Aöf 2015-2016 ders çalışma sayfası

Hanımlar arapça da bi soru vardı hakiki müzekker mi muennesmi soruluyordu hatırlayan var mi?
Ben de aynı kişilerle giriyorum yüzlerini ezberledim artık. Tabi bizimkiler Günaydın bile demez orası ayrı bırak beklemeyi :)
Canım sanırım ilahiyatlilar daha bi cabuk kaynasiyo. Ben geçen sınavın ilk gününde bile arkadaş edinmiştim.

Benimde sinavlarim coooookk zordu benim icin hemde o kadar calistigim halde
moralim bozuk
Belge alamam bu sefer kesin...not ortalamamda dusecek...
aglamak istiyorum
ama düsunmek istemiyorum..
kafam bosalsin biraz...
cokmyoruldum

Bende kalabilir miyim acaba düşünmüyo değilim...
ins hic birimiz kalmayiz...
valla ben fena dillerine düşerim
bu arada girmissin...tebrik ederim

Gecmis olsun sanada canim....iyi notlar gelir ins.
Aöl lisesi 1 ay oldu nerdeyse aciklanmadi...
Oyuzden artik sikayet etmicem aciklamadilar diye...

Canim hastaymissin,sinavada birememissin...
cok gecmis olsun...
iyi misin artik biraz

Canim hastaymissin,sinavada birememissin...
cok gecmis olsun...
iyi misin artik biraz
Teşekkür ederim bu sene böyle oldu ne yapalım bunda da vardır bir hayır diyorum 1 hafta 10 gün çekerim artık çok salgın var maalesef. Sınavlar çok zormuş AÖF sayfalarında öyle yazıyorlar.

Çeşminaz senin nasıl geçti , linki açtın sonra unuttun bizi
Geldim abla....cocuklar var...eve kostur gel....yemek yap..onlarla ilgilen...oyun oyna..
bu saat oldu...
hava buzdu...trafikte fenaydi 2 saatte geldik eve 10 kilometreyi..
niye yakindaki okullara vermiyolarsa...
bu arada burada nerdeee arkadas edinmek...
Soru sordugumdan zor cevap aliyorum

Teşekkür ederim bu sene böyle oldu ne yapalım bunda da vardır bir hayır diyorum 1 hafta 10 gün çekerim artık çok salgın var maalesef. Sınavlar çok zormuş AÖF sayfalarında öyle yazıyorlar.
Hangi akla hizmet boyle yaptilar bilmiyorum..hem notlari yukseltip,hem sinavi zorlastirdilar..
birinden birini yapsalardi bari...

Hangi akla hizmet boyle yaptilar bilmiyorum..hem notlari yukseltip,hem sinavi zorlastirdilar..
birinden birini yapsalardi bari...
Aynen sınavın 1 hafta ertelenmesi istedi bir çok öğrenci hava şartları kardan ötürü sınava giremeyen bir sürü öğrenci varmış herseyi zorlastirdilar. Eve yakın okula vermezler en az iki dolmuşluk yere verirler.

Hanımlar arapça da bi soru vardı hakiki müzekker mi muennesmi soruluyordu hatırlayan var mi?

Canım sanırım ilahiyatlilar daha bi cabuk kaynasiyo. Ben geçen sınavın ilk gününde bile arkadaş edinmiştim.
Lafzi hakiki müennesti sanırım . Cevabı bakara yani inekti yanılmıyorsam .

Hangi mahrümiyet bölgesindesin kız

Bende kalabilir miyim acaba düşünmüyo değilim...
ins hic birimiz kalmayiz...
valla ben fena dillerine düşerim
bu arada girmissin...tebrik ederim
Saol cnm şükür girdim. Özellikle kaynım olmak üzere görümce eltimin arkamda olması esimin dilini susturdu kaynım dun düğün isleri olmasına rağmen kız tarafını arayıp yarım saat geç gelicem deyip beni bıraktı okula bugün de bi öğretmen arkadaşını arayıp rica etti esim ile birlikte kaynımın arkadaşı bıraktı okula beni :)

aynen ben de aynı kişilerle giriyorum,kanka olduk.tek değişen sınıf ve gözetmenler=)

Benimde sinavlarim coooookk zordu benim icin hemde o kadar calistigim halde
moralim bozuk
Belge alamam bu sefer kesin...not ortalamamda dusecek...
aglamak istiyorum
ama düsunmek istemiyorum..
kafam bosalsin biraz...
cokmyoruldum

waay daha önce belge alan üyemiz var
bakalım bu dönem aramızdan belge alan çıkacak mı.

lafzi hakiki müennes soruluyordu bakaratün olacak.
aklımda kalanları yazayım arapçadan,daha doğrusu benim cevaplarımı.
bakaratün,yuhsinu,yusafiru,bir de ner görsün 40 yaşına ulaşmış,benzetme ke harfi ceri.
yanlış olanı soruyodu fail zammeli olması gerekirken fethalı olan yanlıştı.
harfi cer yanlış kullanılmıştır diyordu,ala dan sonra elim lam takısı almayanı işaretledim.
mevsuf hasan.
muzaaf cemi müzekker olan müslimune.
sıfatı doğru olan zehrateyni.
irab sorusunu mübteda,merfu,yer değiştirmiş yaptım.
sultan 2.mehmed içinde sani geçen cümle olacak.
tesniye sorusu ibn diye başlayan olacak.
küçüğüm burada ne yapıyorsun.
çeviri sorusunu te ile başlayanı yaptım.bu büyük ihtimal yanlıştır.
yanlışlık soruyordu yevmel olan yanlıştı.
sıralama cümlesi fiil selasetü dalibatin ila..
kelimenin kökü gıssatün.
faile sıfat geleni istiyordu.benim grubumda c ydi sanırım.zaten ikisi isim cümlesiydi,fail yoktu yani.
tekil-çoğul amilün-ameletün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…