Aöf 2015-2016 ders çalışma sayfası

Bir de istersen gidip o üniverstenin yurtlarında senede 15 gün kalıyormussun doğru mu ? isteğe bağlı mı,zorunlumu tam bilemicem

Bir de istersen gidip o üniverstenin yurtlarında senede 15 gün kalıyormussun doğru mu ? isteğe bağlı mı,zorunlumu tam bilemicem
meh-peyker nin bahsettiği uzaktan eğitim oluyor vize sınavları internet üzerinden yapılıyor final sınavları da kazandığınız üniversitenin Kampüsünde yapılır. Formasyon için belki gitmek gerekir okula o konuda fikrim yok.

Inşallah en kisa zamanda bebek sahibi olursunuz .AÖF de lisans tamamlamak için artık DGS şartı getirildi.

100 alınca can egrisine dahil değil ki öyle mi zannetti acaba. Can egrisine dahil olsa geçme notu tavan yapardı herkes kalırdı o dersten 100 lerden ötürü.

Böyle birşey duymadım arkadaşlardan. Sadece sınavına gdip geliyorlardı. Evliler zaten öyle bir seçenek varsa da elemiş olabilirler. Ama hiç duymadım.

Formasyon için gitmek şart tabi. Haftada 3 gün sabah 8 akşam 7 arası dersi var.

Ay aman biz hayırlısyla şu önlisansı bitirelim de. Dgs'yede hazırlanırız. Gerçi şimdiden başlamak lazım.. :) :/

Evet var böyle bir şey. Giden tanıdıklarım var.
Ben de duymadım bunu sonuçta uzaktan eğitim AÖF gibi ama arkadaşların hangi bölüm den mezun bazı bolumlerde zorunlu uygulamalı dersler olur bilgisayar programciligi gibi o tür bir bölüm olmasın.

Uzaktan eğitim her yerde yok zaten. Tamamlamayi düşünüyor musunuz.
Evet yok. Düşünüyorum ya inşaALLAH... Sonuçta önlisansla bir yere gelemezsin ki. Sadece okuduğunla kalırsn. Sözleşmeli olursun. Fahri kuran kursu hocalığı ya da milli eğitim de sözleşmeli olarak... :/ Demi ama ?: :/

Önlisans olarak bitirirseniz Diyanette memur olursunuz. Yine Diyanete bağlı kurslarda hoca olursunuz önlisans kpss ile önlisans kpss de bu sene yapılacak 2 yılda bir yapılır. Sözleşmeli ogretmenlik yapabilirsiniz ama kadrolu öğretmen gelirse göreviniz biter.

Tamam memur olurum,ama kadrolu değil. Sözleşmeli olurum öyle değilmi.

Tamam memur olurum,ama kadrolu değil. Sözleşmeli olurum öyle değilmi.
Kadroluda olursunuz. Önlisans kpss den.ekim gibi olacak sınava girebilirsiniz 2.sınıf olacaksınız galiba mezun olunca tercih verirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…