- 14 Kasım 2013
- 2.353
- 439
- 198
- Konu Sahibi Omurboyubirkan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende ümraaniyedeyim yakınmışız :) yokuş yok burda ama trafik çok kötü bide metro yapıyolar heryer berbat
suzuki alto otomatiğe bak bide
pembesi var çok tatlı
ama swift daha hızlı motoru beygırı yüksek
alto bu...
Eki Görüntüle 1130713
Bi kaç tane sorum olucak öncelikle viteste çok karasızım manuel vitesli araba almakmı mantıklı yoksa otomatik mi? Otomatikte arıza çıkıyo diyolar otımatik vites arabası olanlar yazarsa sevirinirim. Bide otomatik vites arabalar daha pahalı aynı arabayı daha ucuza manuel almak daha mantıklı ama trafikte rahat edebilir miyim? İstanbulda oturuyorum bi kaç kere manuel vitesli araba kullandım stop ettirme derdim yok ama vites değiştirirken yerlerini karıştırıyorum falan. Ne kadar zamanda kendinize güvenerek araba kullandınız ilk tek basıma araba kullanırken nelere dikkat etmek lazım yardımcı olursanız çok sevinirim :)
evet baya yakınmışız :) işte o nedenlerden dolayı eşimi bebek alışverişine oraya sokamıyorum :) oo trafik varsa daha iyi daha çabuk öğreniyorsunuz merak etmeyin ben o dur kalklarda öğrendim düz vitesi. ilk başlarda bakıyordum atarken sonra elin alışıyor hiç tasa etmee manuel kullanmak ayrı bir zevk.![]()
Ayyyyyyyy inanmıyorum çok güzelmiş ağzım açık kaldı şuan. Bakıyorum hemen bu arabaya :)
Bi kaç tane sorum olucak öncelikle viteste çok karasızım manuel vitesli araba almakmı mantıklı yoksa otomatik mi? Otomatikte arıza çıkıyo diyolar otımatik vites arabası olanlar yazarsa sevirinirim. Bide otomatik vites arabalar daha pahalı aynı arabayı daha ucuza manuel almak daha mantıklı ama trafikte rahat edebilir miyim? İstanbulda oturuyorum bi kaç kere manuel vitesli araba kullandım stop ettirme derdim yok ama vites değiştirirken yerlerini karıştırıyorum falan. Ne kadar zamanda kendinize güvenerek araba kullandınız ilk tek basıma araba kullanırken nelere dikkat etmek lazım yardımcı olursanız çok sevinirim :)
Lpg li arabayı dışarda park etmek sorun değil mi? Direk güneş altında bırakmamak lazım mış galiba
bende satılık var
2011 manuel vites 1,1 motor
26,000km de
al bak :))))
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...den-2011-model-alto-1.0-gl-mt-163606578/detay
Tam 1 dk önce bakmıştım bu arabaya gerçekten çok güzelmiş 20 olsaydı düşünmeden alırdım :)
Tam 1 dk önce bakmıştım bu arabaya gerçekten çok güzelmiş 20 olsaydı düşünmeden alırdım :)
20 olmaz :)
çünkü boyasız
minimum 24 kuzum :)
motor gücüne dikkat et 1,1 çok düşük hele otomatikte kaldıramıyor aracı benim opelde öyleydi 1,2 benzinliydi bildiğin benzini içiyordu ama gidemiyordu. o yüzden bunları da düşün alırken. birde aldığın aracı bişey olsa elinden çabuk çıkarabileceğin çok satılan bir model al. yoksa elinde patlar düşük fiyata satarsın.. işi bilen biriyle al arabanı sakın tek başına alma ..
Rengide çok güzelmiş sırf rengine vuruldum şuan :) inşallah hemen alıcısı çıkar canım :)
Maşallah sende baya anlıyosun arabadan canım :) nisaan micra istiyorum ama onunda piyasası yokmuş galiba nişanlım al ama satamayız bi kaç yıl binersin hemen değiştiremeyiz diyo. Bana benzini az giden bişey lazım araba araştırmakda ne zormuş begencende fiyatı sana uycakta benzindi dizeldi vitesti ohoooo almasam mı napsam![]()
Ehliyetim yillarca cuzdanimda durdu ise esim getirip gotururken sikildi ve bana bir micra aldi ancak otomatik vites kalabalik buyuk bir sehirde hatta o sehrin merkezinde oturuyorum ilk birkac gun esimle aksamalari pratik yaptik her eve gelisimiz kavga kiyamet bir aksam yine egitime ciktigimizda sen benden habersiz egitimmi aldin dedi almadim ama bir cesaret geldi ustume sen sabah tek basina ise git dedi muzigin sesini biraz actim o bana cesaret verdi ve sabah yogun trafikte ise gittim bir gun sonra hamile oldugumu ogrendim demek annelik cesaret vermis bana....iyiki otomatik vites almis karnim burnmda dur kalk dur kalk cok zor olurdu bana hemde yeni ogrenmis bir acemi icin...bir iki surttum ama cok zaiyatim yok...kizim 4 aylikti ikimiz yolculuk yaptik belkide bu kadar kolay adapte olmamin sebebi otomatik vitesti....