- 23 Mart 2011
- 2.582
- 4.361
-
- Konu Sahibi Minikkelebk
Canım sanırım ilahiyatlilar daha bi cabuk kaynasiyo. Ben geçen sınavın ilk gününde bile arkadaş edinmiştim.Ben de aynı kişilerle giriyorum yüzlerini ezberledim artık. Tabi bizimkiler Günaydın bile demez orası ayrı bırak beklemeyi :)
Benimde sinavlarim coooookk zordu benim icin hemde o kadar calistigim haldemalesefki aynı fikirdeyim
80 sorudan hiç değişmeden tekrar sorulmuş 2-3 soru belki olabilir . Bilindiklerinde şıkları değiştirilmiş . Çogu 0 kilometreydisinir oldumya
Yarın ne bubi tuzakları hazırladılar bakalım
Bende kalabilir miyim acaba düşünmüyo değilim...Canım seneye 1. Sınıflar ile birlikte sınava girip sadece kaldigin dersten sınav oluyorsun,eğer bütün yıl 1 dersten kalırsan tek ders sınavına girip geçebiliyorsun sanırım . Ben büyük ihtimal Arapçadan kaldım.
Dün zordu bugun daha bi beter...Benim sinavda dunkine gore kolaydi
Dun zor derslerim vardi zaten
Nisana kadar rahatiz artik
Benim kpss calismalarim baslayacak
Gecmis olsun sanada canim....iyi notlar gelir ins.sagolasın ya sen de olmasan napıcaz bilmem=)hiç acelem yok,açıklansın yeter bana:)
yoğunluk konusunu şöyle özetleyeyim.dün de bugün de yanımdaki kişi gelmedi.15 dk sonunda iki gözetmen gelmeyenlerin kağıtlarını topladılar:)
Canim hastaymissin,sinavada birememissin...Sıcak su torbasında da dikkatli ol haberlerde bir kadın olmuş patlamış diye gördüm haftalar önce. Hava konusunda sansliyim Akdeniz de olunca sabah yağmur yagsa öğleden sonra günlük güneşli olur tabi yinede soğuk hava var ama tabi bi ankara soğuğu kadar değil.
Bende bugunkilerin hepsinden kalabilirim diye dusunmuyo degilim...sanırım hepsinden kalacagım
Teşekkür ederim bu sene böyle oldu ne yapalım bunda da vardır bir hayır diyorum 1 hafta 10 gün çekerim artık çok salgın var maalesef. Sınavlar çok zormuş AÖF sayfalarında öyle yazıyorlar.Canim hastaymissin,sinavada birememissin...
cok gecmis olsun...
iyi misin artik biraz
Geldim abla....cocuklar var...eve kostur gel....yemek yap..onlarla ilgilen...oyun oyna..Çeşminaz senin nasıl geçti , linki açtın sonra unuttun bizi
Hangi akla hizmet boyle yaptilar bilmiyorum..hem notlari yukseltip,hem sinavi zorlastirdilar..Teşekkür ederim bu sene böyle oldu ne yapalım bunda da vardır bir hayır diyorum 1 hafta 10 gün çekerim artık çok salgın var maalesef. Sınavlar çok zormuş AÖF sayfalarında öyle yazıyorlar.
Aynen sınavın 1 hafta ertelenmesi istedi bir çok öğrenci hava şartları kardan ötürü sınava giremeyen bir sürü öğrenci varmış herseyi zorlastirdilar. Eve yakın okula vermezler en az iki dolmuşluk yere verirler.Hangi akla hizmet boyle yaptilar bilmiyorum..hem notlari yukseltip,hem sinavi zorlastirdilar..
birinden birini yapsalardi bari...
Lafzi hakiki müennesti sanırım . Cevabı bakara yani inekti yanılmıyorsam .Hanımlar arapça da bi soru vardı hakiki müzekker mi muennesmi soruluyordu hatırlayan var mi?
Canım sanırım ilahiyatlilar daha bi cabuk kaynasiyo. Ben geçen sınavın ilk gününde bile arkadaş edinmiştim.
Sen 2. Sınıftasın çeşminazım seninkinin daha zor olması normal yaniDün zordu bugun daha bi beter...
hadi gecmis olsun hepimize
Hangi mahrümiyet bölgesindesin kızGeldim abla....cocuklar var...eve kostur gel....yemek yap..onlarla ilgilen...oyun oyna..
bu saat oldu...
hava buzdu...trafikte fenaydi 2 saatte geldik eve 10 kilometreyi..
niye yakindaki okullara vermiyolarsa...
bu arada burada nerdeee arkadas edinmek...
Soru sordugumdan zor cevap aliyorum
Kesin benim için özel yapmışlardırHangi akla hizmet boyle yaptilar bilmiyorum..hem notlari yukseltip,hem sinavi zorlastirdilar..
birinden birini yapsalardi bari...
Saol cnm şükür girdim. Özellikle kaynım olmak üzere görümce eltimin arkamda olması esimin dilini susturdu kaynım dun düğün isleri olmasına rağmen kız tarafını arayıp yarım saat geç gelicem deyip beni bıraktı okula bugün de bi öğretmen arkadaşını arayıp rica etti esim ile birlikte kaynımın arkadaşı bıraktı okula beni :)Bende kalabilir miyim acaba düşünmüyo değilim...
ins hic birimiz kalmayiz...
valla ben fena dillerine düşerim
bu arada girmissin...tebrik ederim
aynen ben de aynı kişilerle giriyorum,kanka olduk.tek değişen sınıf ve gözetmenler=)dahada varmış bulcam ben alayım murat yayınlarını yada o vakte kadar arapçaya yükleneyim
Kızlar sizlerde nasıl bilmiyorumda .sınava girdiğim sınıf arkadaşları hiç değişmedi . Bi kanki edindim sona ikimiz kalıtoruz dün o beni bugunde o beni bekledio erken gidiyor baya bilgi sahibi olmuş , bazı imamhatiplerde arapça kursları varmış hafta sonu . 2 bayanla konuşmuş hatunlar 90 ve 100 almışlar geçen sınavda arapçadan bende araştırda gidelim dedim . Benim adam çıldıracak
çok sağolasın hepimize inşallah:)Gecmis olsun sanada canim....iyi notlar gelir ins.
Aöl lisesi 1 ay oldu nerdeyse aciklanmadi...
Oyuzden artik sikayet etmicem aciklamadilar diye...
Benimde sinavlarim coooookk zordu benim icin hemde o kadar calistigim halde
moralim bozuk
Belge alamam bu sefer kesin...not ortalamamda dusecek...
aglamak istiyorum
ama düsunmek istemiyorum..
kafam bosalsin biraz...
cokmyoruldum
lafzi hakiki müennes soruluyordu bakaratün olacak.Hanımlar arapça da bi soru vardı hakiki müzekker mi muennesmi soruluyordu hatırlayan var mi?
Canım sanırım ilahiyatlilar daha bi cabuk kaynasiyo. Ben geçen sınavın ilk gününde bile arkadaş edinmiştim.