Aöf 2015-2016 ders çalışma sayfası

C değil miydi bunun cevabi ben c yaptım.

Canımsın inan bende bilmiyorum çıkmış sorularda görmüştüm ordan aklımda kaldığı için c yaptım
:)))))))))) Tamam devlet eliyle yapılmamıs. Ama bilimsel doktrin niteliğinde mi teşekkül etmiş :/ bu iki seçenek arasında kalmıştım sınavda. Bende Dyi işaretlemiştim :/ Ama c imiş. Biraz takıldım bu soruda bugunden beride :)

Belkide islamin kanunları bilimsel de olduğu içindir bilemedim ki . Zaten hic çalışmadığım hatta kapağını dahi açmadığım ici. Kitabın çok uzagim konularına

Belkide islamin kanunları bilimsel de olduğu içindir bilemedim ki . Zaten hic çalışmadığım hatta kapağını dahi açmadığım ici. Kitabın çok uzagim konularına
Niteliğinde demiş ama. Yani bilimsl doktrinlere benzer şekilde ilerlemiş manası çıkabilir... :)

ya arapça çıkmış soruların mantığı çözülerek ve netten videoları izleyerek geçilebilir rahatlıkla diye düşünüyorum
Çalışma düzenim yok cnm malesef daha önce de belirttiğim gibi esim istemiyor okumamı o yüzden gece çocuklar uyursa çalışabiliyorum oda genelde oğlum gece 4 gibi uyuduğu için o yatınca bende yatıyorum gündüz de malesef cocuklar yüzünden çalışamıyorum . O yüzden arapça vakit kaybı olur bana yaz tatili döneminde ablam yada eniştem ile sıkı bir şekilde çalışarak seneye alttan alsam da olur diğer derslerden kalmazsam inş .

anladım.Allah kolaylık versin.
ben de arapça çalışmaya çok üşeniyorum.bir konunun videosu bir buçuk saat kadar sürüyor.
bu arada finallere 42 konu ve 43 gün var.her gün bir konu bitirmemiz lazım yani.biri beni gaza getirsin lütfen

Sorulan sorulara nerden gircem, bilgisayardan kullanıyorum interneti.
sinav eogrenmeye tıklayınca ekampus sitesine yönlendiriyor, orda oturum açıyorum ve sınavlara dair herhangi bir yazı falan görmüyorum, dersler falan oluyor hep.
Cevaplarsanız çok sevincem.

Ben b.sayardan girmiyorum canim ama..deneme sinavlari filan olmali...oralarda bi yerde cikmis sorular var

Bak seni gaza getireyim..
42 degil 38 konunuz var...
Ne kadarini calistinnn

Ben b.sayardan girmiyorum canim ama..deneme sinavlari filan olmali...oralarda bi yerde cikmis sorular var
teşekkürler, yine denicem, tabi bu arada telefondan anadolu mobilden soruları çözdüm baktım bilgisayardan beceremiyorum, bilgisayarın ekranı daha büyük diye ordan halletmek istiyordum

15 gun izin alcam diyen bir eş,
tatile gitmek isteyen ev ahalisi...
benden 1 hafta yardim bekleyen bi anne,
cagirilmasi gereken misafirler..
yatiya gelip kalmak isteyen eltiler..
hepsi mayis ayinda beni bekliyor..
buda nisan ayinin sonuna kadar ders calismak icin beni gazliyor

En iyisi tatile kaç kafani dinlersin çocuklar okula gidiyor mu peki sınav haziranda hazirana kadar calisirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…