ya hiç sorma ben şoklardan yeni çıkabildim sabahtan beri
şu an olsa gözetmenin duyacağı şekilde ney kopya mı istiyonn?? derim=)))
şimdi olay tam olarak şöyle oldu.
biz bu bayanla dün de aynı sıraya düşmüştük.sıra uzun iki kişilik değil,bir ucunda o diğerinde ben.
neyse bu dün sınav esnasında bi şeyler mırıldanıyo bana bakıp ama ben hiç anlamadım ne dediğini,kendi kendine konuşuyo zannettim.
bugun sınava girdim,sırama oturdum.bi baktım aynı kadın.daha bismillah demeden dedi ki "dün o kadar sordum sana şu sorunun cevabını.niye söylemedin???"ben şok
devam ediyo bu sırada"arkadaki iki erkek dün sınavı resmen beraber yaptılar görmedin mi??"yok ben kağıdımla ilgileniyodum diyebildim sadece.
neydi o sorunun cevabı dedi,söyledim.bak görüyo musun yanlış yaptım dedi.(demek istiyo ki senin yüzünden yanlış yaptım,ne güzel söylesen doğru yapacaktım)
nasıl geçti dünküler?(acaba dün de çekti de doğru olduklarından emin mi olmak istiyo burayı anlayamadım)bugünkülere çalıştın mı?(ona göre çekecem yani yanlışsa beni boşuna uğraştırma demeye getirdi zaar
)sonra kitapçıklar dağıtıldı.bu gözetmenlere çaktırmadan açıyo bakıyo sorulara bilmediklerini bana soruyo yok cönk var mıydı yok şu neydi cevap vermedim tabii ki.abla beni anlamamakta ısrarlı yakasından düşeyim artık demiyo da cevap vermeyince "noldu kafan mı karıştı"diyo
sınav başladı bu yine mırıl mırıl bi şeyler soruyo bana ya sabıır
bakmaya çalışıyo bi yandan etraftakilerin kağıdına.kolumu koydum ben de araya görememiştir inşallah.