- 4 Şubat 2016
- 683
- 901
-
- Konu Sahibi Minikkelebk
- #1.161
Benide :)Kızlar açıklanınca beni etiketleyin olurmu
Kızlar açıklanınca beni etiketleyin olurmu
Geçme notu yukselince harf notlarini beliryemediler heralde.Benide :)
Persembeye insallah aciklarlarGeçme notu yukselince harf notlarini beliryemediler heralde.normalde 16 günde aciklarlardi. Illa resmi is günü olan 20 günü kullanacaklar
Ay açıklansında hangi derslerden kalmışım bi an evvel göremBugün 17.gün. kaldı 3 gün. Resmi olarak 20 is günü
Ben de sanat tarihinden tırsıyorum arapçaya alıştırdım kendimi o kesin kaldı da sanat tarihi 55 almıştım bunda hiiiic fikrim yok kaç alırım en az 30 almam gerek lazim sanırım ondan bile emin değilim ..Ay açıklansında hangi derslerden kalmışım bi an evvel görem
Yarın aciklanacagini kim dedi.AÖF saat ve gün vermez. Verdikleri cevap 20 is günü. geçen seneler bu kadar geç kalmamisti 16.günde aciklamislardi. 17 gün oldu bugün.Yarin kac gibi aciklanir acaba ?
Sali yada persembe aciklaniyormus ya tecrubelilerden okudugum kadariylaYarın aciklanacagini kim dedi.AÖF saat ve gün vermez. Verdikleri cevap 20 is günü. geçen seneler bu kadar geç kalmamisti 16.günde aciklamislardi. 17 gün oldu bugün.
Salı yada pazartesi aciklanirdi genel de öğleden sonra aciklarlar ama saat vermiyorlar. Cumaya kadar açıklanır artık.Sali yada persembe aciklaniyormus ya tecrubelilerden okudugum kadariyla
Yarin aciklanirsa kacta aciklanir diye sordum
Ins aciklanir canim...daha da uzatmazlar...lakin uzatabilirlerde...çünkü 20 iş günü...Salı yada pazartesi aciklanirdi genel de öğleden sonra aciklarlar ama saat vermiyorlar. Cumaya kadar açıklanır artık.
Sen böyle yazinca bi heyecanla..girdim...sorun olmadi pat diye girdi....Aöf sayfası açılmıyor. Acaba notlar mı açıklanacak?
Artik ders gecmek daha zor olacak sanirimIns aciklanir canim...daha da uzatmazlar...lakin uzatabilirlerde...çünkü 20 iş günü...
daha da uzun bi süre..hafta sonlari sayilmiyor cunku...
35 barajini koydular hesaplamakta zorlaniyolar muhtemelen...mis gibi eski sistem iyiydi...niye oynayip duruyolarsa...
Sistemi degistirmisler web sayfasını biraz. Sabah giremiyordum ben de şimdi açılıyor.Sen böyle yazinca bi heyecanla..girdim...sorun olmadi pat diye girdi....
bakalim aciklicaklar mi?
Evet daha zor.Geçme notu alt sinir 25 ti.oni 35 yaptılar. 35 altı can egrisine dahil değil artık. Eskiden ortalamaya bağlı 26.27.28 yada 30 la 32 ile geçiliyordu şimdi yok .35 oluncada gececeksin diye birşey yok tabi.gnome önemli. Can eğrisi önemli can eğrisi yüksek olurda 40 ilede kalınır.35 barajı nasıl olacakmış. Daha mi zor olacak? Zaten geçmek o kadar kolay değildi.