- 19 Temmuz 2012
- 6.999
- 8.649
-
- Konu Sahibi Minikkelebk
- #1.661
Güzeldir onlar güzelabla birazcık üzüldüm ya geçen dönemin vizelerine göre ortalama olarak bi düşüş var.
kesin doğru diye düşündüğüm bi kaç soru yanlış çıktı.
arapçadan son dk değiştirdiğim soru yanlış,doğruyu silmişim.
çok sıkıntılı puanlar gelmez inşallah doğru hesapladıysam ama beklediğim gibi değil
Valla enn kocamanindan masallah size..
benim 2? Senem daha cok sıkıldım valla...dersim var psikolojisi bile yetiyor bana
Tebrik ederim
Hepinizi ayrı ayrı tebrik ederim.
Hangi dersten 100 alıyorsunuz ya ben beceremedim henüz.
Şaka bi yana Maşallah hepinize..
Amiiiinnn.ins daha güzel sonuclarimiz olsun ablam...
Bu sayfaya bakan herkesin olsun...
Simdi öyle diyince aklima sey geldi...
sinav sonrasi kapida bi kizla konusurken...dersin 1 i cok kolaydi kesin 100 lemisimdir dedi...
bende herkesim öyle gecmistir evet kolaydi dedim...
tuttu dedi ki ben haric herkesin ki kötü gecmistir insallah
maşallah.peki ilahiyata devam etmeyi ya da atanmayı falan istemediniz mi?ilahiyat okurken arapça 95 geliyordu ama zaten biliyordum. Diğer derslerden 100 aldığım var ama hangisi unuttum artık, şimdi Ev idaresi karışık alıyorum 100 ama Allah için sürpriz olmuyor çünkü çok önem veriyorum çalışıyorum ilahiyatta daha çok çalışıyordum bu bölüm o kadar zorlamıyor gibi ama sorular gerçekten çok çok zor geliyor sanki bilemeyelim diye soruyorlar....
maşallah.peki ilahiyata devam etmeyi ya da atanmayı falan istemediniz mi?
yani bundan sonraki planınız nedir?
inşallah hayırlı evlatlarınız olur.yaşınız kaç?Hedefim hep çocuk sahibi olmak inşallah olur sizden de dua rica edeyim, çocuk olmadığı için hep kendimi ezik ve güvensiz hissediyorum vallahi yazık oldu ilâhiyat derslerine o kadar çalıştım bir onur tane üç tane yüksek onur aldım şimdiki bölümden de her dönem yüksek onur aldım hala bir özgüven gelemedi hissettiğin önemli yaşadığın değil
ilahiyattan 3.67 ile mezun oldum şansım nedir hiç bilmiyorum ilitam konusunda ygs sınavından da 280 aldım acaba bi şansımı denesem mi diye düşünüyorum sonra vazgeçiyorum......
İlitamdan okuyan arkadaşlarım oldu. Birisi atandı KPSS ile öğretmen şuan. Birisi de formasyon alıyor. İstiyorsanız olur neden olmasın. İlitam da bir nevi aof gibi sonuçta sadece sınavlara giriyorsunuz.Hedefim hep çocuk sahibi olmak inşallah olur sizden de dua rica edeyim, çocuk olmadığı için hep kendimi ezik ve güvensiz hissediyorum vallahi yazık oldu ilâhiyat derslerine o kadar çalıştım bir onur tane üç tane yüksek onur aldım şimdiki bölümden de her dönem yüksek onur aldım hala bir özgüven gelemedi hissettiğin önemli yaşadığın değil
ilahiyattan 3.67 ile mezun oldum şansım nedir hiç bilmiyorum ilitam konusunda ygs sınavından da 280 aldım acaba bi şansımı denesem mi diye düşünüyorum sonra vazgeçiyorum......
Böyle hissetme canim benim...rabbim hakkinda en hayirlisi versin...Hedefim hep çocuk sahibi olmak inşallah olur sizden de dua rica edeyim, çocuk olmadığı için hep kendimi ezik ve güvensiz hissediyorum vallahi yazık oldu ilâhiyat derslerine o kadar çalıştım bir onur tane üç tane yüksek onur aldım şimdiki bölümden de her dönem yüksek onur aldım hala bir özgüven gelemedi hissettiğin önemli yaşadığın değil
Konuya hakimim benim yaşım geçti gençlerin hakkı o kadar hafız var ben ticeret lisesi mezunuyum eğer ilerde sınavsız Aóf olursa ve dersler felsefe ağırlıklı değilse düşünürüm. Çünkü çalışmadiktan sonra felsefe derslerini okumanın bir anlamı yok bence....inşallah hayırlı evlatlarınız olur.yaşınız kaç?
ilitam için dgs diye biliyorum ama önlisanstan da atanabilirsiniz.
Masallah ya bizede nasib olur insİlitamdan okuyan arkadaşlarım oldu. Birisi atandı KPSS ile öğretmen şuan. Birisi de formasyon alıyor. İstiyorsanız olur neden olmasın. İlitam da bir nevi aof gibi sonuçta sadece sınavlara giriyorsunuz.
İnşallah Rabbim hayirlisiyla evlat ya da evlatlar da nasip eder.
İnşallah hayırlı ise.Masallah ya bizede nasib olur ins
Böyle hissetme canim benim...rabbim hakkinda en hayirlisi versin...
hepimizn imtihani farkli farkli...
Çocugun olsa hayirsiz olsa seninüzse,iki dünyada da perişan etse daha mı iyi..?
hep dua etmeli tabi..en hayirlisi icin
Rabbim hayırlisıyla sana güzel güzel bebekler versin ins
Teknoloji hariç diğerlerini kılpayı geçiyorum belki 65 falan vardır içlerinde... Teknolojiyi de lisede bilişim okuduğum için zorlanmadm yoksa o da kotu olurdu ben roaccutane kullanıyorum butun konsantrasyonum sıfırMikro kuzu naptım ? Çeşminaz senin sonuçlar nasıl ?
Bizim başka ilahiyatçı bacılar vardı nasılki sonuçları ?.
Amiiiinnn.ins daha güzel sonuclarimiz olsun ablam...
Bu sayfaya bakan herkesin olsun...
Simdi öyle diyince aklima sey geldi...
sinav sonrasi kapida bi kizla konusurken...dersin 1 i cok kolaydi kesin 100 lemisimdir dedi...
bende herkesim öyle gecmistir evet kolaydi dedim...
tuttu dedi ki ben haric herkesin ki kötü gecmistir insallah
Olsun kuzum finallerde iyce yükseltirsin üzülme sonuçta hepsi baraj üstüdürabla birazcık üzüldüm ya geçen dönemin vizelerine göre ortalama olarak bi düşüş var.
kesin doğru diye düşündüğüm bi kaç soru yanlış çıktı.
arapçadan son dk değiştirdiğim soru yanlış,doğruyu silmişim.
çok sıkıntılı puanlar gelmez inşallah doğru hesapladıysam ama beklediğim gibi değil
Aa fatmacım bu bilgi ve notlarla niye evde oturuyorsunHedefim hep çocuk sahibi olmak inşallah olur sizden de dua rica edeyim, çocuk olmadığı için hep kendimi ezik ve güvensiz hissediyorum vallahi yazık oldu ilâhiyat derslerine o kadar çalıştım bir onur tane üç tane yüksek onur aldım şimdiki bölümden de her dönem yüksek onur aldım hala bir özgüven gelemedi hissettiğin önemli yaşadığın değil
Aa fatmacım bu bilgi ve notlarla niye evde oturuyorsun. Benim bi arkadaşım da sonradan ilitama girip mezun oldu şimdi 2 okulda birden din dersi hocası . Seninde çok iyi bir egitmen olacagına eminin . Benim böyle bir hedefim yok . Kendime çoçuklarıma çevreme faydam olsun dinimi anlata bileyim yeter .
Hem çocuklarıda seviyormuşsun ne güzel işte.
Rabbım gönlüyün muradını versin inşallah.