Aöf 2015-2016 ders çalışma sayfası

100-95-95-80-80-75-60-55
maşallah.nasıl oluyo bu notlar böyle bi sırrı var mı acep?
benim notlar hesapladığım gibi.geçen dönemin vizelerine göre bariz düşüş var.sadece bi dersten bi soruyu eksik hesaplamışım.5 puana bile nasıl sevindim düşün
saldım sanki.şimdiden böyleysem ikinci sınıfı zor geçerim dimi

Yok canim benim ya...kolaylikla yaparsin sen...
de bakalim notlarini..,meraklardayiz

Tahminlerim: 65-70-50-50-45-40
Sonuçlar...... : 75-70-55-55-50-50
Çok calisamadigim için üzülmüştum iyi yine de. Hatirlayamadigim sorulari yanlış kabul etmistim doğru çıkmış.

Bu arada maşaallah kızlar 100 ler 90 lar havada uçuşuyor. Tebrik ederim.

nerdeyse benim sucuklar elden gidiyordu gerci

Yiyor musun? Ya o benim pimpirikligim zaten nerdeyse ben hariç herkes ye demiş.
Hamilelikten kaldı bu hassaslık da.
Kimseye söylemedim yerken hmmm aaa bunun tadimi degisik sanki...
garib bi koku mu var bu sefer ki pek guzel degilmis galiba diyorumm...
yook cok guzelmis diyolar dondurucuya koyunca kendine geldi kipkirmizi...3 gun kaldi canim disarida...bian kafam 10 gune gitti...sinav hengamesinde unutmusum cidden...
sorun yok simdilik 4 kilo atilmazdi ya

Şimdiye kadar yiyenlere bisey olmadıysa sağlamdır zaten.

Şaka bi yana 3 günden bisey olmaz zaten. Poşet terletmis bağırsakları demekki. Afiyet olsun, sucuk candır.

aeben ablaa yalnız bırakma bizi
Buralardayım kuzum ama ancak etiketleyince bildirim geliyor , mesaj bildirimi gelmiyor aslında hergün kk ya giriyorum biliyorsunuz diyet guruplarındayım , birde bugunlerde yemek yarışmasında . Baklava yapmıştım sınavlar bitince yaparım diye nevresteye söz vermiştim .

Maşallah hepinizede
Benimde bi tahmin ettiğim gibi hadis düşük 25 . Arapçayı kurtarmışım şükür 45 . Diger derslerimde 45-70 arası hamdolsun iyi benim için . Yani Çalışmasam kalırdım hepsinden çalıştıgım halde bukadar yani .

Fatmacım ilahiyatdan sonra bu bölüm sana cerez gibidir , zati zekide olunca maşallah sana , rabbım her yönden güldürsün seni duamdasın

Ayy teşekkür ederim , Aynen öyle ilahiyat mı beni okudu ben mi onu okudum artık bilmiyorum sayfaları oku oku bitmez çevir çevir bitmez sayfalar dolusu eser yazar, onları listele ezberle eğer bir kişi Aof nedir ki dese içimden yumruk atmak geliyor,

Bana dua edecekseniz hayırlı evlat için edin tez vakitte kavuştursun Rabbim bu yolda mücadele veren herkese ....

Duam o yönde zaten fatmam unutmadım yazdıklarını kün feyekün , inşallah ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…