamadım 8 milyara kaç model aldınız? Ben 2005 model micraya baktım şimdi manuel 15 milyar dio :)

Bencede otomatikle çok rahat ederim ama fiyatları pahalı rahat etmek için değer mi 5 milyar fazla vermek acaba? A en çok korktugun şey yokuşta arabayı kaydırmak zaten bide vitesleri güzel değiştiremiyorum

valla canım hele istanbul trafiğinde gerçekten değer...
kafan rahat...
tek ayağın frende, tetikte gidebiliyosun..
aniden önüme köpek atlamıştı benim beşiktaş balmumcudan aşağı inerken resmen bir salisede aynaları kestim ve frene asıldım..
düz vites olsa o anda debriajı düşünemezdim..
istanbulda bir de ara sokaklar yokuşlar çok fazla..
istediğin yere giderken arabayı nasıl çıkarıcam diye düşünmezsin..
ben modanın ve üsküdarın o ara ve yokuş sokaklarında çok rahat geziyodum full otomatik toyotayla..
ama şimdi kendi arabamız yarı otomotik polo..
onda aynı yokuşlarda el freniyle çıkarsan anca kaymıyosun.
biraz sıkıntılı yani düz vites ve yarı otomatik..

Manuel vitesli araçta kullandım, otomatik vitesli araçta kullandım. Araba dediğin manuel vitesli olur. otomatik vites arıza olarak başınızı çok ağrıtabilir. Ağrıtır demiyorum ama ağrıtabilir. Ben sürücü kursundan dosyamı aldım, daha trafiğe gidip ehliyeti bastırmaya fırsat bulamadan şehir dışına çıkmak zorunda kalmıştım. Araba kullanmak cesaret işi, asla arabaya değil kendinize güvenin.

Zaten hiç sıkıntıya gelemem :) bakim bide nişanlımla konuşucam en son hep onla kullandım çünkü bakim ne diycek yapabilirsem aslında gönlüm manuelden yana :)

15 e almak istiyorum bende ama otomatik alırsam 20 den aşşağ bulamadım 8 milyara kaç model aldınız? Ben 2005 model micraya baktım şimdi manuel 15 milyar dio :)

2000 model canım, micra iyidir hoştur ama parçası pahalıymiş. Eşimin çalıştığı holdingin otomotiv grubu da var bir arkadaşa sordurdum şimdi. Nissan ben size vermem demiş. O da peugeot önerdi mesela. Çok kafa karıştırıcı bir süreç, her kafadan bir ses çıkıyor. Sen şu ka lara bir bak bakiim. Beğenirsin belki.

Düz vitesle kavrama yapmayı öğrendikten sonra kaydırma sorunun olmaz
Bu biraz alışkanlık işi, düz vitesle öğrendim araba kullanmayı, şimdi otomatikler kötü geliyor
Alışma meselesi, bence rahatlık için değmez o kadar farkı vermeye çünkü düze de alışıyorsun, işkence çekilmiyor yani

evet peugeot parçası kolay bulunuyomuş..

Bi kendime güvensem keşke rüyamda hele direksiyonu tutamıyorum bile bilinç altım çok fena yani :) ben 4 yıl önce aldım ehliyeti daha 4 kere çok uzun mesefa kullanmadım bile arabayı. Nişanlımda otomatik agrıza çıkartır dio o yüzdenda otomatik istemiyorum açıkcası.

Çok sağol canım :) dün peugeot 206 baktım oda erkek arabası gbi cici bişey istiyorum :) benim bütün tanıdıgım erkeklerşn ilk arabası o :) o yüzden sogudum belki ama hemen bakşm o dediğin arabaya :)

arkadaşım şimdi göreceli kavram çok sık saç rengi deiştirir gibi araba deiştiren ve araba konusunda usta bi eşim var ondan ve kendi yaşadıklarımdan öğrenerek düşüncelerim şu evet piyasada manuel arabalar daha ucuz piyasada daha tercih edildiği için otomatik arabada kullandım manuelde şuanki arabamız manuel bagajı büyük olsun vs diye bunu tercih ettik ben bi ara otomatik alalım diye tuturdum eşim istemedi daha pahalı ona alışırsan manuel zor olur işte arızası çok oluyo falan diye aldık otomatik benden çok o rahat etti üstelik araba eski modeldide hiç bi sorun yaşamadım ama manuelde şöyle bi sorun var vitesi karıştırıyorum demişsin o sorun deil zamanla vites yerine oturmadığında araba bağırır zaten anlarsın kolay ama kardeşim şöyle bi sorun yaşadı manuel vitesde çok sert hard hard vites deişiyordu uyardık kaç kere anlamadı vites telini alttaki kopardı fazla bi masraf olmadı ama öle oldu istanbulda otomatik tabiki çook rahatlık birazda fazla yakar az bişey yani manuelden ama alacağın arabanın modeli motoru piyasasına görede deişiyo bu inşalah yardımcı olabilmişimdir

Çok sağol canım :) dün peugeot 206 baktım oda erkek arabası gbi cici bişey istiyorum :) benim bütün tanıdıgım erkeklerşn ilk arabası o :) o yüzden sogudum belki ama hemen bakşm o dediğin arabaya :)

206 nın kırmızısı falan gayet dişi bir araba bence. Gri siyah biraz erkeksi. Bi bak bakalım. İzmirde olsan yardımcı olurdum ama oraya elim uzanır mı bilmiyorum. Bi araştırayım.

Benimde ilk kullandığım araç şirket aracı Albea'ydı, kendi arabam peugeot 307'ydi. Neler çekti benden

Otomatik vitesle hic süremem nedense. Ailemin otomatik benim kendi arabam manuel vitesli. Benim ehliyet kursunda sürdügüm dizel di simdi kullandigim benzin. Cok zorlandim ilk. Daha arabayla ilerliyemeden stop ettirip babami delirtirdim. Annem beni hic yalniz yollamazdi. Taki bosuna mi aldim ehileyeti ben, birakinda kendim gidim gidecegim yere diyene kadar. Insan zamanla alisiyor. Iki senedir ehileyetim var bazen 3 yerine 5 e takiyorum Insanlik hali

206 nın kırmızısı falan gayet dişi bir araba bence. Gri siyah biraz erkeksi. Bi bak bakalım. İzmirde olsan yardımcı olurdum ama oraya elim uzanır mı bilmiyorum. Bi araştırayım.

Beğendiğim arabalar hep izmirde zaten :d büyük bi ihmal oraya gelcez araba almaya zaten :) bende izmirliyim orda trafik çok yok diye arabalar temiz kalmış hep :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…