Aöf 2015-2016 ders çalışma sayfası

Burda oyle bi okula vermislerdi ki hele ki dün...
Allahim zorla buldukk..
otobusle gidilcek bi uerde degildi zaten...
cok icerdeydi...
evet samsunda bazi siniflarda 2-3 kisi girebilmis...kar,uzaklik...

Helal be...allah razi olsun...dügün onundu sanirim...
allah bi yastikta,huzurla kocatsin

waay daha önce belge alan üyemiz var
bakalım bu dönem aramızdan belge alan çıkacak mı.
Senden bekliyorum cinim..benim gecen seneki heycanim var sende
iki dönemde y.onur almistim...
bubfonem kalicam mi diye kafamda deli sorular

Kitabini esim almis getirmis...girmem lazim yani...☺
kaldigim ders olursa girebilir miyim bilmiyorum
Nereden tamamliyacaksin örgün mu uzaktan eğitim mi.Uzaktan eğitimin harçları AÖF den yüksek oluyor biraz.

Nereden tamamliyacaksin örgün mu uzaktan eğitim mi.Uzaktan eğitimin harçları AÖF den yüksek oluyor biraz.
Örgün gidemem cocuklar var...uzaktan eğitim istiyorum
tabi istemek yetmiyo...
seni bulmusken sorayim kalan dersim olsa da sinava girme sansim oluyo mu?

Örgün gidemem cocuklar var...uzaktan eğitim istiyorum
tabi istemek yetmiyo...
seni bulmusken sorayim kalan dersim olsa da sinava girme sansim oluyo mu?
Sınavı ÖSYM yapıyor bildiğim kadarı ile girersin ama kayıt olmak için önlisans diploması isterler eğer üniversiteyi kazanirsan. EĞER tek dersin kalırsa tek ders sınavına girersin ama 2 ve üzeri olursa dönem uzar.

Kalirsam bu iş yatar yani...
hayirlisi...
senin 4 yillikti degil mi?

Evet. Formasyon alıp öğretmen olursun belki 4 tamamlarsan.
Ins cinimm..
gecen okudugumu kaynvalideye soyledim..
ögretmen olabiyo musun cok seviyorum ben dedi...
olayimda dursun en azindan cok istiyorum...
hazir esimde bu kadar destekliyo
gerisi nasib tabi..

Bide ben akillisim...arkadasimin aaa ben sadece cikmis sorulara calisip aa aliyorum demesine kanip,ilk defa cikmis sorulari yalayip,yuttum....
ne mi oldu...yok öyle yağma der gibi soru hazirlamislardi sagolsunlar...
ayy neyse kafama takmicem artik

Yeni sezon çalışmasına ne zaman basliyacaksin.

Kitabini esim almis getirmis...girmem lazim yani...☺
kaldigim ders olursa girebilir miyim bilmiyorum
Kaldıgın ders olursa duruma bağlı . Şartlı geçersen eğer seneye en az ortalama 2.00 olmalı
Diğer türlü alttan alırsın

Ders Geçme: Dersi geçmek için o dersin harf notuna bakılır. Eğer CC ve üzeri ise o dersi geçmişsiniz demektir.

Dersten Kalma: Dersten kalmak için o dersin harf notuna bakılır. Eğer FF ise o dersten kalmışsınız demektir ve sonraki yıl bu dersi almanız gerekmektedir.

Şartlı / Koşullu Geçme: Dersinizin harf notu CD DC yada DD ise bu derslerden koşullu olarak geçmişsiniz demektir. Yani Genel not ortalamanız 2.00 ise bu dersi geçmiş, 2.00 ve altında ise bu dersten kalmışsınız demektir.( Genel not ortalamasını yukarıda yaptığımız hesapla kendinize uygulayabilirsiniz.)

Sınıf Geçme: Kredili sistemde sınıf geçme yerine üst dönemden ders alma tabiri kullanılır. Genel not ortalamanız 2.00 ve üzeri ise üst dönemden ders alabilirsiniz. 2.0 ın altında ise üst dönemden ders alamazsınız.

ben pazar günü gidemedim sinava. çok kar vardi gidemedim seneye bi daha gircem cts günü girdiğim dersler etkilemez inşaallah..
bahar döneminde çok çalışcam artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…