Araba kullananan bayanlar yardım!

İkisine de alışırsın zamanla ama bence otomatik kullanmak her zaman çok daha rahat oluyor arıza da çıkarmıyor ayrıca

Tek basımayken yapsam sorun değilde nişanlım varken yapınca fırça yioyorum korkuyo insan sonra :) ehliyet sınavındada bana vitesi 2 ye at demişlerdi hangi kafayla yaptısam carrttt diye 4 e takmıştım ve evet ehliyet aldım :)))))))

Ben işin kolayına kaçtım ve otomatik kullanıyorum. Yeni başlayan birine şunu söyleyebilirim; manuel vitese alışırsanız otomatik vitesi her hal ve karda kullanırsınız. Ama otomatik vitese alıştıktan sonra diğerine geçmek zor olabilir.

Bosver sen baskalarini. Benim arabaya oturan susacak mesela, bana karismicak. Atarim arabadan Cok biliyorsa kendi sürsün anam. Inanirim insan yaninda karisan olunca daha düzgün sürmeye calisiyor, calistikca batiriyor Sen hic duyma onu. Takil kafana göre

neden rahatlık varken manuel alasın ki ,otomatik al kafan rahat olsun ,yakında düz vites kalmayacak zaten piyasada .
ben otomatik kullanıyorum hiç arızalanmadı şu zamana kadar.
ben de ehliyeti olup trafiğe çıkmayanlardandım ,otomatikle şimdi usta şoför oldum ,trafik korkumu yendim ..
her gün de araç kullanıyorum ..
tavsiyem otomatikten yana ..

Avrupa'da düz vites araba kalmadı nerdeyse bizde de oyle olucak zamanla yani otomatik kullanmak bi eksiklik yada Manuel kullanmak bi ayrıcalık degil. 5 tane otomatik vites araba kullandım. 3 U benim biri kardeşimin biride babamin hic bi sorun çıkarmadılar. Nissan micra, Opel corsa, mitsubishi lancer, bmw 1.16, mercedes a180. Bildigim sorun çıkarmayan otomatik vitesli arabalar bunlar ama çevremde otomatik getz i olan otomatic civic, leonu olan ve sorunsuz kullanan insanlar var yani otomatik arabanın daha cok sorun çıkardığına şahit olmadım simdiye kadar. Bence bosuna kendini germe stres olma trafikte al otomatik kurtul

merhaba arkadaşım 6 yıldır araba kullanıyorum ilk araban triptonik benzinliydi aman allahım yokuşlarda çıkamaz konvoy olurdu arkam. sonra onu satıp düz vites aldım ama ne korku nasıl yapıcam nasıl olucak ilk iki gün arabayı kullanırken ne ağlamıştım düz vites istemiyorum vazgeçtim diye ancak aracımda yokuş kalkış desteği var bir cesaretle trafiğe çıktım o yokuşları 3 üncü viteste cıkmaya başlayınca bir mutlu oldum anlatamam sonra o aracıda satıp kendime 0 bir araç aldım ve yine düz vites. merak etme kullanırsın erkeklerden bile daha iyi olursun sonra

valla canım bence manuel ben 8 yıldır kullanıyorum.bende korkardım vitese bakçam die direksiyonu yamultuyodum :)ama zamanla alışıyosun.ben artık anlamıyorum bile elim kendi gidip geliyo

Ayyy inşallah ya düz vites kullandım az çok biliyorum o yokuşları halledip trafiğe bi girsem çok mutlu olucam :) daha trafikte arabayla hiç dur kalk yapmadım düşün :) yokuş kalkış desteğni ilk defa duydum onuda bi araştırım :)

Ayyy inşallah ya düz vites kullandım az çok biliyorum o yokuşları halledip trafiğe bi girsem çok mutlu olucam :) daha trafikte arabayla hiç dur kalk yapmadım düşün :) yokuş kalkış desteğni ilk defa duydum onuda bi araştırım :)

valla canım bence manuel ben 8 yıldır kullanıyorum.bende korkardım vitese bakçam die direksiyonu yamultuyodum :)ama zamanla alışıyosun.ben artık anlamıyorum bile elim kendi gidip geliyo

A dimii bende yerlerii ezbere bilmiyorum nişanlım geztapo gbi başımda vitesede bakamıyodum şansa ne gelirse oraya atıyodum düşün :)))) el alışkanlığı çok önemli ya alışırım inşallah :)

işimle ilgili soru sordugun için cevaplamak istedim..
otomatik vitesin arıza çıkartıgı dogru ama markasına göre değişiyo
mesela suzuki otomatik asla arıza yapmaz.ben suzukide çalışıyorum bu şirkette 10 yılda bi kez bile otomatik şanzıman açılmadı arıza yapmadı.
suzuki swift otomatik alabilirsin benzinli..
otomatikte arıza yapmaması sadece suzuki değil japon grupta
japon araba her zaman sağlamdır.suzuki mazda toyota vb..
ıkıncısı maunel vites benım arabam çok severim manuelın zevkı başka bence[SUP][/SUP]
ama istanbulda yaşasam kesınlıkle otomatik kullanırdım.
dur kalk dur kalk trafıkte çekılmez.
alttakı aracın eskı kasaları 2006dan başlıyo 2013e kadar
18bin tl ye bulabılırsın otomatık

Otomatik kesinlikle...
Ya da bilmiyorum belki ben öyle alıştığım için kolayima geliyo

benim aracım fiat punto hillholder diye geçer özellikle o özellikle aldım çünkü bizim buralar bildiğiniz dik bayır (çamlıca -beylerbeyi-acıbadem arası ) birde el freniyle uğraşmıyım dedim. ayağınızı frenden çektikten sonra fren yaklaşık 3-4 sn kendi kendini tutuyor sizde o arada kalkıyorsunuz aracınız geri kaymıyor. bence iyice bir bakın araştırın alın . ilk arabam opel corsa 1,2 idi nefret etmiştim resmen ..

Çok sağol canım hiç suzukiye bakmamıştım bakim bi arabalara :)

teknolojinin nimetlerinden faydalanmak lazım, tabii ki otomatik.
iş yerim ve evim çok yakın, bir de tüplü olunca bir depo gaz bir ay oldu daha bitmedi.
tasarrufsa tasarruf kolaylıksa kolaylık...

Bende ümraaniyedeyim yakınmışız :) yokuş yok burda ama trafik çok kötü bide metro yapıyolar heryer berbat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…