- 28 Ocak 2009
- 33.616
- 54.389
-
- Konu Sahibi Minikkelebk
- #1.701
Diyanette olursunuz ve diyanete bağlı kurumlarda bu sene girmeyi düşünüyor musunuz.Hımmm,kadrolu olarak ne olabilirim ki ?
Hayır düşünmüyorum ya. Boşa ne paramı harcıcam ona. Oturur Adam akıllı DGSye çalışırım. DGS kursuna giderim ilitam için. Diye düşünüyorum...Diyanette olursunuz ve diyanete bağlı kurumlarda bu sene girmeyi düşünüyor musunuz.
Bir de Diyanette çalışmama eşim izin vermez. Çalışıcaksam Kuran kursu hocalığına iizn veriyor sadece. Diğer kurumlarda sorun çıkartıyor biraz... :/Diyanette olursunuz ve diyanete bağlı kurumlarda bu sene girmeyi düşünüyor musunuz.
Şansınızı deneyin derim zira bu yıl girmezseniz 2018 de olacak zaten puan 2 sene geçerli.Hayır düşünmüyorum ya. Boşa ne paramı harcıcam ona. Oturur Adam akıllı DGSye çalışırım. DGS kursuna giderim ilitam için. Diye düşünüyorum...
Diyanete bağlı kurumların için de Kuran kursuda var diyanete bağlı kurslar.Bir de Diyanette çalışmama eşim izin vermez. Çalışıcaksam Kuran kursu hocalığına iizn veriyor sadece. Diğer kurumlarda sorun çıkartıyor biraz... :/
Evet. Onlar olabilir. Ama işte ben de bir işe atıldım devamını getirmek istiyorum. 4 yıllığa tamamlamak istiyorum. Çok kolay bir şey değil burdan böyle yazıldığı kadar. Ama ne kolay ki haytta. Çabalıcaz işte... :/ kısmet..Diyanete bağlı kurumların için de Kuran kursuda var diyanete bağlı kurslar.
Herkes aynı şeyi söyluyor. Şansını dene diyorlar sürekli. Sizi tanımıyorum ,ama siz de söyledınız :) bunda var mıdır bir hayır kiiŞansınızı deneyin derim zira bu yıl girmezseniz 2018 de olacak zaten puan 2 sene geçerli.
Vardır bence deneyin 1.sınıfsaniz 2017 Mayıs haziranda da mezunsunuz eğer okulu uzatmazsaniz DGS kazanamazsaniz önlisans kpss için 1 yıl bekliyeceksiniz 2018 için bu sene girerseniz zaten mezun olunca 2017 de tercih vereceksiniz DGS yine denersiniz.Herkes aynı şeyi söyluyor. Şansını dene diyorlar sürekli. Sizi tanımıyorum ,ama siz de söyledınız :) bunda var mıdır bir hayır kii
2.sınıftayım. Alttan derslerm var. Yanı 2017de de sınavlarım var. :/Vardır bence deneyin 1.sınıfsaniz 2017 Mayıs haziranda da mezunsunuz eğer okulu uzatmazsaniz DGS kazanamazsaniz önlisans kpss için 1 yıl bekliyeceksiniz 2018 için bu sene girerseniz zaten mezun olunca 2017 de tercih vereceksiniz DGS yine denersiniz.
İşte o 1 sene beklerken. Çok sıkı sınava hazırlanırım dye düşündüm.Vardır bence deneyin 1.sınıfsaniz 2017 Mayıs haziranda da mezunsunuz eğer okulu uzatmazsaniz DGS kazanamazsaniz önlisans kpss için 1 yıl bekliyeceksiniz 2018 için bu sene girerseniz zaten mezun olunca 2017 de tercih vereceksiniz DGS yine denersiniz.
Abdullah b.abbasKızçeler,muksirun hadis rivayet eden sahabi ?
Abdullah b.abbas
Ben abdullahi gorunce dikkat etmeden abdullah bin mesut u işaretledim...
paldır,küldür yapiyorum cevaplari...sorunun hepsini okumuyorum galiba bazen
Unutmasina unutuyorum ama..Aynen bende çok acele ediyorum sanki atlı koşturuyor her seferinde kendimi tembihliyorum soruyu cevabı iki kete oku diye yok yok ... hep aynı bir de yıllarca unutmuyorum kaçırdığım soruları iyi mi bi
Unutmasina unutuyorum ama..
aynen canim benimde atli var sanki...
Ne guzel iste ya...unutmam çok zaman alıyor
Abdullah b. Ömer değil mi o ?Abdullah b.abbas
Ben abdullahi gorunce dikkat etmeden abdullah bin mesut u işaretledim...
paldır,küldür yapiyorum cevaplari...sorunun hepsini okumuyorum galiba bazen
Canim 2. Sınıf hadis dersindekini soruyosun degil mi?Abdullah b. Ömer değil mi o ?
Bana linkini atarmısınız,size zahmet ? :/Canim 2. Sınıf hadis dersindekini soruyosun degil mi?
Öyle bi şık yoktu zaten
sorunun cevabi abdullah bin abbas
bakabilirsin merak ettiklerine...
cevaplar yayinlanmış
Anadolu üniversitesinin mobil uygulamasindan e-ögrenmeden calisma metaryallerine tıklaBana linkini atarmısınız,size zahmet ? :/