- 19 Temmuz 2012
- 6.999
- 8.649
- Konu Sahibi Minikkelebk
- #1.401
Ins canimBuradan devam edelim bence
Bende 75 lira bayimdim.
Gecelim de dersleri insallah cok onemli degil
sen ne aldin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ins canimBuradan devam edelim bence
Bende 75 lira bayimdim.
Gecelim de dersleri insallah cok onemli degil
Murat yayinlarinin kitabini ama onda 6 ders varIns canim
sen ne aldin?
Canim nisanin kaciydi ?kızlar şaka maka 40 gün bile yok sınava
16-17.Canim nisanin kaciydi ?
Ben isletme okuyorum. 8 unite toplam, 4 uniteden sorumluduk16-17.
murat yayınlarının başında kaç üniteden sorumlu olduğumuz yazıyo ya hani geçen dönem 10 ünite olan derslerin 6 ünitesinden sorumluyduk vizede.bu dönem 4 yazıyo.doğru mu bu??bilenimiz var mı
Üniversite sitesinden bak kesin yanıt ordadir.16-17.
murat yayınlarının başında kaç üniteden sorumlu olduğumuz yazıyo ya hani geçen dönem 10 ünite olan derslerin 6 ünitesinden sorumluyduk vizede.bu dönem 4 yazıyo.doğru mu bu??bilenimiz var mı
baktım.ilk 4 üniteden sorumluymuşuz=)Üniversite sitesinden bak kesin yanıt ordadir.
O zaman ünite sayısı mi eksilmis. 8 olmuştur.baktım.ilk 4 üniteden sorumluymuşuz=)
yok yine 10 ünite.2.sınıfta da öyleymiş güz dönemi vize ilk 6,bahar dönemi 4 ünite.sebebi ne acaba?O zaman ünite sayısı mi eksilmis. 8 olmuştur.
Konular cok diye ayrimini oyle yaptilar sanirimyok yine 10 ünite.2.sınıfta da öyleymiş güz dönemi vize ilk 6,bahar dönemi 4 ünite.sebebi ne acaba?
Evet canim aynene böyle ..gecen sene bahar dönemide böyleydi benimde sen gibinkafam karismisti..simdi bizde 4 üniteden sorumluyuz.yok yine 10 ünite.2.sınıfta da öyleymiş güz dönemi vize ilk 6,bahar dönemi 4 ünite.sebebi ne acaba?
1.sınıf değil misin.Bu yıl yeni baslamadin mi.2.sinifta da öyle yazmissin yanlış okumusum orayıyok yine 10 ünite.2.sınıfta da öyleymiş güz dönemi vize ilk 6,bahar dönemi 4 ünite.sebebi ne acaba?
aynen ya o kısa vakitte 6 konu nasıl yetişecek her dersten.Allah kerim.Evet canim aynene böyle ..gecen sene bahar dönemide böyleydi benimde sen gibinkafam karismisti..simdi bizde 4 üniteden sorumluyuz.
finalde 10?.vizede iyi hos oluyorda finalde cok zorluyor
birinci sınıfım,yeni başladım da.siteden baktım ikide de durum böyleymiş.1.sınıf değil misin.Bu yıl yeni baslamadin mi.2.sinifta da öyle yazmissin yanlış okumusum orayı
Ahh buro bana cok uzakOnur belgeleri bürolara gelmiş kızlar gidip alabilirsiniz.
Ben daha baslamadim canimNasılsınız fıstıklar ?. Çalışmalarınız nasıl gidiyor . ?
Bekler bekler...ben bahar doneminindekini,gecen guz kitap almaya gittigimde almistim..Ahh buro bana cok uzak
Bekletirler mi acaba ?