- 16 Mayıs 2008
- 44.080
- 77.970
-
- Konu Sahibi Minikkelebk
- #1.801
Ne güzel sorular mikromaboww=))
ilahiyatta da çıkmış mı acep?
aynı gün mü oluyo ki bizimle?yani geçen seneden çıkan sorularından mı bize sorulmuş yoksa onlar sınavı önce oluyo da sonra bize aynı sorulardan mı soruluyo?
yok batı avrupa aynı gün olmuyor onlar farkli tarihlerde.Bizden sonra oluyor onlar öyle hatırlıyorum sanki @toprakkahve daha detayli verir bilgiyi.aboww=))
ilahiyatta da çıkmış mı acep?
aynı gün mü oluyo ki bizimle?yani geçen seneden çıkan sorularından mı bize sorulmuş yoksa onlar sınavı önce oluyo da sonra bize aynı sorulardan mı soruluyo?
çok sordum dimiNe güzel sorular mikrom
Ben hep o şekilde yapıyorum canım kizin okulu yedi bitirdi beni . Hergun bir aktivite yok saat yok takvim yok keçe .. her hafta 1 siir ezberliyorduk simdi çarpım tablosu öğreniyoruz 1. Sınıfta ne çarpım tablosu ya . Malesef yine çıkmış sorulara bakıcam sadece ben.kızlar ne alemdesiniz?
konuları yetiştiremicem galiba.
bi kuruma başlayabildim o da vizede en düşük gelen ders olduğu için.bi de teknolojiye göz attım ama onu bıraktım sanırım yalnızca özet kitaptan bakıcam.en çok arapçadan 6 konuyu nasıl çalışacağımı düşünüyorum.
aeben abla acaba bu sefer sadece çıkmış sorulara mı çalışssak ne dersin?
cidden bu ünite dağılımı hiç iyi olmadı.iki sınav arası 4 konuyu zor yetiştiriyodum zaten,şimdi 6 oldu.Ben hep o şekilde yapıyorum canım kizin okulu yedi bitirdi beni . Hergun bir aktivite yok saat yok takvim yok keçe .. her hafta 1 siir ezberliyorduk simdi çarpım tablosu öğreniyoruz 1. Sınıfta ne çarpım tablosu ya . Malesef yine çıkmış sorulara bakıcam sadece ben.
Zaten proje ödevini ben yapsam sorun olmayacak 1 saatimi alır en fazla ama kızım yapsın istiyorum onun için aksama kadar uğraşıyoruz kesme yapıştırma olmadı tekrar derken gün bitiyo. Allah razi olsun .cidden bu ünite dağılımı hiç iyi olmadı.iki sınav arası 4 konuyu zor yetiştiriyodum zaten,şimdi 6 oldu.
tek çare çıkmış sorular sanırım.
ilkokul velilerine üzülüyorum gerçekten.geçen birisi soruyo çocuğu ingilizce öğrenmeye başlamış şimdi onun öğrenip çocuğa çalıştırması lazımmış ne yapsınmış.yok artık.
biliyorum böyle uzaktan konuşması kolay,ödevler çocukların tek başına yapabileceği gibi değil.ama mümkün mertebe çocukların derslerini kendi başlarına yapmaları lazım.ki bazı öğretmen arkadaşlarım bu velilerin proje yapma durumunu bildiği için projeleri okulda,ders saatinde yaptırıyo.ben de bi kaç ilkokul öğrencisiyle çalıştım.sonuç,bütün derslerinde yardım alan çocuklar sınavda kağıtla başbaşa kalınca afallıyo.
ama malesef biliyorum ki veliler de meraklı değil çocuğun ödevlerini yapmaya,keşke baştan sonra tek başlarına yapabilecekleri şekilde olsa.Allah kolaylık versin.
Bilmiyomki balım hala tatildeyimkızlar ne alemdesiniz?
konuları yetiştiremicem galiba.
bi kuruma başlayabildim o da vizede en düşük gelen ders olduğu için.bi de teknolojiye göz attım ama onu bıraktım sanırım yalnızca özet kitaptan bakıcam.en çok arapçadan 6 konuyu nasıl çalışacağımı düşünüyorum.
aeben abla acaba bu sefer sadece çıkmış sorulara mı çalışssak ne dersin?
Sorular konulardan cok seviyeyi ölçüyor mikromvizede zamirle ilgili iki tane soru çıktı arapçada.ama zamirler 5.ünitenin konusu.ilk 4 üniteden sorumluyduk.iptal olması gerekmez miydi bu soruların?
gördük ama müstetir vs diye detaylı gördüğümüzü hatırlamıyorum ben.Sorular konulardan cok seviyeyi ölçüyor mikrom.
Geçen dönemden hiç zamir görmedikmi ?
Benim kursun dersi karışık oldugundan zamirleri az çok anlıyorum
Yumurta kapıya dayansin hele. Erken dahaAynı ben
Yumurta kapıya dayansin hele. Erken daha
Ben de sinavdan sonra koydum kitaplığın dışına onlar bana bakıyor ben de onlara bakiyorum. Kapaklı bölüme koymadim özellikle bir muddet bakisalim diye.Aynı bea kitapları yanımdan ayırmıyorum ama bir satır okuduğum yok ama şöyle bi on gün bir hafta kala sanki kampa girmişim gibi harıl harıl çalışıyorum illa yumurta dayanacak bende fellik fellik folluk arayacağım şöyle rahat rahat egzamalar azmadan bir çalıştığım yok....