- 19 Temmuz 2012
- 6.999
- 8.649
-
- Konu Sahibi Minikkelebk
- #1.021
bu sefer bakmicaktim goya ama...yine dayanamadim...Not ortalaması hesaplanırken kalınan ders dahil ediliyor mu kızlar .. Arapçadan kalıyorum ama diğerleri 2.30 ile 3.30 arası olur büyük ihtimal . Kitapçıklar yayınlanmış 12 tane farklı derslerden silip şık degistirdigim sorular vardı 11 tanesinde doğruyu silip yanlışı işaretlemişim 1 tanede sadece yanlışı silip doğruyu işaretlemişim
Abla evlilikte takva olmaz mi...? Sen zohbet yapan ablamizsin...Evet öyleymiş o soruyu ben kaçırdım sanırımgitti . Hala diyorum evlilikte takva nedir yahu
Hım menat mıydı . Hatırlamıyorumki ne işaretledim.
çan var da çanla ilgisi yok bunun.Bu harf esitligi nedir ya..anlayamadim...
can yok mu hala
Akilli bençan var da çanla ilgisi yok bunun.
sınavda 20 soru varsa a b c d e şıklarından her birinden 4 er tane olur.mesela 19 tane soru yaptın,yaptıklarının hepsinden eminsin şıkları saydın 4a 4b 3c 4d 4e diyelim o zaman o sorunun cevabı c dır.veya 3a 4b 4c 4d 5e çıktı o zaman e yaptıklarından birinin cevabı a olacak.yani böyleydi,şimdi değişmiş.
Evlilikte takvayı gerçekten bilmiyorum okumadım .çıkmış sorularda varmış ama atlamışım demekki hiç hatırlamıyorumAbla evlilikte takva olmaz mi...? Sen zohbet yapan ablamizsin...
ama sinavda insanin kafasi duruyor...kac kere okudum sorulari bu soru ne demek istemis acaba diye
Cevap sıklarona bakıyorumda arka arkaya 2 yada 3 aynı şıktan çok var ..Akilli benbu yuzden cuvallamisim...simdi baktim adam akilli da...
neyse nasib artik....bende bunu cok ciddiye almisim
Ben de 15.20 gün olsun diye düşünüyorum yada 22 Şubat gibi şimdi baslarsam kesin unuturum.1 ay sonra baslarim ins diye dusunuyorum..
bide sonuclar aciklansinda bi önümüzü görelim
Dün yazmistim canim...sarjim bitti ..acamadim tekrar
Sen ne zaman baslicaksin
Iki dönemin ortalaması birbirlerine bölünüyor vs ben öyle biliyorum.Kızlar bişey sorucam. Sorumlu gectiğimiz dersler var ya hani ortalama 2 olursa gecebiliyoruz onları. Bu ortalama basıl hesaplanıyor? Güz ve bahar pralar 2 donem ortalaması mı alınıyor yoksa mezun olunurken mi bakılıyor en son?
Öylede bi sorun var işte . Mesela kitabın başlarını not alarak çalışmışım , kitabı açınca görüyorum fakat sanki başkası çalışmışBen de 15.20 gün olsun diye düşünüyorum yada 22 Şubat gibi şimdi baslarsam kesin unuturum.
Sanat tarihinden bende korkmuyor değilimTeknolojiden yırttım fakat sanat tarihi berbat3 dersten kalabilirim . Sanat tarihi . İlk dönem islam tarihi ve arapça ..
Digerleri fena değil ...
Mikrom teknolojide hani kitaptan çalışacaktın kızzz .7 dersten 4 ünde vize ve finalden aynı notu alıyorum şu anki hesaplarım doğruysa,pek istikrarlıyım
en düsük başımın belaları sanat ve teknoloji,onlar da vize ve final aynı.gram ilerleme yok
Teknoliji aslında çalışılmadan da yapılabilecek kıvamda idi bu sefer . İnş sonra ki dönemlerde de kolay olur.Mikrom teknolojide hani kitaptan çalışacaktın kızzz .
Ben sadece kitaba ve arkasındaki sorulara çalıştım bu sefer 60-70 gelecek inşallah ...
Evet inşallah ,ilk döneme göre daha kolaydı ..Teknoliji aslında çalışılmadan da yapılabilecek kıvamda idi bu sefer . İnş sonra ki dönemlerde de kolay olur.
öyle yaptım zaten abla,seni dinledim=)Mikrom teknolojide hani kitaptan çalışacaktın kızzz .
Ben sadece kitaba ve arkasındaki sorulara çalıştım bu sefer 60-70 gelecek inşallah ...
Sanat tarihinden yüksek alan varmıkiöyle yaptım zaten abla,seni dinledim=)
çok şükür dönem geçmeye yeter diye düşünüyorum.ortalamada en düşük sanat,sonra teknoloji.buna da şükür