Aöf 2015-2016 ders çalışma sayfası

bu sefer bakmicaktim goya ama...yine dayanamadim...
ucundan göz gezdirdim..
notlar dusuk sayilir ...
ucundan gectiklerim olabilr tahminimce..ins kaldigim olmaz...
aynisi yapmisim coook dogruyu silip yanlis isaretlemisim...

Evet öyleymiş o soruyu ben kaçırdım sanırım gitti . Hala diyorum evlilikte takva nedir yahu
Hım menat mıydı . Hatırlamıyorumki ne işaretledim .
Abla evlilikte takva olmaz mi...? Sen zohbet yapan ablamizsin...
ama sinavda insanin kafasi duruyor...kac kere okudum sorulari bu soru ne demek istemis acaba diye

Simdiii anladimmm...
bu 4a....4b 4c...yi finalden once bileydim ya...beni bunlar yaktiiii...
Cok a sikki oldu diye cok dogru degistirdim

Bu harf esitligi nedir ya..anlayamadim...
can yok mu hala
çan var da çanla ilgisi yok bunun.
sınavda 20 soru varsa a b c d e şıklarından her birinden 4 er tane olur.mesela 19 tane soru yaptın,yaptıklarının hepsinden eminsin şıkları saydın 4a 4b 3c 4d 4e diyelim o zaman o sorunun cevabı c dır.veya 3a 4b 4c 4d 5e çıktı o zaman e yaptıklarından birinin cevabı a olacak.yani böyleydi,şimdi değişmiş.

Akilli ben bu yuzden cuvallamisim...simdi baktim adam akilli da...
neyse nasib artik....bende bunu cok ciddiye almisim

Abla evlilikte takva olmaz mi...? Sen zohbet yapan ablamizsin...
ama sinavda insanin kafasi duruyor...kac kere okudum sorulari bu soru ne demek istemis acaba diye
Evlilikte takvayı gerçekten bilmiyorum okumadım .çıkmış sorularda varmış ama atlamışım demekki hiç hatırlamıyorum ...öğrenmiş oldum işte benimde doğruyu işaretleyip sildiğim şıklardandı

Teknolojiden yırttım fakat sanat tarihi berbat 3 dersten kalabilirim . Sanat tarihi . İlk dönem islam tarihi ve arapça ..
Digerleri fena değil ...

Akilli ben bu yuzden cuvallamisim...simdi baktim adam akilli da...
neyse nasib artik....bende bunu cok ciddiye almisim
Cevap sıklarona bakıyorumda arka arkaya 2 yada 3 aynı şıktan çok var ..

Benim teknikte önce bildiklerimi işaretlemek en son hiç bilmediklerimi atarkende o bölgede hangi şık eksikse onu işaretlemek fakat onunda artık çok hükmü yok çünki şıklar çok alakasız dizilmiş ..

En çok üzüldüğüm ve hatamda ,teknolojiye çok yüklenirken sanat tarihi ve ilk dönem islam tarihinden ilk sınavdada düşük almama rağmen kitaptan çok çalışmayıp çıkmış sorulara yüklenmem malum sınavdada yeni yeni sorular çıkınca toslamışım ...

Şuda varki emin olmadıgım sorular var , hangisini işaretlediğimi bilmediğim . Sonuçlar açıklanında görücez artık ...

1 ay sonra baslarim ins diye dusunuyorum..
bide sonuclar aciklansinda bi önümüzü görelim

Dün yazmistim canim...sarjim bitti ..acamadim tekrar

Sen ne zaman baslicaksin
Ben de 15.20 gün olsun diye düşünüyorum yada 22 Şubat gibi şimdi baslarsam kesin unuturum.

Iki dönemin ortalaması birbirlerine bölünüyor vs ben öyle biliyorum.

Ben de 15.20 gün olsun diye düşünüyorum yada 22 Şubat gibi şimdi baslarsam kesin unuturum.
Öylede bi sorun var işte . Mesela kitabın başlarını not alarak çalışmışım , kitabı açınca görüyorum fakat sanki başkası çalışmış
Anlık bellekden tekrar yapmadıgımız için kalıücı bellege gitmiyor işte . Tekrar şart .

Teknolojiden yırttım fakat sanat tarihi berbat 3 dersten kalabilirim . Sanat tarihi . İlk dönem islam tarihi ve arapça ..
Digerleri fena değil ...
Sanat tarihinden bende korkmuyor değilim diğerinden 55 almıştım ama bu sınav tamamiyle sallamasyon olduğu için sonucu aof açıklayınca göreceğim kaliyormuyum sorumlu geciyormuyum yoksa direk mi geçiyorum .. Arapça kesin kaldım anadolu üniv. açıklamasına gerek yok ben kendimi biliyorum

Merhabalar arkadaşlar,
Bu sınavda sanat tarihi beni ters köşeye yatırdı ( Çalıştığım yerlerden gelmedi hiç,sorular çok zordu,detay sormuşlar hep..Yinede kalacağımı düşünmemeye çalışıyorum inş geçerim,ilk sınavda sanat tarihi notum 75 di bu ne olur hiç bilemiyorum (Aynı şekilde arapça da çok zorlandım..Ondada kaç doğrum var hiç bilmiyorum.Diğerleri iyi geçti çok şükür.
Soru kitapçıklarını yayınlandı mı?Nereden okudunuz arkadaşlar?

7 dersten 4 ünde vize ve finalden aynı notu alıyorum şu anki hesaplarım doğruysa,pek istikrarlıyım
en düsük başımın belaları sanat ve teknoloji,onlar da vize ve final aynı.gram ilerleme yok

7 dersten 4 ünde vize ve finalden aynı notu alıyorum şu anki hesaplarım doğruysa,pek istikrarlıyım
en düsük başımın belaları sanat ve teknoloji,onlar da vize ve final aynı.gram ilerleme yok
Mikrom teknolojide hani kitaptan çalışacaktın kızzz .
Ben sadece kitaba ve arkasındaki sorulara çalıştım bu sefer 60-70 gelecek inşallah ...

Ben sadece kitaba ve arkasındaki sorulara çalıştım bu sefer 60-70 gelecek inşallah ...
Teknoliji aslında çalışılmadan da yapılabilecek kıvamda idi bu sefer . İnş sonra ki dönemlerde de kolay olur.

öyle yaptım zaten abla,seni dinledim=)
çok şükür dönem geçmeye yeter diye düşünüyorum.ortalamada en düşük sanat,sonra teknoloji.buna da şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…