Aöf 2015-2016 ders çalışma sayfası

Edebiyat öğrencisi olup tavsiye ve taktikleri olan var mi?
Her sınavda yeni taktiklerle sorular soruyorlar. Bazen çok ayrıntı sorular oluyor acaba bi ben mi böyle dusunuyorum?

Bugün 17.gün. kaldı 3 gün. Resmi olarak 20 is günü

Yarın aciklanacagini kim dedi.AÖF saat ve gün vermez. Verdikleri cevap 20 is günü. geçen seneler bu kadar geç kalmamisti 16.günde aciklamislardi. 17 gün oldu bugün.
Sali yada persembe aciklaniyormus ya tecrubelilerden okudugum kadariyla
Yarin aciklanirsa kacta aciklanir diye sordum

Salı yada pazartesi aciklanirdi genel de öğleden sonra aciklarlar ama saat vermiyorlar. Cumaya kadar açıklanır artık.
Ins aciklanir canim...daha da uzatmazlar...lakin uzatabilirlerde...çünkü 20 iş günü...
daha da uzun bi süre..hafta sonlari sayilmiyor cunku...
35 barajini koydular hesaplamakta zorlaniyolar muhtemelen...mis gibi eski sistem iyiydi...niye oynayip duruyolarsa...

Artik ders gecmek daha zor olacak sanirim

35 barajı nasıl olacakmış. Daha mi zor olacak? Zaten geçmek o kadar kolay değildi.
Evet daha zor.Geçme notu alt sinir 25 ti.oni 35 yaptılar. 35 altı can egrisine dahil değil artık. Eskiden ortalamaya bağlı 26.27.28 yada 30 la 32 ile geçiliyordu şimdi yok .35 oluncada gececeksin diye birşey yok tabi.gnome önemli. Can eğrisi önemli can eğrisi yüksek olurda 40 ilede kalınır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…