- 28 Ocak 2009
- 33.616
- 54.390
-
- Konu Sahibi Minikkelebk
- #1.621
Yayınlanmış.Sonuçlar için çok bekletiyorlar. En azından ortalama belli olur kaç alacağımız.
O kadar ayrıntı ki benim konular çoğunun cevabını bile bulamadım. Hatırlayamadım da gerçi çoğu soruyu.
Aaa çok sağolYayınlanmış.
Ozaman şansıma tüküreyim yaa bir tek o derse çalışmadımEvet baya vardı . Yanlız benim genel anlamda çok kaynaktan test çözdüğüm için çıkmış sorumu diğer kaynaklardanmı bilemiyorum açıkçası .daha evvel gördüğüm 10 soru vardı en az .
Aslında hem iyi hem kötü bukadar soru çözmek cevaplar karışaniliyor devreler yanıyor bazen
Her kitapçığın ayrı ayrı mı yayınlanmış acaba ? Nerde yazıyo cevaplarAaa çok sağol
Aa gerçektenmi ? Bakalım :))Yayınlanmış.
E kampüste , kendi sayfanda . Çıkmış sorular kısmında .Her kitapçığın ayrı ayrı mı yayınlanmış acaba ? Nerde yazıyo cevaplar
Ayni bekledigim gibi kapağını dahi açmadığım dersten 100 alacak değilim yaSonuçlarınız nasıl hanımlar ?
Hadis fena bulcam kaldımSonuclar nasıl.
Sınava 2 gün kala çalışıp geçenler var onlar nasıl yapıyor. Anlamıyorum.Hadis fena bulcam kaldım. Arapçada sınırda çogunu ne işaretledim hatırlamıyorum bile . Diğer 5 ders Fena değil 10-12 doğru arası .
O kadar çalışmaya. Demekki kapasite bu kadar
Biri bana tas mi attı kiSınava 2 gün kala çalışıp geçenler var onlar nasıl yapıyor. Anlamıyorum.
Sende mi 2 gün calisanlardansin işin sırrı neBiri bana tas mi attı ki
35 şartlı geçme olur gno 2 altı olursa 35 de kalır.Tefsirde açıklanmış baktım şimdi ona da 11-12 doğrum var son 1 hafta çalışmıştım ona da .. Aslında çok kolaydı arapça hariç hepsi ama çalışmadığım için ancak bu kadar oldu. Finaller için kafama kimseyi ve hic birseyi takmadan çalışacağım inş . Hatta başladım çalışmalara . Biri facede can önemli değil 35 alınca ortalamaya bakmaksızın geçilir demiş deli oldum anlamadı ben diyorum ortalama 2 altı olursa kalır o diyor hayır geçer ..
Sınava 2 gün kala çalışıp geçenler var onlar nasıl yapıyor. Anlamıyorum.
Her donem isi sıkı tutup çalışacağım diyorum ama ... ama iste olmuyor hele bu donem diyorum ya sadece tefsire çalışabildim oda son 5 gün baktım teknolojiye cuma aksami göz gezdirdim pazar gireceğim derslere se cumartesi sınav çıkışı bakarım dedim ama islerim çıktı bakamadim sınava sabah 7 de çıktım 8 de orda oldum 1.5 saat bi göz gezdirdim 4 derse sonra anneciğimin duasını aldım arayıp o 4 dersten de 7 tane bilerek yaptığım var diğer salladigim şıkları bilmiyorum hangisi sonuç açıklanınca belli olacakSende mi 2 gün calisanlardansin işin sırrı ne
Anlatamadim malesef adama35 şartlı geçme olur gno 2 altı olursa 35 de kalır.