• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Araba kullanmak

Ee kendisi nasıl sürüyormuş? Senin ne eksiğin var ondan? Biraz pratik yaptıktan sonra alışırsın, her yerde sürersin
Dolmusla gıdersın sürsende dıyor eşim. Bende valaha ık mık yapma ögrencem dedim. Tamam dedi. Bi süreyim anahtarı zor alır benden

İzmir'de oturuyordunuz sanırım. Merkezden kastınız Anadolu Caddesi gibi uzun ve işlek olan bir yolda araba kullanmaksa dikkatli olmanızda fayda var.

Benim evim o yolun üzerinde ve ehliyetini henüz yeni almış arkadaşlarımın 'seni eve bırakalım' teklifini kabul etmedim hiç. Güvenmiyorum çünkü o taraftaki trafiğe.

İzmir'de oturuyordunuz sanırım. Merkezden kastınız Anadolu Caddesi gibi uzun ve işlek olan bir yolda araba kullanmaksa dikkatli olmanızda fayda var.

Benim evim o yolun üzerinde ve ehliyetini henüz yeni almış arkadaşlarımın 'seni eve bırakalım' teklifini kabul etmedim hiç. Güvenmiyorum çünkü o taraftaki trafiğe.
Evet izmirdeyim. Seferihisarda falan çok rahat sürüyorum. İnciraltından alıyorum arabayı taa Seferihisara kadar sürüyorum. Atatürk mahallesi bornovadayız.Güzel bir hoca bulacagım kendime. 8 10 saat ders almayı düşünüyorum. Üzerine gidecegim iyice ögrenip kendıme güvenene kadar

Daha önce ki konu açmıştım. Eşimle konuştuk. Arabayı alırken 35 kredi çekmiş. 55 ödedi. Ailesi 20 bin civarı vermiş. Bunu ödeyelim dedi. Tamam ödeyelim dedi.İlerde az daha katar otomatik alırız sende kullanırsın dedi.
Şuan büyük şehirdeyiz. Araba büyük aile arabası. Linea gibi birşey ve Manuel. Düz yolda galan rahat sürüyorum. Ama merkezdeyiz ve burasının trafiği bayaa kalabalık.Oturdugumuz yer hep yokuş. Eşimde bana güvenemiyor. Hem yokuş hem trafik yogun diye.Özel bi ders mi alsam ne önerirsiniz?Büyük geniş araba sürmek çok mu zor. Eşim park ederken zorlanırsın diyor.
Milletin hatunları tır sürüyor bizimkiler sedan arabadan korkuyor 😂

Daha önce ki konu açmıştım. Eşimle konuştuk. Arabayı alırken 35 kredi çekmiş. 55 ödedi. Ailesi 20 bin civarı vermiş. Bunu ödeyelim dedi. Tamam ödeyelim dedi.İlerde az daha katar otomatik alırız sende kullanırsın dedi.
Şuan büyük şehirdeyiz. Araba büyük aile arabası. Linea gibi birşey ve Manuel. Düz yolda galan rahat sürüyorum. Ama merkezdeyiz ve burasının trafiği bayaa kalabalık.Oturdugumuz yer hep yokuş. Eşimde bana güvenemiyor. Hem yokuş hem trafik yogun diye.Özel bi ders mi alsam ne önerirsiniz?Büyük geniş araba sürmek çok mu zor. Eşim park ederken zorlanırsın diyor.

Ders al bence, kullanmaya başladıkta sonra farketmiyor kamyon sürmeyeceksin neticede. Hangi arabayla öğrenirsen ona alışıyorsun.

Ders al bence, kullanmaya başladıkta sonra farketmiyor kamyon sürmeyeceksin neticede. Hangi arabayla öğrenirsen ona alışıyorsun.
Evet buna alısmak ıstıyorum
Eşim ılerde otomatik alırız dıyor da. Otomatik alana kadar ooooo. Bi de baktı ben cıddıyım ders alcam mırın kırın edıyor. Araba süreklı kapı önunde yatıyor

Korkutur onlar, kullanmayın diye yapıyorlar hep. Yoksa ne eksiğiniz var ki eşinizden, o kullanıyorsa siz de kullanırsınız. Derste kocanın işi yok, gelmesin tabi ki.
Yok götürmiycem. Dıyorum anneme oraya buraya araba ıle gıderım. Gülüyo yok bı araba kolay mı alınıyor. Mecbur verecek arabayı. Kesin ders alcam

bence siz araba kullanmaktan cok arabaya bir sey olursa esinizin tepkisinden cekiniyorsunuz. ne demek bir araba kolay mi aliniyor yani tamam ama kazayi herkes yapabilir, kendisi de yapabilir. araba pahali bir sey diye siz kullanmayacak misiniz? ehliyeti alip pratik yaptiktan sonra butun dunyanin yapabildigi seyi siz niye yapamayasiniz?

Eşim ılerde otomatik alırız dıyor da. Otomatik alana kadar ooooo. Bi de baktı ben cıddıyım ders alcam mırın kırın edıyor. Araba süreklı kapı önunde yatıyor

Madem gündüz vaktin var vınla derim. Çık önce sakin caddelerde takıl sonra da anacaddeye çıkarsın. Çarparsan, sürtersen de çarparsın yani kasko ödüyor zaten o kadar korkma derim.

Arabayı ilerde değiştirme düşünceniz var sanırım. Eşiniz kilometresini arttırmamak ve hasar almasını engellemek için sürmenizi istemiyor, bu yüzden de işi yokuşa sürüyor bence. Kolayca satabilelim diye.
Hiç umursamayın. Ben de yaklaşık bir yıldır kullanıyorum, araba da oldukça büyük. İyi bir şöför olduğumu iddia edemem ama şükür işimi halledebiliyorum, zamanla daha da iyi olacağım mutlaka. Kendinize güvenin, herkes kullanıyor siz de kullanabilirsiniz.

Neden böyle yaparlar anlamam. Halbuki kullanman en çok onun işine yarar. Market pazar alışverişini halledersin tek başına. Her yere eşine ihtiyaç olmadan gidersin. Uzun yolda bölüşürsünüz.
Üşeniyor heralde senin yerine 🤣

Back
X