- 31 Ağustos 2012
- 21.686
- 35.005
- Konu Sahibi Minikkelebk
- #1.781
Bende isletme 3. SinifimEv idâresi son dönemdeyim, ben ilahiyatı bitirdim hamd olsun.
Bundan sonra da insallah ilahiyat okumak.istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende isletme 3. SinifimEv idâresi son dönemdeyim, ben ilahiyatı bitirdim hamd olsun.
Bende isletme 3. Sinifim
Bende isletme 3. Sinifim
Bende çocuk gelişimi düşünüyorum ama enerjim iyice azaldı bakalım kısmet artık.
Ama kesinlikle ilahiyat ve ev idaresi herkese tavsiye ederim ...
Selam kizlar ben de ikinci universite iktisatta basvuru yaptim bugun. Ilahiyatta dusunmedim degil
Canim rabbim insallah en kisa zamanda hayirli evlat nasip etsin.Ayy teşekkür ederim , Aynen öyle ilahiyat mı beni okudu ben mi onu okudum artık bilmiyorum sayfaları oku oku bitmez çevir çevir bitmez sayfalar dolusu eser yazar, onları listele ezberle eğer bir kişi Aof nedir ki dese içimden yumruk atmak geliyor,
Bana dua edecekseniz hayırlı evlat için edin tez vakitte kavuştursun Rabbim bu yolda mücadele veren herkese ....
Canim rabbim insallah en kisa zamanda hayirli evlat nasip etsin.
Ben cok sukur 30 yasinda kucagima aldim.
Bende dua istiyorum.
Kpss den 87 puan aldim, son atama haziranda olacak, artik.bu atamada da atanamazsam puanim yanacak atanmayi cok istiyorum insallah.
Canim sen 2. Universiteyi okumak icin yeniden universite sinavina girdin mi, 2. Universite kaydi mi yaptirdin direk ?
Yumruk atmak geliyor kısmını okuyunca ne güldüm...aynenAyy teşekkür ederim , Aynen öyle ilahiyat mı beni okudu ben mi onu okudum artık bilmiyorum sayfaları oku oku bitmez çevir çevir bitmez sayfalar dolusu eser yazar, onları listele ezberle eğer bir kişi Aof nedir ki dese içimden yumruk atmak geliyor,
Bana dua edecekseniz hayırlı evlat için edin tez vakitte kavuştursun Rabbim bu yolda mücadele veren herkese ....
2.üniversite kayıtları basladı mı .eylül ekim gibi olur turkiye de batı avrupa mı sizin ki galiba.Selam kizlar ben de ikinci universite iktisatta basvuru yaptim bugun. Ilahiyatta dusunmedim degil
ben sonuçlari yeni gördüm dahaaOnda bir istikrarliyim Cesminazim hiç sorma geçen 2 dönem se 25 er almıştım simdi yine 25 aslında çalışsam geçicem gibi bu dönem daha olmadı ona da çalışayım biraz :)
25 olanlara asıl cünkü vize ve finalin ortalamasının 35 olması gerek can egrisine girmen için eskiden can egirisine girme notu 25 ti onu 35 yaptılar 34.99 olsa bile dahil degil artık cana eger yükseltemezsen bahar donemi en az 4 tane ders seni bekliyor.70 yap en az.vizenin %30 finalin %70 alınıyor.ben sonuçlari yeni gördüm dahaa
4 tane dersim 25 puan
3 tanesi de 40
bi tanesi de (genel muhasebe) 45.
kamu yönetim 3, siniftayim..
hesapladığıma göre 65 puan almam lazim..
off nasıl olucak bu iş..
yardim istiyorum sizden..
sinavlar 5-6 haziranda...
ben dersleri geçemesem okulu birakmayı düşünüyorum. 2013 ten beri 3, sinifla uğraşiyorum biktim artık25 olanlara asıl cünkü vize ve finalin ortalamasının 35 olması gerek can egrisine girmen için eskiden can egirisine girme notu 25 ti onu 35 yaptılar 34.99 olsa bile dahil degil artık cana eger yükseltemezsen bahar donemi en az 4 tane ders seni bekliyor.70 yap en az.vizenin %30 finalin %70 alınıyor.
gecmek daha da zorlastı artık.can egrisini notuda yükseldi yardımci kitap alsan.ben dersleri geçemesem okulu birakmayı düşünüyorum. 2013 ten beri 3, sinifla uğraşiyorum biktim artık
yardimci kitabim var.gecmek daha da zorlastı artık.can egrisini notuda yükseldi yardımci kitap alsan.
iktısat dört yıl inşallah dört yılda bitirirsin ilahiyatta okursun
2.üniversite kayıtları basladı mı .eylül ekim gibi olur turkiye de batı avrupa mı sizin ki galiba.
muaf olunma var 4 dersten ingilizce.teknoloji.inkilap tarihi ve türk dili daha önce üniversite okumussunuz bu derslerden muaf olursunuz eger gördüyseniz.Evet kizlar bati avrupa. Daha önce aldigim derslar var ders saydirma hakkim var mi acaba?
Kpss icin de basarilar dilerim.
bilmiyorum ama merak ettim şimdi.ortak soru mu soruluyor ki?Azerbaycan çıkmış sınav sorularına bakabileceğimiz bir yer var mı acaba?
Evet cnm orda sorulan sorulardan da çıkıyormuş hatta iktisat mi başka bölüm mü emin değilim 7-8 soru çıkıyor yazmış bi forumdabilmiyorum ama merak ettim şimdi.ortak soru mu soruluyor ki?
aboww=))Evet cnm orda sorulan sorulardan da çıkıyormuş hatta iktisat mi başka bölüm mü emin değilim 7-8 soru çıkıyor yazmış bi forumda
Bi yerde okumadim ama bu aklima gelmisti...Evet cnm orda sorulan sorulardan da çıkıyormuş hatta iktisat mi başka bölüm mü emin değilim 7-8 soru çıkıyor yazmış bi forumda