- 19 Temmuz 2012
- 6.999
- 8.649
-
- Konu Sahibi Minikkelebk
- #1.641
Abla butun kitapciklar var...E kampüste , kendi sayfanda . Çıkmış sorular kısmında .
Sorulara bakıp kendin hatırlıyorsun hangi şıkkı işaretlediğini .a kitapcıgını yayınlıyorlar .
Keske arapcayada baksaydin canim..Ayni bekledigim gibi kapağını dahi açmadığım dersten 100 alacak değilim yaanne babacigimin duası hurmetine 8-9 tane yapmisim yine ben 0 i çeker gelirim diyordum tefsir açıklanmamış henüz sanırım ona çalışıp girmiştim arapça zaten ful sallamasyondu pek beklentim yok diğerlerinden gecsem yeterli
Ablamkaldim diye bisey yok,bu daha vize bakalim finalde ne olcak sonuclar önemli olan o aslindaHadis fena bulcam kaldım. Arapçada sınırda çogunu ne işaretledim hatırlamıyorum bile . Diğer 5 ders Fena değil 10-12 doğru arası .
O kadar çalışmaya. Demekki kapasite bu kadar
Selam datlum...mesela vizede 30 aldim bu final puaniyla toplaniyor degil mi yine...Sonuclar nasıl.
Herr seferinde bu sefer kesin bakmicam söz söz diyorum yine baktim ..gozumun ucuylaMikro kuzu naptım ? Çeşminaz senin sonuçlar nasıl ?
Bizim başka ilahiyatçı bacılar vardı nasılki sonuçları ?.
Biliyom fıstıgım , kaldım derken sınırın altında kaldım . Bu sefer çalışmayı hadise yogunlaştırayımda kalmayım inşallah ...Ablamkaldim diye bisey yok,bu daha vize bakalim finalde ne olcak sonuclar önemli olan o aslinda
Vize ve finalin ortalamasi 35 olucak can egrisine dahil olmak icin.final den yüksek alırsan kurtarirsin.Selam datlum...mesela vizede 30 aldim bu final puaniyla toplaniyor degil mi yine...
En nihayet önemli olan toplam puan
100 mu ☺maşallah.Herr seferinde bu sefer kesin bakmicam söz söz diyorum yine baktim ..gozumun ucuyla
hadis henuz aciklanmamis..cok net bakmadim cidden ama..
kafadan aklimda kalanlar..100-80-80-75-60-50-75 böyle bisey olabilir
Çok güzel arapçadan korkuyordun bak oda güzel geçmiş .Herr seferinde bu sefer kesin bakmicam söz söz diyorum yine baktim ..gozumun ucuyla
hadis henuz aciklanmamis..cok net bakmadim cidden ama..
kafadan aklimda kalanlar..100-80-80-75-60-50-75 böyle bisey olabilir
Bana kalirsa öyle ama bakalim yanlis neyin isaretlemediysem...100 mu ☺maşallah.
Sagol ablam daha güzel olabilirdi...4 soruyu sonradan dogruyken silip,yanlisi isaretlemisim...Çok güzel arapçadan korkuyordun bak oda güzel geçmiş .
Valla enn kocamanindan masallah size..soru ve cevaplar yayınlandı hemen baktım iki dersim fiyasko geçti diğerleri iyi bir hafta çalıştım tedavi görüyordum onun stresi klinikten haber bekleme stresi ama tahmini notlarım 45 70 90 100 100 100 geliyor son dönemdeyim ev idaresi seneye çocuk gelişimi düşünüyorum ama sanki biraz yoruldum artık gibi geliyor.Herkese ilahiyattan sonra Ev idaresi tavsiye ederim bayağı güzel dersler.
Onu bende yaptımSagol ablam daha güzel olabilirdi...4 soruyu sonradan dogruyken silip,yanlisi isaretlemisim...
allah hayrimi versin
Amiiiinnn.ins daha güzel sonuclarimiz olsun ablam...Onu bende yaptım. Olsun bu sonuçlarda güzel darısı finallere inşallah
Onlar beklediginden de güzel gelir ins canim benimUygur Türkçesi, 55
Osmalica2,50
Türkçe Cümle Bilgisi,70
Hatırlayamadığım cevapları da yanlış saydim.
Diğer 3 derse bakmadim daha birinden hiç ümitli değilim. Ben daha dusuk bekliyordum buna şükür. Allah kerim
Halk masalları 2, 45Uygur Türkçesi, 55
Osmalica2,50
Türkçe Cümle Bilgisi,70
Hatırlayamadığım cevapları da yanlış saydim.
Diğer 3 derse bakmadim daha birinden hiç ümitli değilim. Ben daha dusuk bekliyordum buna şükür. Allah kerim
Bende beceremedim henüz..Hepinizi ayrı ayrı tebrik ederim.
Hangi dersten 100 alıyorsunuz ya ben beceremedim henüz.
Şaka bi yana Maşallah hepinize..
abla birazcık üzüldüm ya geçen dönemin vizelerine göre ortalama olarak bi düşüş var.Mikro kuzu naptım ? Çeşminaz senin sonuçlar nasıl ?
Bizim başka ilahiyatçı bacılar vardı nasılki sonuçları ?.