Aöf 2015-2016 ders çalışma sayfası

Aslında sınav çok çok kolaydı çıkmış sorular vardı bayağı ama ben 3 kitabin kapağını dahi açmamıştın diğer 3 kitabi da sadece özet okuyup geçtim sadece hadis e çalışabildim inş bu donem sıkı çalışıp geçebilirim.

Canim ins tahmin ettigin gibi degil
cok guzel gelir
İnşallah inşallah. Son on güne ümit baglamistim. Ufaklik grip olmasın mı? Bizimkinin gripleri de torenli merasimli geçer. Sabahlara kadar durmaz, gündüz kucaktan inmez.:KK61:Allahtan 4 dersi hemen hemen halletmistim. Ama doğru durust tekrar yapamadim. Önceden calissam unutuyorum zaten yüzlerce yazar, eser ismi var. Mecbur son zamanlara kalıyor.
Bugün 5-6 soru felan vardı çıkmış soru toplam 3 dersten Allahtan. Lutfettiler yani :KK70:

Attiklarim tutarsa iyi olacak.:KK59:

Canım bi bakar mısın İslam edebiyatından fazla çıkmış soru var mıydı
Evet baya vardı . Yanlız benim genel anlamda çok kaynaktan test çözdüğüm için çıkmış sorumu diğer kaynaklardanmı bilemiyorum açıkçası .daha evvel gördüğüm 10 soru vardı en az .
Aslında hem iyi hem kötü bukadar soru çözmek cevaplar karışaniliyor devreler yanıyor bazen :-)

yanımdaki vatandaş kopya vermemişim diye beni payladı :KK70:yılmadı bütün sınav sormaya ve bakmaya devam etti:KK53:onun yüzünden tek elimle kağıdımı kapatmaya çalışarak ilginç şekillere girerek geçirdim sınavı daha sınav başlayalı bi saat olmuştu ki alelacele kontrol edip çıktım sınavdan.:KK55:
emeğimi çalmaya çalışmasını kabul edemedim bi de örnek gösteriyo falanca da kopya çekmiş nolurmuş söylesem:rolleyes:
Gözetmen fark etmedi mi.aynı kitapçık mi birde ayrı olur soru yerleri farklı olur .

yanımdaki vatandaş kopya vermemişim diye beni payladı :KK70:yılmadı bütün sınav sormaya ve bakmaya devam etti:KK53:onun yüzünden tek elimle kağıdımı kapatmaya çalışarak ilginç şekillere girerek geçirdim sınavı daha sınav başlayalı bi saat olmuştu ki alelacele kontrol edip çıktım sınavdan.:KK55:
emeğimi çalmaya çalışmasını kabul edemedim bi de örnek gösteriyo falanca da kopya çekmiş nolurmuş söylesem:rolleyes:
Bu da iyiymis. Şimdiye kadar girdigim her yerde üniversite giriş sınavı ciddiyeti vardı hep. Nefes almaya cekiniyorum yaw. :KK70:

ya hiç sorma ben şoklardan yeni çıkabildim sabahtan beri:confused:şu an olsa gözetmenin duyacağı şekilde ney kopya mı istiyonn?? derim=)))

şimdi olay tam olarak şöyle oldu.

biz bu bayanla dün de aynı sıraya düşmüştük.sıra uzun iki kişilik değil,bir ucunda o diğerinde ben.
neyse bu dün sınav esnasında bi şeyler mırıldanıyo bana bakıp ama ben hiç anlamadım ne dediğini,kendi kendine konuşuyo zannettim.
bugun sınava girdim,sırama oturdum.bi baktım aynı kadın.daha bismillah demeden dedi ki "dün o kadar sordum sana şu sorunun cevabını.niye söylemedin???"ben şok:KK57:devam ediyo bu sırada"arkadaki iki erkek dün sınavı resmen beraber yaptılar görmedin mi??"yok ben kağıdımla ilgileniyodum diyebildim sadece.:KK70:neydi o sorunun cevabı dedi,söyledim.bak görüyo musun yanlış yaptım dedi.(demek istiyo ki senin yüzünden yanlış yaptım,ne güzel söylesen doğru yapacaktım)
nasıl geçti dünküler?(acaba dün de çekti de doğru olduklarından emin mi olmak istiyo burayı anlayamadım)bugünkülere çalıştın mı?(ona göre çekecem yani yanlışsa beni boşuna uğraştırma demeye getirdi zaar:KK48:)sonra kitapçıklar dağıtıldı.bu gözetmenlere çaktırmadan açıyo bakıyo sorulara bilmediklerini bana soruyo yok cönk var mıydı yok şu neydi cevap vermedim tabii ki.abla beni anlamamakta ısrarlı yakasından düşeyim artık demiyo da cevap vermeyince "noldu kafan mı karıştı"diyo:KK70:sınav başladı bu yine mırıl mırıl bi şeyler soruyo bana ya sabıır :stop:bakmaya çalışıyo bi yandan etraftakilerin kağıdına.kolumu koydum ben de araya görememiştir inşallah.:KK31:
Hatun senden kopya isteyene kadar sorulara odaklansaymış daha karlı çıkarmış bence :KK70::KK70:

Bizim sınıf 100 kişilik vardı sanırım 4 de görevli ne mümkün mırıldanmak :-)
Bide sıralar feciydi benki 1,57lik hatunum sıralarda monteli sabit totiş anca sıranın ucunda yazabildim :KK70: üniye gidenler hep 1.90 mi anlamadım ne rahatsız sıraları var yahu :-)

Bulcam sana bişi soracaktım balım . Şimdi geçen dönem arapçadan kaldımya o kaldıgım dersin puanı ortalamaya hiçmi girmiyor ?( geçen dönem için )

Buna katılıyorum kitapların yanlarına küçük notlar işe yarıyor , birde renkli kalemle kelimelerin altınıiziyorum . Hem daha akılda kalıcı oluyor bazanda geri dönüp bilgiyi almak kolay oluyor ..
Evet ama bunun için,planlı çalışmak gerekiyor işte. Çok zman alıyor çünkü böyle. Hatta konular yetişmiyor sınava kadar..

Gözetmen fark etmedi mi.aynı kitapçık mi birde ayrı olur soru yerleri farklı olur .
konuşmalar sınav başlamadan olduğu için bi sorun olmadı kadın için ama mırıldanmalarını duymadılar.hiç bi uyarı da almadı.zaten ben kendi kağıdıma gömüldüğüm için hiçbi şeyin farkında değilim.ama kadındaki rahatlık inanılmaz.ben gıkımı çıkarmıyorum sınavda.

Hatun senden kopya isteyene kadar sorulara odaklansaymış daha karlı çıkarmış bence :KK70::KK70:

Bizim sınıf 100 kişilik vardı sanırım 4 de görevli ne mümkün mırıldanmak :-)
Bide sıralar feciydi benki 1,57lik hatunum sıralarda monteli sabit totiş anca sıranın ucunda yazabildim :KK70: üniye gidenler hep 1.90 mi anlamadım ne rahatsız sıraları var yahu :-)
aynen bugün biz de kalabalıktık ve 4 gözetmen vardı ama kadın bana mısın demedi:KK47:finallerde denk gelirsek ya o beni pataklıcak cevapları söylemedim diye ya da ben onu ispiklicem kopya istiyo diye.ikisinden biri:KK48:

Bulcam kız nerdesin :-)
Kızlar bilen varsa sizde söyleyin ..

1. Dönem kaldığım arapça ortalaya katılmıyormuş bunu öğrendin . Ortalamamda ondan biraz düşük geldi sanırım .
Şimdi 1. Dönem kaldıgım arapçaya dönem sonu büt yok sanıyorum anadoluda. 2. Yıl ,kaldıgım arapçayı 2. Dönemde tekrar giricem .
Peki o dersten geçince onun puanı hangi ortalamayı etkiliycek ?
1. Geçmiş dönemimi , yoksa 2. Sınava girdiğim dönemin ortalamasınımı ?

Sorumun cevabı bumudur ?

1. sene 1. dönem alıp veremediğin dersi; 2. sene 1. dönem alırsan ve verirsen; 2. sene 1. dönemim ortalamasına etki eder. -
Ve pek tabi ki genel ortalamanı da arttırırsın. Fakat 1. sene 1. dönemin ortalaması aynı kalır.

Son düzenleme:
Evet onlar için. Önlisans ta 2.sınıflar için lisans ta 4.sınıflar için. Ortalama kaçtı arapcanin 35 var mı 35 altimi.harf notu neydi
Ortalamam 1,999 .
Harf notu ff .32.7 sanırım . Birinden 35 diğerinden 25 almıştım . 35 üstü olsa zaten koşullu geçerdim hemde ortalamam yükselmiş olurdu 2 nin üstüne . Ff dersini ortalamaya katmıyorlarmış o yüzden düşmüş puanım öylemi ? :KK43:.

Şeyi sormuştum bulcam ,seneye bu kaldıgım arapçayı ilk dönemde vericemya ondan aldıgım not hangi döneme eklenecek.? 2. Sınıfın ortalamasınamı ?

Ortalamam 1,999 .
Harf notu ff .32.7 sanırım . Birinden 35 diğerinden 25 almıştım .

Şeyi sormuştum bulcam ,seneye bu kaldıgım arapçayı ilk dönemde vericemya ondan aldıgım not hangi döneme eklenecek.? 2. Sınıfın ortalamasınamı ?
Evet ona eklenir büyük ihtimalle. Ortalaman 2 ve üzeri olursa gecersin tabi 35 ve üzeri olacak.

3.is günü için de.salı yada çarşamba ya kadar açıklanır.
Sonuçlar için çok bekletiyorlar. En azından ortalama belli olur kaç alacağımız.

O kadar ayrıntı ki benim konular çoğunun cevabını bile bulamadım. Hatırlayamadım da gerçi çoğu soruyu. :KK70:

X