Aöf 2015-2016 ders çalışma sayfası

Sonuçlar için çok bekletiyorlar. En azından ortalama belli olur kaç alacağımız.

O kadar ayrıntı ki benim konular çoğunun cevabını bile bulamadım. Hatırlayamadım da gerçi çoğu soruyu. :KK70:
Yayınlanmış.

Evet baya vardı . Yanlız benim genel anlamda çok kaynaktan test çözdüğüm için çıkmış sorumu diğer kaynaklardanmı bilemiyorum açıkçası .daha evvel gördüğüm 10 soru vardı en az .
Aslında hem iyi hem kötü bukadar soru çözmek cevaplar karışaniliyor devreler yanıyor bazen :-)
Ozaman şansıma tüküreyim yaa bir tek o derse çalışmadım :KK43:(((((

Sonuçlarınız nasıl hanımlar ?
Ayni bekledigim gibi kapağını dahi açmadığım dersten 100 alacak değilim ya:KK45: anne babacigimin duası hurmetine 8-9 tane yapmisim yine ben 0 i çeker gelirim diyordum tefsir açıklanmamış henüz sanırım ona çalışıp girmiştim arapça zaten ful sallamasyondu pek beklentim yok diğerlerinden gecsem yeterli

Hadis fena bulcam kaldım :KK43:. Arapçada sınırda çogunu ne işaretledim hatırlamıyorum bile . Diğer 5 ders Fena değil 10-12 doğru arası .

O kadar çalışmaya :KK43: . Demekki kapasite bu kadar :-)
Sınava 2 gün kala çalışıp geçenler var onlar nasıl yapıyor. Anlamıyorum.

Tefsirde açıklanmış baktım şimdi ona da 11-12 doğrum var son 1 hafta çalışmıştım ona da .. Aslında çok kolaydı arapça hariç hepsi ama çalışmadığım için ancak bu kadar oldu. Finaller için kafama kimseyi ve hic birseyi takmadan çalışacağım inş . Hatta başladım çalışmalara . Biri facede can önemli değil 35 alınca ortalamaya bakmaksızın geçilir demiş deli oldum anlamadı ben diyorum ortalama 2 altı olursa kalır o diyor hayır geçer ..

Tefsirde açıklanmış baktım şimdi ona da 11-12 doğrum var son 1 hafta çalışmıştım ona da .. Aslında çok kolaydı arapça hariç hepsi ama çalışmadığım için ancak bu kadar oldu. Finaller için kafama kimseyi ve hic birseyi takmadan çalışacağım inş . Hatta başladım çalışmalara . Biri facede can önemli değil 35 alınca ortalamaya bakmaksızın geçilir demiş deli oldum anlamadı ben diyorum ortalama 2 altı olursa kalır o diyor hayır geçer ..
35 şartlı geçme olur gno 2 altı olursa 35 de kalır.

Sınava 2 gün kala çalışıp geçenler var onlar nasıl yapıyor. Anlamıyorum.
:KK43: bi anlasam .. Gerçekten çok çalıştım tüm konuların özetleri altı çizilip çalışıldı . Ders kitabı , çıkmış sorular , murat yayınlarının özet kitabındaki onca soruların hepsi çözüldü :-)
Soruların yarısı ince ayrıntılardan çıkıyor özetlerden olmuyor . Onun içinde direk kitapdan çalışılmalı . Oda çok zaman alır mümkün değil :KK43:.
Atmasyondada şansım yok sanırım .
Sağlık olsun bakalım :KK68:

soru ve cevaplar yayınlandı hemen baktım iki dersim fiyasko geçti diğerleri iyi bir hafta çalıştım tedavi görüyordum onun stresi klinikten haber bekleme stresi ama tahmini notlarım 45 70 90 100 100 100 geliyor son dönemdeyim ev idaresi seneye çocuk gelişimi düşünüyorum ama sanki biraz yoruldum artık gibi geliyor.Herkese ilahiyattan sonra Ev idaresi tavsiye ederim bayağı güzel dersler.

Sende mi 2 gün calisanlardansin işin sırrı ne :KK70:
Her donem isi sıkı tutup çalışacağım diyorum ama ... ama iste olmuyor hele bu donem diyorum ya sadece tefsire çalışabildim oda son 5 gün baktım teknolojiye cuma aksami göz gezdirdim pazar gireceğim derslere se cumartesi sınav çıkışı bakarım dedim ama islerim çıktı bakamadim sınava sabah 7 de çıktım 8 de orda oldum 1.5 saat bi göz gezdirdim 4 derse sonra anneciğimin duasını aldım arayıp o 4 dersten de 7 tane bilerek yaptığım var diğer salladigim şıkları bilmiyorum hangisi sonuç açıklanınca belli olacak :KK51:

Mikro kuzu naptım ? Çeşminaz senin sonuçlar nasıl ?
Bizim başka ilahiyatçı bacılar vardı nasılki sonuçları ?.

X