- 19 Temmuz 2012
- 6.999
- 8.649
-
- Konu Sahibi Minikkelebk
- #1.421
Canimm hiiic calismak istemiyorNasılsınız fıstıklar ?. Çalışmalarınız nasıl gidiyor . ?
Gevşeme mikromhiç çalışmaya başlayasım yok.4 konudan sorumlu olduğumuzu öğrenince iyice bi rahatlama geldi ondan sanırım
artık çok geç ablaGevşeme mikrom.
Yeterli gibi ama kimse keain yeterli demez canimkızlar ünite özetlerine calısmak yeterli olur mu acaba?
ya bişi sorucam sadece özetlere ccalıstınız sanırım? geçebildiniz mi sırf ozet çalışarak?merhaba hanımlar bende çalışmaya başlamadım henüz.geçen dönem aöf nin sitesinde ünite özetleri vardı onlardan faydalanmıştım ama bu dönem onları da kaldırmışlar ekampus gibi bir site koymuşlar ondada yok ünite özetleri kitaplara da çalışmak çok yoruyor beni.siz nelerden çalışıyorsunuz?
ben kitaplardaki özetleri yeterli bulmuyorum ama aöfnin sitesinde vardı geçen dönem ilk sınava o özetlerin çıktısını alıp çalıştım ve hepsinden geçtim ama sadece kitaplardaki özet kısımları yeterli değil bu dönemde o siteyi kapatmışlar malesef ve yok artık bende afalladım anlayacağınya bişi sorucam sadece özetlere ccalıstınız sanırım? geçebildiniz mi sırf ozet çalışarak?
sınav geçtikten sonra aklımız başına geliyor malesef canım9 dersten anca 2 kitabı bitirdim. Canım çalışmk istmeıyor. Halbukı hıcbır engelim yok işte. Nankörlükkkkk :/
Yeni program yapmıslar ismi mobile learn. İndirip giriş yaparsan orda var herseyben kitaplardaki özetleri yeterli bulmuyorum ama aöfnin sitesinde vardı geçen dönem ilk sınava o özetlerin çıktısını alıp çalıştım ve hepsinden geçtim ama sadece kitaplardaki özet kısımları yeterli değil bu dönemde o siteyi kapatmışlar malesef ve yok artık bende afalladım anlayacağın
özetler de varmı canım telefona indiriliyor galibaYeni program yapmıslar ismi mobile learn. İndirip giriş yaparsan orda var hersey
evet.özetler,yaprak testler,cıkmıs sorular,kitabın tamamı. herseyi oraya yuklemısler.özetler de varmı canım telefona indiriliyor galiba
Canim ne olarak indiriyoruz programin adi ne ?Yeni program yapmıslar ismi mobile learn. İndirip giriş yaparsan orda var hersey
Mobile learn. CanımCanim ne olarak indiriyoruz programin adi ne ?
Yaziyorum yabanci bir site cikiyorMobile learn. Canım
Bu uygulamalar cikiyor canim.Mobile learn. Canım
En ustteki TM yazıyor turk yazılım demek o. Ben yukkedim şimdi ama kullanamiyorum. Okul arayın diyor hiçbirşey kabul etmiyor ne yazılacak oraya.?Bu uygulamalar cikiyor canim.Eki Görüntüle 1796871