- 28 Ağustos 2012
- 435
- 444
-
- Konu Sahibi Minikkelebk
- #1.761
maşallah.nasıl oluyo bu notlar böyle bi sırrı var mı acep?100-95-95-80-80-75-60-55
Yok canim benim ya...kolaylikla yaparsin sen...maşallah.nasıl oluyo bu notlar böyle bi sırrı var mı acep?
benim notlar hesapladığım gibi.geçen dönemin vizelerine göre bariz düşüş var.sadece bi dersten bi soruyu eksik hesaplamışım.5 puana bile nasıl sevindim düşün
saldım sanki.şimdiden böyleysem ikinci sınıfı zor geçerim dimi
inşallah.dedimYok canim benim ya...kolaylikla yaparsin sen...
de bakalim notlarini..,meraklardayiz
Tahminlerim: 65-70-50-50-45-40
Sonuçlar...... : 75-70-55-55-50-50
Çok calisamadigim için üzülmüştum iyi yine de. Hatirlayamadigim sorulari yanlış kabul etmistim doğru çıkmış.
Bu arada maşaallah kızlar 100 ler 90 lar havada uçuşuyor. Tebrik ederim.
Yiyor musun? Ya o benim pimpirikligim zaten nerdeyse ben hariç herkes ye demiş.
nerdeyse benim sucuklar elden gidiyordu gerci
Kimseye söylemedimYiyor musun? Ya o benim pimpirikligim zaten nerdeyse ben hariç herkes ye demiş.
Hamilelikten kaldı bu hassaslık da.
Şimdiye kadar yiyenlere bisey olmadıysa sağlamdır zaten.Kimseye söylemedimyerken hmmm aaa bunun tadimi degisik sanki...
garib bi koku mu varbu sefer ki pek guzel degilmis galiba diyorumm...
yook cok guzelmis diyolardondurucuya koyunca kendine geldi kipkirmizi...3 gun kaldi canim disarida...bian kafam 10 gune gitti...sinav hengamesinde unutmusum cidden...
sorun yok simdilik 4 kilo atilmazdi ya
100-95-95-80-80-75-60-55
Tebrik ederim arkadaslar
Buralardayım kuzum ama ancak etiketleyince bildirim geliyor , mesaj bildirimi gelmiyor
Canim senin bolum.neydi ?
Canim senin bolum.neydi ?
Fatmacım ilahiyatdan sonra bu bölüm sana cerez gibidir , zati zekide olunca maşallah sana , rabbım her yönden güldürsün seni duamdasınEv idâresi son dönemdeyim, ben ilahiyatı bitirdim hamd olsun.
Safrancım tebrik ederim güzel sonuçlar almışsınCanim senin bolum.neydi ?
Fatmacım ilahiyatdan sonra bu bölüm sana cerez gibidir , zati zekide olunca maşallah sana , rabbım her yönden güldürsün seni duamdasın
Duam o yönde zaten fatmam unutmadım yazdıklarınıAyy teşekkür ederim , Aynen öyle ilahiyat mı beni okudu ben mi onu okudum artık bilmiyorum sayfaları oku oku bitmez çevir çevir bitmez sayfalar dolusu eser yazar, onları listele ezberle eğer bir kişi Aof nedir ki dese içimden yumruk atmak geliyor,
Bana dua edecekseniz hayırlı evlat için edin tez vakitte kavuştursun Rabbim bu yolda mücadele veren herkese ....