Aöf 2015-2016 ders çalışma sayfası

Canim rabbim insallah en kisa zamanda hayirli evlat nasip etsin.

Ben cok sukur 30 yasinda kucagima aldim.

Bende dua istiyorum.

Kpss den 87 puan aldim, son atama haziranda olacak, artik.bu atamada da atanamazsam puanim yanacak atanmayi cok istiyorum insallah.

Canim sen 2. Universiteyi okumak icin yeniden universite sinavina girdin mi, 2. Universite kaydi mi yaptirdin direk ?

Ben sınavsız ikinci universite kapsamında kayıt yaptırdım. çocuk gelişimi okumak için bu sene ygs sınavına girdim.

İnşallah bu sene hayırlısıyla yerleşirsin emeğin zayi olmaz kolay değil 87 puan almak.

Yumruk atmak geliyor kısmını okuyunca ne güldüm...aynen

Onda bir istikrarliyim Cesminazim hiç sorma geçen 2 dönem se 25 er almıştım simdi yine 25 aslında çalışsam geçicem gibi bu dönem daha olmadı ona da çalışayım biraz :)
ben sonuçlari yeni gördüm dahaa
4 tane dersim 25 puan
3 tanesi de 40
bi tanesi de (genel muhasebe) 45.
kamu yönetim 3, siniftayim..
hesapladığıma göre 65 puan almam lazim..
off nasıl olucak bu iş..
yardim istiyorum sizden..
sinavlar 5-6 haziranda...

25 olanlara asıl cünkü vize ve finalin ortalamasının 35 olması gerek can egrisine girmen için eskiden can egirisine girme notu 25 ti onu 35 yaptılar 34.99 olsa bile dahil degil artık cana eger yükseltemezsen bahar donemi en az 4 tane ders seni bekliyor.70 yap en az.vizenin %30 finalin %70 alınıyor.

ben dersleri geçemesem okulu birakmayı düşünüyorum. 2013 ten beri 3, sinifla uğraşiyorum biktim artık

gecmek daha da zorlastı artık.can egrisini notuda yükseldi yardımci kitap alsan.
yardimci kitabim var.
hemde çok geçmiş sorularimla ilgili de var hatta telefonuma bile yüklemişim..
inanki ben çalışıyorum akşam geldiğinde ders çalışasım da olmuyor.
hep film izliyoduk..
kocamin memuriyet sinavlari hazirlanmaya başlayinca bende aöfe odaklanmak istiyorum.. o memur sinava bende aöf çalışcam ( ben memurum çünkü) çok iyi olur diye düşünüyorum bakalım hayırlısı:)

Evet kizlar bati avrupa. Daha önce aldigim derslar var ders saydirma hakkim var mi acaba?
Kpss icin de basarilar dilerim.
muaf olunma var 4 dersten ingilizce.teknoloji.inkilap tarihi ve türk dili daha önce üniversite okumussunuz bu derslerden muaf olursunuz eger gördüyseniz.

Evet cnm orda sorulan sorulardan da çıkıyormuş hatta iktisat mi başka bölüm mü emin değilim 7-8 soru çıkıyor yazmış bi forumda
aboww=))
ilahiyatta da çıkmış mı acep?
aynı gün mü oluyo ki bizimle?yani geçen seneden çıkan sorularından mı bize sorulmuş yoksa onlar sınavı önce oluyo da sonra bize aynı sorulardan mı soruluyo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…